Profi boksz: bődületes KO-val debütált a korábbi NFL-sztár – videó

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2022.05.16. 11:24
Minden idők harmadik legeredményesebb futójaként vonult vissza áprilisban a korábbi NFL-sztár, Frank Gore, aki nem vesztegette idejét: szombaton – éppen a 39. születésnapján – nagyszerű, kiütéses győzelemmel debütált profi bokszban.

Frank Gore a negyedik menetben ütötte ki Yaya Olorunsolát a MississippiállambeliBiloxiban. A mérkőzést követően a korábbi NFL-sztár a Twitter-oldalán büszkélkedett el a győzelemmel.Frank Gore a negyedik menetben ütötte ki Yaya Olorunsolát a MississippiállambeliBiloxiban. A mérkőzést követően a korábbi NFL-sztár a Twitter-oldalán büszkélkedett el a győzelemmel.

„Szuper nap volt a mai! Szeretném megköszönni a csapatomnak a kemény munkát” – áll a bejegyzésében.

A korábbi NFL-sztár profiként bokszolóként szombaton debütált, de tavaly, egy bemutató mérkőzés keretén belül kikapott a korábbi NBA-játékostól, Deron Williamstől.

Gore a 2005-ös draft harmadik körében kelt el, karrierje első tíz évében a 49erst erősítette, majd az Indianapolis Colts, a Miami Dolphins, a Buffalo Bills és a New York Jets csapataiban játszott. Pályafutása során pontosan 16 ezer yardot ért el futásból, ezzel két, a sportági Hírességek Csarnokába beválasztott legenda, Emmith Smith és Walter Peyton mögött a harmadik az örökrangsorban. Kereken 100 touchdownt szerzett, a posztján pedig mindenkinél több, 241 mérkőzést játszott.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik