HAZAI ÁTIGAZOLÁSOK: JÚLIUS 4-10.

Vágólapra másolva!
2011.07.12. 11:51
Címkék

JÚLIUS 10. JÚLIUS 10.

Érkezett
Érkezett

A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest hivatalos honlapján jelentette be, hogy 1+2 éves szerződést kötött a montenegrói próbajátékossal, Darko Markoviccsal. A szerb Djordje Djerovicsot tovább teszteli a szakmai stáb. Részletek»

 

LÉGIÓSOK

Érkezett
Érkezett

Mint beszámoltunk róla, a Fulham ötnapos próbajáték után szerződtette Somogyi Csabát. A legutóbb az NB II-es REAC-ban játszó futballista átigazolását a londoni klub kapusedzője, Hans Segers is megerősítette, és elárulta, Somogyi nagyon jó benyomást tett rá. Részletek»

 

Tárgyal
Tárgyal

Görög lapértesülések szerint Németh Krisztián menedzserei azon dolgoznak, hogy Angliában találjanak csapatot a görög élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Olympiakosz magyar csatárának. Részletek»

 

JÚLIUS 9.

Érkezett
Érkezett

Fiatal spanyol támadóval erősített a DVTK NB I-es labdarúgócsapata, az újonc szerződtette Enrique Carrenót, aki legutóbb a portugál élvonalban játszott, de megfordult a Primera Divisiónban is. A csatáron kívül spanyol erőnléti edző is érkezik Diósgyőrbe. Részletek»


Érkezett
Érkezett

A korábban tesztelt 22 éves francia-algériai középpályás, Selim Bouadla négyéves szerződést kötött a DVSC-TEVA labdarúgócsapatával – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
Részletek»

 

Tárgyal
Tárgyal

Szombaton két edzőmeccset is játszik az Újpest FC, a találkozókon a korábban érkező próbajátékosok közül hárman bizonyíthatnak, a cseh Pavel Mezliktől elköszöntek a vezetők – adta hírül a klub hivatalos honlapja. Részletek»

 

Tárgyal
Tárgyal

Korábban már beszámoltunk róla, hogy Makadji Boukar a Vasas-Hídnál folytathatja pályafutását. A 27 éves kameruni jobbhátvéd sorsáról az Admira Wacker elleni szombati felkészülési mérkőzés után dönt az angyalföldiek vezetőedzője, Komjáti András. A Vasas tegnapi edzésén egy másik kameruni játékos is részt vett, a 24 éves Steve Simtchatcha csatár, és legutóbb az NB II-es Hajdúböszörményben futballozott. Részletek»

 

Tárgyal
Tárgyal

A Siófok labdarúgócsapatánál az elmúlt napokban tesztelt játékosok közül Nikola Vaszilics, Matija Katanec és Mester Tamás szerződtetéséről még nem döntött a szakmai stáb. Részletek»

 

LÉGIÓSOK

Tárgyal
Tárgyal

Korábban már beszámoltunk, hogy a Werder Brementől távozni készülő Futács Márkó szeretne Angliába szerződni. A futballista menedzsere, Filipovics Vladan a Nemzeti Sport Online kérdésére elmondta, az első és a másodosztályból is van érdeklődő Futács iránt. Részletek»

 

JÚLIUS 8.

Érkezett
Érkezett

A labdarúgó NB I-ben szereplő Zalaegerszeg hivatalos honlapján tette közzé, hogy négyéves szerződést kötött Vlad Bujorral. A 22 éves román futballista középpályásként és támadóként is bevethető. Részletek»

Érkezett
Érkezett

 

A Haladás labdarúgócsapata hosszú tárgyalássorozat után végleg megszerzi az MTK-tól Nagy I Gábort, akivel kapcsolatban korábban úgy nyilatkoztak a klubvezetők, hogy nem tudják kifizetni a kivásárlási árát. Részletek»

Tárgyal
Tárgyal

 

A Kaposvári Rákóczi teszteli a Lombard Pápa labdarúgócsapatának középhátvédjét, Bíró Pétert – értesült a Veszprém megyei klub szurkolói oldala. Közben a portál tájékoztatása szerint nem hosszabbítanak szerződést az ukrán Denis Rebrykkel, a csatár így három év után elhagyja Pápát. Részletek»

 

LÉGIÓSOK

 

Kölcsön
Kölcsön

Immár hivatalos, amiről korábban olasz források alapján beszámoltunk: az AC Milan magyar labdarúgója, Filkor Attila a másodosztályú Livornóban folytatja pályafutását. Részletek»-

 

Tárgyal
Tárgyal

A West Bromwich Albion hivatalosan elismerte, hogy tárgyal Gera Zoltánnal és képviselőivel – erről a klub honlapja számolt be péntek kora délután. A magyar válogatott középpályását csütörtökön megműtötték, a további kezelését a WBA felügyeli.

Részletek»

Tárgyal
Tárgyal


Filkor Attila a Milantól kölcsönbe ismét egy másodosztályú csapathoz, a Livornóhoz kerülhet. A középpályás érkezését a klub egyik szurkolói oldala is megerősítette.

Részletek»

 

Tárgyal
Tárgyal

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a korábbi magyar válogatott védő, Bodnár László Angliába készül próbajátékra. Az angol érdeklődést egy átigazolási hírekkel foglalkozó oldal is megerősítette – a Norwich mellett a másik két újoncot, a Swansea-t és a Buzsáky Ákost is foglalkoztató Queens Park Rangerst említik az érdeklődők között. Részletek»



 

NB II

Távozott
Távozott

A hazai másodosztályban szereplő REAC-tól az angol Premier League-ben játszó Fulhamhez szerződött Somogyi Csaba. A Nemzeti Sport értesülései szerint a 26 éves kapus egy plusz egyéves szerződést kötött a londoniakkal.

Részletek»

 

Érkezett
Érkezett

A Haladás labdarúgócsapatának korábbi védője, Kovács Zsolt az NB II Nyugati csoportjában szereplő FC Ajkában folytatja a pályafutását. Részletek»

 

Érkezett
Érkezett

Folytathatja munkáját az előző szezonban az NB II Keleti csoportjának 4. helyén végző Dunakanyar-Vác élén és a szakmai stáb összetétele sem változik. A szurkolók kedvence, Rusvay Gergely a továbbiakban is a váciakat erősíti, új arc eddig egyedül a Gödöllőről visszatérő Lovrencsics Balázs. Részletek»


Érkezett
Érkezett

A labdarúgó NB II-ben szereplő Mezőkövesdnél folytatja pályafutását a Paksról érkező 30 éves Palásthy Norbert – olvasható a másodosztályú klub hivatalos honlapján. Részletek»

Hossz.
Hossz.

 


A bajnoki címvédő Videoton labdarúgócsapata három évvel meghosszabbította Szolnoki Roland nyáron lejárt szerződését – adta hírül a vidi.hu. Szolnoki Roland alapembere volt a másodosztályban bronzérmes Videoton-Puskás Akadémiának. Tavaly óta az első kerettel készül, de az élvonalban még nem mutatkozott be. Részletek»

Tárgyal
Tárgyal

 

Brekk János személyében új tulajdonossal, illetve több próbajátékossal kezdte meg a felkészülést a Nyíregyháza Spartacus labdarúgócsapata az NB II 2011–2012-es szezonjára. Részletek»

 

Távozott
Távozott

 

A Gyirmót együttesét elhagyta két hálóőre, Boros Tamás és Filipánics Bálint is – adta hírül a gyirmotfc.hu. Részletek»

 

JÚLIUS 7.

NB I

Tárgyal
Tárgyal

A DVSC-TEVA labdarúgócsapatához brazil támadó érkezett: a 27 éves Cidimar Rodrigues da Silva („művésznevén" Cidimar) bekapcsolódott a Loki felkészülésébe – adta hírül a dvsc.hu.

Részletek»

Érkezett
Érkezett

Sander Puri személyében 34-szeres észt válogatott támadó érkezik a labdarúgó NB I rajtjára készülő Lombard Pápához. A védő a görög Lárisza játékosa volt, igaz, a thesszáliaiak kölcsönadták a lengyel Kielcének.

Távozott
Távozott

Részletek»

Szabadon igazolhatóvá vált a Videoton 2010–2011-es bajnokcsapatának csapatkapitánya, Farkas Balázs, miután a vidi.hu tájékoztatása szerint felbontotta szerződését a klubbal. Részletek»

 

Távozott
Távozott

A Ferencváros lejárt szerződésű máltai csatára, André Schembri szerződést kötött Szélesi Zoltánt is foglalkoztató görög élvonalbeli Volosszal. Részletek»

 

Tárgyal
Tárgyal

 

A DVSC-TEVA hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint a héten érkezett próbajátékosok közül ketten maradtak a csapatnál, a szerb Nenad Puhalaktól elköszöntek a vezetők. Részletek»

 

Érkezett
Érkezett

L'imam Seydi a Diósgyőr labdarúgócsapatában folytatja pályafutását. A szenegáli-francia kettős állampolgárságú csatár 2+1 éves szerződést kötött. Az elmúlt héten szintén tesztelt Mouhamadou Seye viszont nem lesz a DVTK játékosa. Részletek»

Tárgyal
Tárgyal

 

 

A Vasasnál próbajátékon szerepel a legutóbb a Bajai LSE-nél futballozó hátvéd, Forgács András. Részletek»

 

LÉGIÓSOK

Tárgyal
Tárgyal

A voetbalzone.nl információi szerint Bodor Boldizsárnak Oroszországból van ajánlata, a holland portál ugyanakkor konkrét csapatnevet nem említ a válogatott labdarúgó kapcsán. A magyar légióst a tél folyamán is keresték a Premjer-ligából, sőt akkor közel is volt a megegyezéshez a Tom Tomszkkal, ám az átigazolás végül meghiúsult. Részletek»

 

NB II

Távozott
Távozott

Teljesen kicserélődik az NB II Keleti csoportjában szereplő Vecsési FC kerete, a tavaly 7. helyen végző csapatból biztosan csak Cseke Károly, Fritz Attila, Kovács Zoltán, Piros Gábor és Ponczók Tamás folytatja a továbbiakban is Vecsésen. Részletek»


 

JÚLIUS 6.

NB I

Távozott
Távozott

Biztossá vált, hogy Zahorecz Krisztián távozik a Kaposvárból, csakúgy, mint Máté Péter. Részletek»

 

 

Érkezett
Érkezett

A Lombard Pápa kétéves szerződést kötött a legutóbb a másodosztályú Nyíregyházánál játszó Horváth Leventével – tájékoztatta a Nemzeti Sport Online-t a játékos menedzsere, Keserű László. Részletek»

Érkezett
Érkezett



A Zalaegerszeg hivatalos honlapján tette közzé, hogy a klub szerződést ajánl Kovács Gábornak, aki a zalaiak védője, Kovács Gergő bátyja. A ZTE emellett négy játékos kölcsönadásáról is beszámolt. Részletek»

 

Távozott
Távozott

Az élvonalban szereplő Kaposvár labdarúgócsapata szerződést bontott Szepessy Róberttel. Részletek»

 

 

Hossz.
Hossz.


A Siófok
több hete húzódó tárgyalások után mindenben megegyezett a lejáró szerződésű Tusori Richárddal, aki így egy évvel meghosszabbította kontraktusát. Részletek»

 

NB II

 

Érkezett
Érkezett

Sitku Illés egy plusz egy éves szerződést kötött a másodosztályú Tatabánya labdarúgócsapatával. Részletek»

 

 

Tárgyal
Tárgyal


Szerződtetné a labdarúgó NB II-ben induló Szeged 2011 Bubori Kornélt, aki az előző idényben a REAC-ban futballozott. Részletek»

 

JÚLIUS 5.

NB I

Tárgyal
Tárgyal

A DVSC labdarúgócsapatához két próbajátékos csatlakozott: az egyszeres cseh válogatott Martin Klein és a szerb Nenad Puhalak. Részletek»

 

 

Érkezett
Érkezett


Stevo Nikolic
négyéves, Vjatseslav Zahovaiko és Adnan Alisic hároméves szerződést kötött a DVSC-TEVA labdarúgócsapatával – adta hírül a klub hivatalos honlapja. Részletek»

 

Tárgyal
Tárgyal

A Nemzeti Sport információi szerint visszatérhet Zalaegerszegre a gaboni válogatott csatár, Roguy Meyé, aki 2009-ben a hírek szerint közel egymillió euróért szerződött a ZTE-től az Ankarasporhoz. A támadó most ingyen térhet vissza korábbi csapatához. A ZTE elnöke, Nagy Ferenc megerősítette értesülésünket, a támadó hamarosan négy évre szóló szerződést köthet a zalaiakkal. Részletek»

Tárgyal
Tárgyal

A Kecskeméthez próbajátékra érkezett az előző szezonban az MTK II-ben szerepelt Forró Gyula. Részletek»

 

Távozott
Távozott

A ciprusi labdarúgó-bajnokságból is van ajánlata Balog Zsoltnak, akinek június végén lejárt a szerződése a Vasasnál – tudta meg a Nemzeti Sport. Részletek»

 

 

