Real: a spanyol támadó nyolc hónap után visszatér, CR pihen

Vágólapra másolva!
2014.12.01. 16:13
Súlyos térdsérülése után a Cornella elleni Király-kupa-mérkőzésen visszatér Jesé Rodríguez, a Real Madrid labdarúgócsapatának spanyol korosztályos válogatott támadója – jelentette be Carlo Ancelotti, a királyiak vezetőedzője, aki több kulcsjátékosát is pihenteti a keddi találkozón, bár az olasz szakember ezt nem egészen így fogalmazta meg.

A 21 éves Jesé a Schalke elleni BL-nyolcaddöntő visszavágóján szenvedett elülső keresztszalag-szakadást, amelynek következtében több mint nyolc hónapig nem léphetett pályára – kedden azonban elérkezik a visszatérés ideje.A 21 éves Jesé a Schalke elleni BL-nyolcaddöntő visszavágóján szenvedett elülső keresztszalag-szakadást, amelynek következtében több mint nyolc hónapig nem léphetett pályára – kedden azonban elérkezik a visszatérés ideje.

„Nem lesz a kezdőcsapat tagja, de a második félidőben lehetőséget kap. Nagyszerű hír számunkra, hogy felépült, hiszen remek képességű játékos. Türelmetlen és izgatott a visszatérése előtt” – mondta Ancelotti.

„Rotációra készülök, de nem azért, mert fáradtak lennének a játékosok, hanem hogy »forgassam« a csapatot. Pepe, Ramos, Marcelo, Cristiano Ronaldo és Benzema pihenőt kap, míg Kroost benevezzük a meccskeretbe, de a középpályán Khedirát, Illarramendit és Médrant szeretném játszatni” – tette hozzá az olasz szakember.

A Real Madrid 4–1-es előnyből várhatja a harmadosztályú Cornella elleni visszavágót, mely kedden 20 órakor kezdődik. A tét a legjobb 16 közé jutás.

A királyi klubhoz kapcsolódó hír, hogy Marco Asensio, a Mallorca tehetsége elárulta, a BL-címvédőnél folytatja pályafutását.

A REAL MADRID 17 FŐS KERETE A CORNELLA ELLEN
Kapusok:
Keylor Navas, Pacheco
Védők: Varane, Coentrao, Carvajal, Nacho, Arbeloa, D. Llorente, Noblejas
Középpályások: James Rodríguez, Illarramendi, Isco, Khedira, Javi Munoz, Medrán
Támadók: Jesé Rodríguez, J. Hernández

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik