DVTK: kölcsönvették a saját nevelésű, U21-es válogatott középpályást

Vágólapra másolva!
2011.07.12. 11:43
A labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőr a hivatalos honlapján jelentette be, hogy egy évre kölcsönvette a pápától Takács Pétert, aki Miskolcon nevelkedett, és tagja volt az U20-as világbajnokságon bronzérmet nyerő magyar válogatottnak.

„Örömmel jelenthetem be, hogy Takács Péter a DVTK játékosa, akit egy évre veszünk kölcsön Pápáról. Ugyanakkor jövő nyáron opciónk lesz a játékjogának végleges megvásárlására" – közölte Dudás Hunor ügyvezető igazgató a dvtk.eu-val.dvtk.eu-val.

„Nagyon boldog vagyok, hogy újra a DVTK futballistája lehetek – nyilatkozta Takács Péter a dvtk.eu-nak –, mert az utóbbi időben csak tapsoltam és nem passzoltam a diósgyőri focistáknak. Itt nevelkedtem, és másodszor ugyan nem akartam eligazolni, ám mégis azt kell mondjam, nagyon hasznos évet töltöttem Pápán. Véber György egy stílusosan játszó csapatot épített, és nekem sem ment rosszul, bekerültem az U21-es válogatottba is. Jelenleg még Pápán tartózkodom, de szeretnék minél hamarabb hazautazni Miskolcra és csatlakozni a társakhoz. Komolyan mondom, szinte el sem hiszem, hogy újra abban a csapatban játszhatok, amelyikben gyerekkoromtól szerettem volna!"

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS – DIÓSGYŐRI VTK
Érkezett: Takács Péter (Pápa, kölcsönbe), Francisco Gallardo (spanyol, SD Huesca– Spanyolország), Giák Tamás (Bőcs, kölcsönből vissza), Farkas Balázs (szabadon igazolható), L'imam Seydi (francia-szenegáli, FK Bodva), Enrique Carreno (spanyol, Académica Coimbra – Portugália)
Távozott: Granát Balázs (Ausztria, ?), Polényi Gábor (Vasas-Híd, kölcsön után végleg), Faggyas Milán (Ausztria?), Giák Tamás (?),
Akivel tárgyalnak: Tisza Tibor (Újpest FC)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik