Juve: Di Maríával megtörtént, ami Párizsban és Manchesterben is

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2022.10.07. 18:31
null
Ángel Di María harmadszor lett betörők célpontja (Fotó: AFP)
Ángel Di Maríával megtörtént az, ami korábban Manchesterben és Párizsban is: betörők jártak az otthonában. A rendőrség ezúttal idejében érkezett, a Juventus argentin labdarúgójának és családjának „csak” a szokásos lelki megrázkódtatást kell feldolgoznia.

 

Olasz sajtóinformációk szerint a három elkövető csütörtök este kísérelte meg a betörést, de a biztonsági szolgálat résen volt, értesítette a rendőrséget, amelynek a helyszínen sikerült elfognia az egyik behatolót. Egyes helybéliek lövést is véltek hallani az akció közben.

A tekintélyes La Gazzetta dello Sport szerint Dusan Vlahovics is ott volt Di Maríáéknál, a szomszédban lakó csapattárs vacsorára volt hivatalos.

Tehetős sportolók gyakorta válnak betörések, rablások célpontjaivá, de Di María különösen balszerencsés e tekintetben: 2015 februárjának egyik estéjén, még a Manchester United játékosaként vacsorázott a családjával, amikor betörtek hozzájuk, 2021-ben pedig éppen a PSG mezében futballozott a Nantes elleni bajnokin, amikor feltörték a villájukat.

Párizsban mintegy félmillió eurónyi ékszerrel léceltek le a betörők. Ugyanazon az estén egy másik PSG-játékos, Marquinhos otthonába is betörtek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik