Röplabda-kupadöntő: új névadószponzor, elstartolt a jegyárusítás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2023.02.12. 20:34
Március második hétvégéjén jön az eddigi leglátványosabb és legtrendibb hazai röplabdás csúcsesemény, a DRK Magyar Kupa Döntő! Március 11-én szombaton a férfi csapatoké a főszerep, egy nappal később, március 12-én a hölgyek következnek a bronzmérkőzéssel és a döntővel!

 

Az idei Magyar Kupa rangját emeli egy kultikus magyar márka, a Dorko szerepvállalása! A Magyar Röplabda Szövetség maximálisan azonosul a Dorkó innovatív stílusával és trendi megjelenésével, így örömünkre szolgál a velük történő rendkívül előremutató együttműködés! A Magyar Kupa-hétvégén a DRK egy új egyedi röplabdás termékéhez is hozzá lehet jutni a helyszínen, de erről majd a későbbiekben olvashattok bővebben...

A HELYSZÍN: Riz Levente Sport- és Rendezvényközpont, Budapest

Itt játszotta Bajnokok Ligája-mérkőzéseit a Vasas női röplabdacsapata,továbbá a tavalyi évben több válogatott Eb-selejtezőnek is otthont adotta minden igényt kielégítő modern fővárosi aréna.

A Magyar Röplabda Szövetség magyarországi röplabdás eseményeken eddig nem tapasztalt extra látványelemekkel is készül a DRK Magyar Kupa Döntőre! Érdemes lesz kilátogatni!

A PROGRAM
március 11. (szombat)
16.00 férfi bronzmérkőzés
19.00 férfi döntő
résztvevő csapatok: Pénzügyőr SE (címvédő), GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika, Fino Kaposvár, Kecskeméti RC

március 12. (vasárnap)
16.45 női bronzmérkőzés
19.45 női döntő
résztvevő csapatok: Vasas Óbuda (címvédő), Swietelsky-Békéscsaba, Fatum-Nyíregyháza, Kaposvári NRC

JEGYÁRUSÍTÁS AZ EVENTIM OLDALÁN

A Magyar Kupa iránt mindig hatalmas az érdeklődés: teltházas, prémium kategóriás hazai sporteseményként tartják számon a szurkolók, a szakma és a közvélemény is egyaránt, ezért már egy hónappal a rendezvény előtt megindítottuk a belépők árusítását! Szombatra és vasárnapra is napijegyeket lehet vásárolni, amely az aznapi mindkét mérkőzés megtekintését lehetővé teszi.

A jegyek az alábbi linken érhetők el:
https://www.eventim.hu/hu/jegyek/drk-roeplabda-magyar-kupa-doento-budapest-riz-levente-sport-es-rendezvenykoezpont-603599/event.html

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik