Tenisz: S. Williams közelében úgy érzem magam, mint egy gyerek az óvodában – Swiatek

MTI/D. S. B.MTI/D. S. B.
Vágólapra másolva!
2022.08.16. 11:01
null
A 21 éves lengyel világelső, Iga Swiatek még a szemkontaktust is nehezen vette fel Serena Williamsszel (Fotó: AFP)
A női teniszvilágelső Iga Swiatek a cincinnati tenisztornán azt mondta, a sportági legenda Serena Williams közelében úgy érzi magát, mint egy gyerek az óvodában – írja az MTI.

A 21 éves, kétszeres Roland Garros-bajnok lengyel játékos elmesélte: még a szemkontaktust is nehezen tudta felvenni a 23-szoros Grand Slam-tornagyőztes amerikai sztárral, mert mindig rengetegen veszik körül.

„Szégyellős vagyok, és amikor ránézek, elfelejtem, hogy világelsőként vagyok itt. Gyakorlatilag úgy érzem magam, mint egy gyerek az óvodában, nem csinálok semmit, csak nézem őt” – mondta a 40 éves, az idei US Open után visszavonuló fiatalabbik Williams-nővérről Swiatek.

Azzal kapcsolatban, hogy milyen lenne a pályán összecsapni Serenával, úgy fogalmazott: nagyon szeretné, már csak azért is, hogy a háló túloldaláról láthassa Williamset.

A lengyel játékos a cincinnati tornán a hazai közönség előtt szereplő Sloane Stephens ellen mutatkozik be, míg Williams a US Open-címvédő brit Emma Raducanuval csap össze. A két játékos csak a döntőben találkozhat egymással.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik