PMFC: öt játékost kölcsönadhatnak Mislenybe, Demjén visszatért

Vágólapra másolva!
2011.07.14. 09:22
Címkék
Korábban már beszámoltunk róla, hogy a labdarúgó NB I-ben újonc Pécsi MFC több játékosa kölcsönbe az NB II-es Kozármislenyhez kerülhet. A pécsiek végül öt futballista kölcsönadásáról egyeztek meg a mislenyiekkel, a másodosztályú csapat honlapjának tájékoztatása szerint, bár az egyikük ügye még nem zárult le.

A Pécsi MFC-től a nigériai csatár, Egejuru Godslove, a ghánai szélső, Samuel Ato, a szintén középpályás Eszlátyi István és a kapus, Sólyom Csaba egy évre kölcsönbe az NB II-es Kozármislenyhez került, és őket követheti a korábban Angliában is futballozó védő, Fodor Ferencis, de az ő ügye még nem zárult le.

A pécsi szakvezetés nem számol a jövőben a grúz Irakli Kvekveskirivel és a macedón Alekszandar Sztojanovszkival sem, előbbi Szigetszentmiklóson folytatja.

A múlt héten megsérülő, ezért hazautazó Demjén Gábor időközben visszatért Pécsre, de egyelőre még nem dőlt el, hogy a legutóbb Nyíregyházán játszó középpályás szerződést köt-e a PMFC-vel.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS – PÉCSI MFC
Érkezett: Tóth Zoltán (Kozármisleny), Petrók Viktor (Kozármisleny), Holczer Ádám (Nyíregyháza), Sabin-Cosmin Goia (román, Nyíregyháza), Pákolicz Dávid (Nyíregyháza), Andorka Péter (Nyíregyháza), Bajzát Péter (Nyíregyháza), Simonfalvi Gábor (Pécsi MFC, kölcsönből vissza?), Frőhlich Roland (MTK – kölcsönben), Andrej Causic (horvát, NK Osijek – Horvátország), Marko Marovics (szerb, Dinamo Tbiliszi, grúz)
Távozott: Egejuru Godslove (nigériai, Kozármisleny, kölcsönbe), Eszlátyi István (Kozármisleny, kölcsönbe), Sólyom Csaba (Kozármisleny, kölcsönbe), Fodor Ferenc (Kozármisleny, kölcsönbe?), Stark Péter (a tavaszi szezon közben, FC Bihor Oradea? – Románia), Lovrencsics Gergő (Lombard Pápa TFC), Sztevan Pavicsevics (szerb, ?), Samuel Ato (ghánai, Kozármisleny, kölcsönbe), Alekszandar Sztojanovszki (macedón, szabadlista), Irakli Kvekveskiri (grúz, Szigetszentmiklós)
Akivel tárgyalnak: Demjén Gábor (Nyíregyháza)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik