Vasas: Honma aláírta szerződését, Simic is pályára léphet holnap

Vágólapra másolva!
2011.07.14. 21:51
Címkék
A Vasas labdarúgócsapata holnap a Debrecen otthonában lép pályára az NB I idénynyitó mérkőzésén. A piros-kékeknél felgyorsultak az események a meccs előtti napon.

Ugyan az elmúlt hetekben valamennyi játékosunkkal, illetve az erősítésként kiszemelt új fiúkkal megegyezett a klubvezetés, némelyik szerződésről még hiányoztak az aláírások. A szurkolók azonban megnyugodhatnak, hogy a lehető legerősebb kerettel indul útnak a Vasas Debrecenbe.

Honma Kazuo aláírta szerződését, Marko Simic még hiányzó papírjai megérkeztek Horvátországból, és a legutóbb Nyíregyházán szereplő, háromszoros kameruni válogatott hátvéd, Makadji Boukar ügyében is megegyeztünk az átadó klubbal. Az ő játékengedélyét remélhetően pénteken még sikerül elintézni az MLSZ-ben, s ebben az esetben rá is számíthat Komjáti András vezetőedző a bajnoki nyitányon– mondta Erdős László ügyvezető a klub hivatalos honlapján, az fcvasas.com oldalon.

Ahogy azt már nagyon sok, az edzésekre kilátogató szurkolónk is láthatta, a korábban sérüléssel bajlódó Bárányos Zsolt és Kulcsár Dávid is teljes intenzitással edzett az elmúlt napokban, azaz nincs akadálya, hogy pályára lépjenek az Oláh Gábor utcai stadionban.

Komjáti András vezetőedző a Janjusevics, Halasi; Gáspár J., Mileusznics, Katona M., Polényi, Kovács G., Bakos, Arszics, Jokics, Simic, Bárányos, Beliczky, Ferkó, Honma, Kulcsár D., Boukar, Mundi keretből gazdálkodhat.

„Azt szeretném, ha egy motivált csapat venné fel a harcot holnap a debreceniekkel – mondta Komjáti András vezetőedző a bajnoki nyitányról. – Bízom abban, hogy megfelelő hozzáállással, és játékosaim egyéni képességeivel pótolni tudjuk azt, hogy még nincs igazán összeszokva az együttesem. Felesleges azzal foglalkozni, hogy Debrecenben mennyire nehéz vagy könnyű kezdeni, hiszen a bajnokságban úgyis mindenkivel játszani kell kétszer. Talán csak amiatt lett volna jobb hazai pályán kezdeni, hogy a játékosok jobban maguk mögött érezzék a közönséget, ami plusz erőket adhatott volna nekik."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik