3. beharangozó

2464093 24640932464093 2464093
Vágólapra másolva!
2012.09.30. 23:09
  Szokásos vasárnap esti beharangozónkat látod a szemeid előtt, az alant lévő "Elolvasom »" gombbal pedig betekintést nyerhetsz a PLL 3....

Szokásos vasárnap esti beharangozónkat látod a szemeid előtt, az alant lévő "Elolvasom »" gombbal pedig betekintést nyerhetsz a PLL 3. fordulójának rejtelmeibe.

Október 1. Hétfő

10:00-10:40 Fegyencjárat – Los Blancos

Érdekes párosítással kezdődik a PLL harmadik köre. Mind a két csapat egy Vaskapuval játszott az előző fordulóban, mindketten négy gólt kaptak, a Fegyenc e mellé rúgott ugyanennyit, szemben a Blancos kettőjével, mégsem lett sem boldogabb, sem esélyesebb...

PLL Tipp: V

10:45-11:25 Gradus – Erasmuscle

A résztvevő feleknek az előző fordulóban sikerült javítaniuk, így a neveik mellett már három pontocska díszeleg. Ahhoz h a harmadik kört követően is kéz a kézben álljanak a másodosztály tabelláján egy békés döntetlent kéne játszaniuk. Személy szerint ezt el is tudom képzelni:

PLL Tipp: X

11:30-12:00 AS Iustum II – Zoknis Hobbitok

A fordulót megelőzően 100% teljesítménynek örvendhet a Iustum második gárdája, mindezt úgy elérve, hogy az átlagtól eltérően már három mérkőzést is játszottak. A Zoknis Hobbitoknak nem sikerült úgy az elmúlt hét, mint ahogy eltervezték, lévén vereséget szenvedtek mind hétfőn, mind csütörtökön. A javításhoz szebb kihívást nem is találhattak volna.

PLL Tipp: H

12:05-12:45 Bíbortógás Fenevadak – Vaskapu Jam-Jam

Az első osztály két feljutója először találkozik a legjobbak között. A Jam-Jam egy utolsó percekben kiharcolt pontszerzéssel melegített, ellenfele pedig gyorsan felnőtt lett, már ami a kapott gólok számát illeti. A Jam-Jam ellen ettől még lehet keresnivalójuk.

PLL Tipp: V

12:50-13:30 Lex Poznan-SPQR – Smasszer United

A párosítás érdekessége mint ahogy arra egy ex-kapus ismerősöm (akit véletlenül sem Kiss Ádinak hívnak) figyelmeztetett h a Lex Poznan csapata 12 mérkőzése nem örülhetett győzelemnek, ezt a rossz szériát szeretnék megtörni a Smasszer United ellen. A Smasszer egy sima, egy fordítottal áll, kérdés h folytatódik-e a sorminta.


PLL Tipp: V

13:35-14:05 FC Vaskapu – AS Iustum (halasztva)

A Vaskapu halasztást kért a mérkőzés előtt, a Iustum ezt a kérést méltányolta, és elfogadta. Pótlás időpontja még nincs kijelölve.


14:10-14:40 KPI – F.C. Custodia

Két száz százalékos csapat találkozik (úgy néz ki az ilyenekben dúskál a harmadosztály), a KPI három, a Custodia két forduló óta őrzi ezt a címet. Személyesen még nem volt szerencsém látni a KPI csapatatát, ellenben a Custodiát igen, ők meggyőzően játszottak. Kíváncsi vagyok egymás ellen mire mennek!

PLL Tipp: X

14:45-15:25 Budapest Rangers – KREatin

A Rangers meggyőzően gyűjtögeti a pontokat, ellenben a KREatin az előző héten rádöbbenhetett h ez már nem a harmadosztály. A körbeveréseknek hála, még így is a második helyen állnak, elnézve a Bp formáját meglepő lenne ha feljebb jutnának.


PLL Tipp: V

15:30-16:00 Pasos United – KHÖK FC (időpontcsere!)

A Iustum-Vaskapu megüresedett helyén megmérkőző csapatok közül a KHÖK még csak a második meccsére készül, s máris van mit kijavítania. Természetesen egy, az utolsó pillanatban összeállt csapattól nem várhat senki győzelmi hullámot. Az összeszokást a Pasos ellen folytathatják.

PLL Tipp: H

16:15-16:45 BHÖK-Sparatcus – Just4Fun

A hétfői nap kétség kívül legnagyobb rangadója 16:15-kor veszi kezdetét. Nem megbántva a csapatokat Minden bizonnyal lesznek színvonalasabb, szorosabb vagy talán még izgalmasabb mérkőzések is, de azt garantálhatom h ez a párosítás fogja szállítani azt a hangulatot, ami egy derbit megkülönböztet a többitől :)

PLL Tipp: Nem merek :D


Október 4. csütörtök

12:00-12:30 F.C. Custodia – Pasos United

A csütörtöki párosításra beharangozót írni mindig hálátlan dolog, egy EV időszakkal megspékelve pedig egyenesen #&<^˛°§. Így maradjunk annyiban, hogyha hétfőn játszanának, akkor a Custodiára raknék tippelnék.

PLL Tipp: H

12:30-13:00 KHÖK FC – Just4Fun

Van egy olyan érzésem h ezt a találkozót nem fogja annyira befolyásolni a csütörtöki kezdés, sőt azt is megkockáztatom h a csapatok lelki szemei előtt inkább lesz egy jó játék reménye, mint a győzelem. A tippem egy visszafogott:

PLL Tipp: X


Ne felejtsetek el tippelni sem!

Köszönöm a figyelmet!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik