Real: Jesé sikeres műtéte; a madridiak dühösek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.20. 13:59
A spanyol élvonalbeli Real Madrid labdarúgócsapatánál finoman szólva sem örültek annak, hogy Jesé Rodríguez súlyos sérülést szenvedett a Schalke 04 elleni hazai Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőn. A párharcot 9–2-es összesítéssel nyerte meg Carlo Ancelotti együttese.

Mint ismert, Jesé kedd este a Schalke elleni BL-találkozó harmadik percében megsérült, s az orvosi vizsgálatok kimutatták, hogy elülső keresztszalag-szakadást szenvedett a jobb térdében. Mint ismert, Jesé kedd este a Schalke elleni BL-találkozó harmadik percében megsérült, s az orvosi vizsgálatok kimutatták, hogy elülső keresztszalag-szakadást szenvedett a jobb térdében.

Florentino Pérez, a „királyiak” elnöke rendkívül mérges volt a sérülést okozó Sead Kolasinacra, aki a mérkőzés után bocsánatot kért. „Látni sem akarom" – ismételgette könnyes szemmel a meccs után Jesé.

A Real Madrid a hivatalos honlapján megerősítette, hogy Jesét sikeresen megműtötték Augsburgban, majd a játékos a napokban visszautazik Madridba további kezelésre. Várható felépüléséről nincs egyelőre információ.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik