Barca: „Messit el kell tiltani, amíg kiderül, ember-e!”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.28. 09:21
Az edzői pályafutása során többek közt a portugál labdarúgó-válogatott és a Real Madrid kispadján is megforduló Carlos Queiroz 2011 óta Irán válogatottját irányítja. A portugál szakember most a fifa.com-nak adott interjút, amelyben többek közt Lionel Messire is kitért.

Az iráni válogatott a 2018-as világbajnokság csoportkörében Portugáliával is összecsap, így korábbi játékosával, Cristiano Ronaldóval is szembenézhet Queiroz.

„Sokat változott a világ, mióta legutóbb legutóbb együtt dolgoztunk Cristiano Ronaldóval. Most a válogatottra kell koncentrálnom, és a saját »Ronaldóimra«, mert ebben a csapatban is vannak »Ronaldók«” – mondta a portugál mester, aki szívesebben beszél Lionel Messiről.

Queiroz szerint Messi nem ember (Fotó: AFP)
Queiroz szerint Messi nem ember (Fotó: AFP)

„Messi zseniális futballista. Nem szeretek veszíteni, de mikor az ő góljával kaptunk ki a 2014-es vb-n, nem voltam igazán csalódott. Nem e világi, amire képes az a srác. Én nem is engedném a FIFA helyében futballozni őt egészen addig, míg be nem bizonyítják, hogy Messi tényleg ember!” – viccelődött Queiroz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik