Tokió 2020: Jó volt látni az érzelmeket Áronon is – Szatmári András

Vágólapra másolva!
2021.08.04. 05:40
Olyan, mint a testvére, gyerekkoruk óta együtt edzenek, az olimpián is egy szobában laktak – emiatt is nehéz megélnie Szatmári Andrásnak, hogy Szilágyi Áron sporttörténeti sikert ért el Tokióban. Hogy mi a titka? A világbajnok csapattárs az NSO Tv kérésére próbálta ezt megfejteni. 

„Én semmire sem tudok olyan koncentráltan készülni, ahogy Áron, de igyekszem azért ellesni tőle praktikákat. Viszont annyira különböző emberek vagyunk, hogy nem biztos, ami jó neki, az nekem is, és ez fordítva is igaz. Más az utunk, de tanultunk egymástól az elmúlt években, így egészítjük ki egymást. Szerintem az neki jó, hogy én vagyok, fel tudtam nőni hozzá valamilyen szinten, és ez is kellett hozzá, hogy ő harmadszor is olimpiát tudjon nyerni” – mondta Szatmári András Szilágyi Áronnal kapcsolatban, s a videónkban még bővebben is kifejti, hogy szerinte mi a sporttörténelmi sikert elért kardozó titka.

A világbajnok vívó érzelmi hullámvasútként élte meg élete első olimpiáját, a csapatban nyert bronzérem persze széppé teszi, meg sokat is tanult belőle – megtapasztalta, hogyan képes többször is felállni a padlóról. Apropó, érzelmek. Annak is örült, hogy a csapatverseny során Szilágyi Áronból is kitörtek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik