Videó: „Szerződtesd újra!” – ismét találkozott CR és a Real elnöke

R. B.R. B.
Vágólapra másolva!
2019.07.30. 10:39
null
Cristiano Ronaldót kedvese, Georgina Rodríguez is elkísérte (Fotó: AFP)
Cristiano Ronaldo hétfőn átvette a Marca Leyenda-díjat, amelyet a spanyol sportnapilap a legkiemelkedőbb profi sportolóknak ítél oda 1997 óta. A portugál futballista tiszteletére rendezett gálán megjelent Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke is.

A madridi ünnepségen Cristiano Ronaldo részletesen válaszolt a meghívottak kérdéseire, többek között öt gyermek érdeklődésére is őszintén reagált. A lurkók egy-egy Ronaldo-mezt viseltek az ötszörös aranylabdás futballista csapataira utalva (Sporting CP, Manchester United, portugál válogatott, Real Madrid, Juventus).

Gyermekek kérdeztek Cristiano Ronaldótól:



Az ötszörös Bajnokok Ligája-győztes támadó elárulta, fájó szívvel hagyta el a Real Madridot 2018 nyarán, ám belátta, új kihívásra volt szüksége. CR hangsúlyozta, 34 évesen és számos megnyert trófea ellenére motiváltnak érzi magát. Reméli, a mostani vagy a következő idényben BL-győztes lesz a Juventusszal.

Ronaldótól gyermekek is kérdeztek (Fotó: AFP)
Ronaldótól gyermekek is kérdeztek (Fotó: AFP)

A színpadon megszólalt Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke is. A királyi gárda első embere és Ronaldo baráti öleléssel üdvözölte egymást – miközben a nézőtérről többen azt kiabálták, Pérez szerződtesse újra Cristiano Ronaldót, aki kilenc év alatt többek között négy BL-t nyert a fővárosi alakulattal.

Pérez és Ronaldo találkozása:

CR nagy mosollyal fogadta Florentino Pérezt (Fotó: AFP)
CR nagy mosollyal fogadta Florentino Pérezt (Fotó: AFP)

A Marca Leyenda-díjat többek között Xavi Hernández, Andrés Iniesta, Fernando Torres, Fernando Hierro, Ronaldo, Franz Beckenbauer, Paolo Maldini, Kaká, Lionel Messi, Raúl González és Zinédine Zidane is átvette már. Persze nem csak labdarúgókat díjazott a spanyol sportlap: Marc Márquez motorversenyző, Novak Djokovics teniszező, Fernando Alonso autóversenyző, Usain Bolt sprinter, Rafael Nadal teniszező és Michael Phelps úszó is megkapta az elismerést a közelmúltban. A díjazottak névsorát ide kattintva megtekintheti!

Real Madrid C.F. on Twitter

@Cristiano: ''Mucho de este premio deriva de lo que hice en el @realmadrid. Es un trofeo español y me deja muy honrado. Agradecer a todos los que me han ayudado a lograrlo. Es un orgullo para mí.'' #HalaMadrid


JuventusFC on Twitter

a @cristiano che oggi ha ricevuto il premio "Marca Leyenda" #CR7MarcaLeyenda


Muy contento y honrado por ganar este premio @marca Leyenda. Gracias a todos los que me han ayudado y a los que me siguen ayudando en mi carrera.

5.6m Likes, 47.1k Comments - Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Instagram: "Muy contento y honrado por ganar este premio @marca Leyenda. Gracias a todos los que me han ayudado..."



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik