ZTE: Meyé ma aláírta a szerződését, de játékengedélyére még várni kell

Vágólapra másolva!
2011.07.14. 16:37
Címkék
A ZTE elnöke, Nagy Ferenc múlt héten elsőként a Nemzeti Sport Online-nak beszélt arról, hogy visszatérhet a csapathoz a gaboni válogatott Roguy Meyé. A támadó információink szerint ma négyéves szerződést kötött a zalaiakkal, de a játékengedélyére még várni kell.

A Roguy Meyé ügyeit intéző Center Sport menedzseriroda vezetője, Paunoch Péter arról tájékoztatta a Nemzeti Sport Online-t, hogy a gaboni csatár ma négyéves szerződést kötött a ZTE labdarúgócsapatával.

A korábban Zalaegerszegről, közel egymillió euróért Törökországba szerződő csatár azt követően írhatott alá ismét a zalaiakhoz, hogy török csapatával, az Anakaragücüvel felbontotta a szerződését.

A törökök azonban még nem küldték el a csatár játékengedélyét, és ha az holnapig nem érkezik meg, Meyé szombaton nem játszhat Diósgyőrben. A zalai klub tegnap hivatalos honlapján arról adott tájékoztatást, hogy Meyén kívül Serif Szameh Szadek, Aleksandar Stanisavljevic és Vlad Bujor engedélye is hiányzik.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS – ZALAEGERSZEGI TE FC
Érkezett: Roguy Meyé (gaboni, Ankaragücü – Törökország), Vlad Bujor (román, Universitatea Craiova – Románia), Gaál Bálint (FC Ajka), Manu Hervás (spanyol, Admira Wacker – Ausztria), Rados Bulatovics (szerb, FK Szevojno – Szerbia), Safet Jahic (bosnyák-szlovén, Rudar Velenje – Szlovénia), Csordás Szabolcs (Bajai LSE), Aleksandar Stanisavljevic (osztrák-szerb, First Vienna – Ausztria), Serif Szameh Szadek Mohamed el-Szadek Szoliman (egyiptomi, klub nélküli), Kovács Gábor (Balatonfüredi FC)
Távozott: Emre Okatan (osztrák, ?), Matej Miljatovic (szlovén, ?), Leon Panikvar (szlovén, ?), Sipos Gábor (Soproni VSE), Simonfalvi Gábor (kölcsön után vissza?), Kocsis Adrián (Soproni VSE, kölcsönbe)
Akivel tárgyalnak:
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik