Férfi röpi Extraliga: nyert Debrecenben a Kazincbarcika

Vágólapra másolva!
2020.12.19. 19:09
null
Sima Kazincbarcika-siker született (Fotó: Matey István/Hajdú-Bihari Napló)
A Vegyész RC Kazincbarcika 3:0-ra győzött a nyeretlenül sereghajtó Debrecen otthonában a férfi röplabda Extraliga alapszakaszának szombati mérkőzésén.

A tabella harmadik helyén álló vendégek könnyedén tudtak nyerni a sereghajtó debreceniek ellen. A mezőny legeredményesebb tagja a vesztes DEAC ütőjátékosa, Hubicska Patrik volt 16 ponttal.

FÉRFI RÖPLABDA EXTRALIGA
ALAPSZAKASZ

Debreceni EAC–Vegyész RC Kazincbarcika 0:3 (–22, –23, –20)
Debrecen. V: Szarka, Varjasi.
DEAC: Tóth A. 2, Bagics 9, Remete 1, Fazekas 5, Hubicska 16, Ádám 2. Csere: Mészáros Z. (liberó), Kiss I. 4, Csizmadia 2, Imre 2. Vezetőedző: Fodor Antal.
VRCK: Páez 2, Ciupa 13, Juhász P. 8, Árva 8, Guilherme 10, Mihalj 11. Csere: Dudás (liberó), Bibók 2, Csizmadia, Budai. Vezetőedző: Toronyai Miklós.
MESTERMÉRLEG
Fodor Antal:
– Összegezve egy jó meccset sikerült játszani a Barcika négy légióst felvonultató kitűnő csapatával. Nem sok híja volt, hogy játszmát raboljunk, de a hajrát mindig jobban bírták. Elégedett vagyok és gratulálok a csapatomnak.
Toronyai Miklós: – Nem játszottunk nagyon jól, kicsit döcögött a játék, de a legfontosabb, hogy elértük a célunkat. A Debrecent mind hazai, mint idegen pályán sikerült legyőzni. Ez összesen hat pontot jelent a számunkra, ráadásul szettveszteség nélkül sikerült, ez külön öröm. A kulcspillanatokban mindig volt valaki, aki tudott váratlan megoldást húzni, például Paez kritikus helyzetekben jól választotta meg az ütőit.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik