K. Zs.
2022.10.07 18:31 Frissítve: 2022.10.07 18:37

Juve: Di Maríával megtörtént, ami Párizsban és Manchesterben is

Ángel Di Maríával megtörtént az, ami korábban Manchesterben és Párizsban is: betörők jártak az otthonában. A rendőrség ezúttal idejében érkezett, a Juventus argentin labdarúgójának és családjának „csak” a szokásos lelki megrázkódtatást kell feldolgoznia.

Ángel Di María harmadszor lett betörők célpontja (Fotó: AFP)

 

Olasz sajtóinformációk szerint a három elkövető csütörtök este kísérelte meg a betörést, de a biztonsági szolgálat résen volt, értesítette a rendőrséget, amelynek a helyszínen sikerült elfognia az egyik behatolót. Egyes helybéliek lövést is véltek hallani az akció közben.

A tekintélyes La Gazzetta dello Sport szerint Dusan Vlahovics is ott volt Di Maríáéknál, a szomszédban lakó csapattárs vacsorára volt hivatalos.

Tehetős sportolók gyakorta válnak betörések, rablások célpontjaivá, de Di María különösen balszerencsés e tekintetben: 2015 februárjának egyik estéjén, még a Manchester United játékosaként vacsorázott a családjával, amikor betörtek hozzájuk, 2021-ben pedig éppen a PSG mezében futballozott a Nantes elleni bajnokin, amikor feltörték a villájukat.

Párizsban mintegy félmillió eurónyi ékszerrel léceltek le a betörők. Ugyanazon az estén egy másik PSG-játékos, Marquinhos otthonába is betörtek.

2022.11.06 03:00:42

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

A „zebrák” négy egymás elleni mérkőzés után győzték le az Intert.

2022.11.03 00:09:19

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Úgy 36 millió euró járna Allegrinek, hiszen még több mint két év van hátra a szerződéséből. Ráadásul nem elhanyagolható szempont, hogy a hosszú távra megoldást jelentő nevek közül jelenleg csak Zinédine Zidane és Thomas Tuchel elérhető.

2022.10.17 21:41:30

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A vezetőség pajzsként használja a sérült játékosokat, Pogba és Chiesa visszatérésétől várják a csodát, de ez mellébeszélés. A Juventus stílusa most nem modern, nincs benne dinamika, sok és gyors futás, még kevesebb elöl a kreativitás, és persze a manapság hatékony letámadás, agresszív labdaszerzés sem működik.

2022.10.10 20:50:33

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Nyilván nem véletlen Maradona mind sűrűbb emlegetése és a hozzá kapcsolódó párhuzamok. Eddig csak az argentin csillaggal a csapatban tudott bajnoki címet és európai kupát nyerni a Napoli. Márpedig ebben az idényben immár aligha lehet más a cél, mint begyűjteni egy nagy trófeát odahaza vagy Európában, az eddigi szereplés minden reményre feljogosítja a csapatot.

2022.10.08 05:31:49

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Kikaptak, így továbbra is nyeretlenek idegenben a „zebrák”.