LÉGIÓSOK

Tárgyal
Tárgyal


Az Il Secolo XIX című olasz napilap szerint a Bologna labdarúgócsapata szeretné megszerezni a Sampdoria ballábas magyar válogatott labdarúgóját, Laczkó Zsoltot. Részletek»

Tárgyal
Tárgyal


A Voetbal International értesülései szerint Babos Gábor az Ajax labdarúgója lehet, feltéve, ha Marteen Stekelenburg elhagyja az amszterdami csapatot. Utóbbira jó esély van, elvégre egyes hírek szerint már igent mondott a Roma vezérkarának, és csak a hivatalos bejelentésre kell várni. Részletek»

Tárgyal
Tárgyal

A belga labdarúgó-bajnokságot tavasszal megnyerő Racing Genk elnöke úgy döntött: július 15. és augusztus 27. között semmiféle változás sem lesz a keretben, hogy a játékosok az edzésekre és a bajnoki rajtra összpontosíthassanak. Kapcsolódó hír, hogy a voetbalbelgie.be honlap átigazolási táblájában szerepel: Tóth Balázst nemcsak az őt az elmúlt idényben kölcsönben foglalkoztató Venlo, hanem a szintén holland élvonalbeli NEC is vinné. Részletek»

JÚLIUS 4.

NB I

Tárgyal
Tárgyal

Próbajátékon vesz részt az Újpestnél Tiszai Sebastian. A 23 éves, 199 centiméter magas kapus magyar és német állampolgársággal is rendelkezik, pályafutását a Borussia Dortmundban kezdte. Részletek»

 

Érkezett
Érkezett

A KTE-Ereco hivatalos honlapján tette közzé, hogy 2+1 éves szerződést kötött a bosnyák Jovica Stokiccsal. Részletek»

Érkezett
Érkezett




A labdarúgó NB I-ben szereplő Kaposvár hivatalos honlapján tette közzé, hogy kétéves szerződést kötött a korábbi szlovák válogatott kapussal, Lubos Hajdúchhal.A 31 éves, 194 centiméter magas kapus legutóbb a lengyel másodosztályú LKS Nieciecza játékosa volt. Részletek»

 

Távozott
Távozott

A Győri ETO mai sajtótájékoztatóján kiderült, hogy a klub 11 játékosától is megválik a nyáron. Részletek»

 

 

Távozott
Távozott

A Ferencvárostól távozó máltai válogatott Justin Haber két évre szóló szerződést kötött a görög élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 13. helyén végző Kerkyrával. Részletek»

 

 

Érkezett
Érkezett

Korábban beszámoltunk róla, hogy a holland Kelvin Maynarddal megegyeztek a KTE-Ereco vezetői – a Nemzeti Sport Online információi szerint a védő ma írta alá kettő plusz egy éves szerződését. Részletek»

 

Hossz.
Hossz.

Az Újpest FC hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy megállapodtak Rajczi Péterrel a hosszabbításról, így a támadó a korábbi hírekkel ellentétben mégis marad a lila-fehéreknél, egy plusz egy éves szerződést kötött. Részletek»

 

Érkezett
Érkezett

A múlt héten érkező négytagú nyíregyházi különítmény két játékossal bővült a Pécsi MFC-nél: Demjén Gábor és Bajzát Péter is részt vett a mai edzésen, mindkét játékossal megállapodtak a vezetők. Részletek»

 

Érkezett
Érkezett

A Győri ETO FC vezetői ma két futballista szerződtetését jelentették be sajtótájékoztató keretében – Simon András és Marek Strestík is a zöld-fehéreknél folytatja. Részletek»

 

 

Tárgyal
Tárgyal

A Nemzeti Sport már hetekkel ezelőtt beszámolt róla, hogy Tímár Krisztián visszatérhet a Ferencvároshoz. A védő menedzsere, Filipovics Vladan a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, tárgyaltak a klubbal, jelenleg a zöld-fehérek válaszára várnak. Részletek»

 

 

Érkezett
Érkezett

A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd hivatalos honlapján tette közzé, hogy hároméves szerződést kötött két próbajátékon lévő labdarúgóval: a horvát Boris Bjelkanoviccsal és a montenegrói Radiszlav Szekuliccsal. Ezzel véglegessé vált a klub kerete. Részletek»

 

Érkezett
Érkezett

A Vasas labdarúgócsapata hivatalos Facebook-oldalán megerősítette a Nemzeti Sport értesülését – szerződést kötöttek a japán Honma Kazuóval. A klub azt is bejelentette, hogy meghosszabbították a szerb Dusan Mileusznics szerződését. Részletek»

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik