Szepesi Nikolett: Az olimpián minden a buliról és a szexről szól

KOVÁCS ERIKAKOVÁCS ERIKA
Vágólapra másolva!
2013.04.11. 06:58
null
Szepesi Nikolett „falta a pasikat”, de ezzel nem volt egyedül (Fotó: Hegedüs Gábor)
Abbahagyta az úszást, majd visszatért, ám utóbbiról senki sem értesítette a nemzetközi szövetséget (FINA), így jogosulatlanul indult világversenyen, és egy évre eltiltotta a FINA, ez pedig kizárta, hogy ott lehessen a londoni olimpián. Szepesi Nikolett eltűnt a sportágból, és most végleg le is akarja zárni az úszással töltött életét – Én, a szexmániás címmel júniusban könyv jelenik meg élsportolói pályafutásáról. És nem a medencében töltött percekről, órákról...

 

– Haragszik az egész világra?
– Miből gondolja? – kérdezett vissza Szepesi Nikolett.

– Én, a szexmániás címmel íródó könyvében azért sok mindenkiről kitálal, ahogy hírlik.
– Pusztán elmesélem az életemet. Nem azért csinálom, hogy bárkin is bosszút álljak. Nincs bennem tüske, pontosabban nem ez motivál.

– Vagyis van önben tüske?
– A pályafutásomnak nem úgy kellett volna véget érnie, ahogy véget ért. Igen, hibáztatok embereket, köztük magamat is, hiszen először én döntöttem úgy, hogy nem folytatom, bár azért ehhez az elhatározáshoz is asszisztáltak mások... Ezzel a könyvvel magam mögött hagyom életem egy részét, végleg lezárom azt.

– Újrakezdené?
– Nem! Soha!

– Több volt benne a gyötrelem, mint a csillogás?
– Igen, több. Voltak persze jó részei is, hiszen világot láttam, ám egy barátom rádöbbentett arra, hogy ezért nem kell hálát éreznem, vagy köszönetet mondanom, hiszen megdolgoztam érte.

– Biztosan jól felmérte, mi vár önre a könyv megjelenése után?
– Őszintén? Nem érdekel.

– A könyv címe arra utal, ön is nagykanállal falta az életet.
– Hülyén is nézne ki, ha mindenkiről elmondanék mindent, magamról meg semmit. A könyv rólam szól, az már csak egy hozzáadott dolog, hogy éppen kivel...

– És éppen kivel?
– Sok mindenkivel. A sportolók azért nem olyan szendék, mint amilyeneknek sokan hiszik őket. Játsszuk az álszent játékokat, holott mindenki tudja, ha túl vagy az olimpiai szereplésen, utána már minden csak a buliról és a szexről szól.

– Az sem érdekli, milyen jelzővel fogják illetni?
– Nyilván megkapom majd, hogy kurva vagyok, de ez sem érdekel. Sokan csak eddig jutnak el a gondolkodásban, a dolgok mögé már nem néznek. Abban viszont biztos vagyok, hogy sok nő szívesen lett volna a helyemben, hiszen sokan odavannak a szexis sportolókért, a vízilabdásokért, a kajakosokért meg a kézilabdázókért, mondogatják, hogy úristen, meg hűha – hát nem hűha... És még az is lehet, hogy a sport világában én „műveltem" ezt az egészet a leggyengébben...

– Vagyis mások is...?
– Mindenki ezt csinálja. Csak nem beszélnek róla – álszent módon. Akkor sem, ha éppen a párjukat csalják meg. Mondjuk ettől én is félek kicsit, hiszen én folyamatosan párkapcsolatban éltem ezekben az időkben.

– Most is párkapcsolatban él – ráadásul hosszú ideje.
– Még akadnak „felkérések", de nem érdekelnek – lezártam a korábbi életemet.

RETTEGÉS A NAPI EDZÉSEKTŐL ÉS A KÍNTÓL, KÖZBEN FOLYAMATOS BULIZÁS, REGGELI TRÉNING MÉG RÉSZEGEN. AZ EURÓPA-BAJNOKI BRONZÉRMES HÁTÚSZÓ KOVÁCS ERIKÁNAK ADOTT TELJES INTERJÚJÁT KERESSE A CSÜTÖRTÖKI NEMZETI SPORTBAN!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik