Rio 2016: „belehal a szégyenbe” a lány, aki Bolttal „szelfizett”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.23. 14:05
Pillanatok alatt bejárta a világot Usain Bolt és Jady Duarte közös szelfije. A 30. születésnapját ünneplő, Rióban újabb három olimpiai bajnoki címet szerző jamaicai sprintersztárt aligha kell bárkinek is bemutatni, a lányt viszont most ismerte meg a világ, bár állítása szerint nem vágyott ilyen hírnévre.

A kilencszeres olimpiai bajnok futó alaposan megünnepelte, hogy Rióban is legyőzhetetlen maradt: előbb arról spriccelt szét egy videó az interneten, hogy egy táncoslánnyal lejtett felettébb intim táncot, majd Duarte WhatsAppra feltöltött bensőséges hangulatú fotói – amelyen az atléta a fiatal lányt ölelgeti és csókolgatja – járták körbe a világot.

A 20 éves tanulólány azonban, mintha megbánta volna a különös kitárulkozást, mindenesetre fotói nagy visszhangja meglepte. „Ez annyira negatív. Sosem akartam híres lenni. Meghalok a szégyentől – mondta a riói Extra című lapnak Duarte, aki nem akart bővebben a képekről beszélni. – Ez nem volt nagy ügy. Teljesen normális. Inkább nem is beszélnék róla, ne bonyolítsuk tovább a dolgokat. Ahogy mondtam, ez az egész normális volt.”

Duarte azt mondta, nem is tudta, kicsoda Bolt. „Arrébb küldött egy biztonságit, hogy beszélgessünk, de akkor nem is tudtam, ki ő, mert nagyon sok jamaicai volt ott, aki hasonlóan nézett ki.”

„Jöttünk, láttunk, győztünk. Rio, örökké szeretni foglak” – ezek már Bolt utolsó riói szavai Twitteren, akit otthon szintén „örökké szerető” barátnője várja.

Bolt és Duarte közös fotói bejárták a netet
Bolt és Duarte közös fotói bejárták a netet
Bolt és Duarte közös fotói bejárták a netet
Bolt és Duarte közös fotói bejárták a netet
Nem Duarte volt az egyetlen, aki intim közelségbe 
került a jamaicai futóval
Nem Duarte volt az egyetlen, aki intim közelségbe került a jamaicai futóval

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik