Tokió 2020: Szilágyi Áron hazatért, üzent Lőrincz Tamásnak

Vágólapra másolva!
2021.08.03. 18:46
Szilágyi Áron kedd kora délután éppen abban a pillanatban lépett ki a Liszt Ferenc Repülőtér 2B termináljának ajtaján, amikor Lőrincz Tamás Tokióban olimpiai bajnok lett. Üzent is neki az NSO Tv kameráján keresztül, mint ahogy arról is beszélt, hogy pihenés helyett először eleget tesz a megkereséseknek, megjelenéseknek. Nagyon örül, hogy rengetegen szeretnének találkozni vele itthon. 

„Nagyon hiányzott a feleségem, a családom, a barátaim. Magyarország, az itthon. Nagyon boldog vagyok, hogy két éremmel tértem haza, a következő időszak az ünneplésé, a feltöltődésé, a pihenésé lesz. De mindenek előtt eleget teszek a megkereséseknek. Nem vagyok az a figura, aki imádja a rivaldafényt, de egy olimpia bajnoknak ott kell lennie, hogy köszönetet mondjon a szurkolóknak, megmutassa az aranyérmét. Én ezeket fontos értékeknek tartom, s nagyon örülök, hogy rengetegen szeretnének találkozni velem” – mondta az NSO Tv-nek a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áron.

Még az olimpia kezdetén letörölte a telefonjáról azokat az applikációkat, amelyeken keresztül külső inger érhette volna. De a versenyek befejeztével ezeket újraaktiválta, s természetesen özönlöttek az üzenetek. Sokaknak válaszolt már, de kell még egy kis idő, mire ezeknek a végére jut. Mint ahogy kardot sem holnap fog a kezében, azt mondja, majd akkor vív legközelebb, ha megjön hozzá az ihlet.

Videónkból az is kiderül, hogy hazafelé min viccelődtek a csapattársakkal, s mit üzent a pályafutását olimpiai bajnoki címmel befejező Lőrincz Tamásnak, valamint a mai napon érmet szerző sportolótársaknak. Valamint arra is igyekezett választ adni, mi a titka, miért tudta zsinórban harmadszor is megnyerni az olimpiát.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik