Pornózni csábítják a Patriots különc sztárját

Vágólapra másolva!
2013.02.11. 12:32
A New England Patriots támadójának (tight end), Robert Gronkowskinak 2.4 millió dollárt ajánlottak egy felnőttfilmes főszerepért, miután lefotózták egy híres pornószínésznő, Bibi Jones társaságában. A színésznő a vaku villanásakor éppen a félmeztelen Gronkowski mezét viselte.

A futballista pornós szerepvállalásának ötlete is a közös képnek köszönhetően született meg, a pornóiparnak búcsút inteni készülő Bibi egyik utolsó filmje és nagy dobása lehetne a közös film elkészítése.közös képnek köszönhetően született meg, a pornóiparnak búcsút inteni készülő Bibi egyik utolsó filmje és nagy dobása lehetne a közös film elkészítése.

Gronkowski és Jones: Lesz ez több egy közös képnél? (Fotó: TMZ)
Gronkowski és Jones: Lesz ez több egy közös képnél? (Fotó: TMZ)

Ha a New England januári konferenciadöntőjéről kéztörés miatt lemaradt tight end elfogadja a felkérést, 2.4 millió dollárt tehet zsebre. Összehasonlításképpen ugyanennyi pénzt kaphat klubjától a következő szezonra, de a másik oldalról nézve is irreálisan nagynak tűnik az összeg: Ron Jeremy pornósztár több mint 2000 pornófilmben szerepelt színészi pályafutása során és összesen 3.4 millió dollárt keresett.

Gronkowski népszerűsége olyan elképesztő a Patriots szurkolóinak körében és az Egyesült Államokban, hogy – klubjához közeli források szerint – a csapaton belül sem veszélyeztetné pozícióját a jól fizető, alkalami mellékállással, bár az NFL játékosokra vonatkozó szabályai szerint négy meccsre eltilthatják a pornózásért. Csak a játékoson múlik, hogy bevállalja-e.

A különc tight endnek a vetkőzés biztosan nem okozna különösebb gondot, hiszen megteszi magától is. Pár nappal korábban például egy Las Vegas-i éjszakai klubban mutatta meg félmeztelen felsőtestét, miközben a színpadon táncolt, tombolt és pankrátorkodott is. Tette mindezt a sérült kezével.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik