FTC: Somália papírjait még intézik, nem játszhat holnap, Tímár nem jön

Vágólapra másolva!
2011.07.13. 20:14
Címkék
A Ferencváros játékoskeretével kapcsolatban még több vannak megválaszolatlan kérdések. Ezek egy részére a klub elnöke, Kubatov Gábor válaszolt a klub Facebook-oldalán, míg másik részükre Féderer Andrea, a klub kommunikációs igazgatója válaszolt a Nemzeti Sport Online kérdésére.

Kubatov Gábor klubelnök a Ferencváros Facebook-oldalán szurkolói kérdésekre válaszolva azt írta, hogy Tímár Krisztián az idén már biztosan nem tér vissza a zöld-fehérekhez. Elmondta, hogy Zsivoczky Norbert továbbra is a csapattal edz, de egyelőre nem dőlt el a sorsa, és még a brazil Alisonnak sincs szerződése. Az elnök az El-meccsek közvetítése kapcsán megjegyezte, nem sikerült megegyezni az érintettekkel, rendőrségi nyomozás indult az ügyben.

Féderer Andrea további két játékosról adott felvilágosítást a Nemzeti Sportnak. A brazil Somáliával kapcsolatban elmondta, hogy a támadóval ugyan már megegyeztek, de még folyamatban van a papírmunka intézése klubjával, a brazil Banguval, így a holnapi, Aalesund elleni El-meccsre még nem nevezhették.

A szerb Milos Vidovics szerződése július 31-én jár le az FK Olimpik Sarajevónál, ezért ő augusztusban köthet szerződést a Ferencvárossal.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS – FERENCVÁROS
Érkezett: Oláh Lóránt (Kaposvár, kölcsönbe), Lisztes Krisztián (Vasas), Fitos László (Szolnoki MÁV FC, kölcsönből vissza), Kulcsár Dávid (Vasas, kölcsönből vissza), Grúz Tamás (Kaposvári Rákóczi FC), Alekszandar Jovanovics (szerb, Hajduk Kula – Szerbia), Mark Otten (holland, NEC – Hollandia), Felipe Félix (brazil, Leixoes – Portugália)
Távozott: Dragóner Attila (visszavonult), André Schembri (máltai, Olympiakosz Volosz), Justin Haber (máltai, Kerkyra? – Görögország, Portugália?), Marek Heinz (cseh, Sigma Olomouc – Csehország), Kulcsár Dávid (Vasas, végleg), Szrdjan Sztanics (szerb, ?), Djordje Tutorics (szerb, ?)
Akivel tárgyalnak: Milos Vidovics (szerb, FK Olimpik Sarajevo – Bosznia-Hercegovina), Alison (brazil, klub nélkül), Somália (brazil, Bangu – Brazília), Zsivoczky Norbert (szabadon igazolható)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik