Real: megvan Benzema helyettese, váratlan helyről jön?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.27. 22:15
Spanyol lapértesülések szerint többek közt a Real Madrid megfigyelőinek szeme is megakadt az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) egyik legjobb formában lévő csatárán.

A Real Madridnál Rafa Benítez rövid idő alatt hatékony rotációt alakított ki Madridban, amely egyelőre úgy tűnik, működik.

Egy gondja van csak a spanyol mesternek, Karim Benzema mögött egyetlen klasszikus csatár sincs, akit be tudna dobni, ha a franciát pihentetné.

A királyiak mestere Cristiano Ronaldót és Jesét teszi a kilences pozícióba, ha Benzema nem játszik, ám az egyértelmű, hogy ez nem lehet végleges megoldás.

A spanyol fichajes.net-en és az As-en is megjelent hír szerint a madridiak most Angliában nézelődnek és megakadt a szemük a Leicester City szárnyaló támadóján, Jamie Vardyn.

A 28 esztendős angol csatár elképesztő formában van, a 2015–2016-os idényben tíz Premier League-meccsen tíz gólnál jár, ráadásul kiosztott két gólpasszt is.

A sheffieldi születésű, 2012-ig alsóbb osztályokban futballozó támadó piaci értékét a transfermarkt.de 7 millió euróra becsüli, ami „nem pénz” a Realnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik