Találatok a Washington Nationals címkére

Találatok száma: 10

Elengedték a világ egyik legjobb játékosát, így lettek a történelemben először bajnokok!

2019-10-31 09:43:22

Mint beszámoltunk róla, a Washington Nationals 6–2-re legyőzte a Houston Astrost a tengerentúli profi baseball-liga (MLB) döntőjében (World Series) a mindent eldöntő hetedik mérkőzésen, ezzel története során először megnyerte a bajnokságot! Ez önmagában persze nem olyan hír, amitől felpattan a székéből itthon bárki, de megpróbáljuk most röviden, tömören összefoglalni, miért is szól minden most az Egyesült Államokban erről az egy meccsről – hátha valaki ettől olyan lelkes lesz, hogy csatlakozik a több mint két főt számláló magyar baseballrajongók táborához!

baseball World Series Washington Nationals MLB Houston Astros Bryce Harper

MLB: újabb idegenbeli siker, a Nationals nyerte meg a World Seriest

2019-10-31 06:54:48

A Washington Nationals 6–2-re legyőzte a Houston Astrost a tengerentúli profi baseball-liga (MLB) döntőjében (World Series) a mindent eldöntő hetedik mérkőzésen, ezzel története során először megnyerte a bajnokságot.

baseball World Series Washington Nationals MLB Houston Astros

MLB: történelmi siker, először jutott World Seriesbe a Nats

2019-10-16 08:42:21

Története során először jutott be a tengerentúli profi baseball-liga (MLB) döntőjébe (World Series) a Washington Nationals.

baseball Washington Nationals New York Yankees MLB

MLB: „Az egész nagyon fura” – klasszisok munka nélkül

2019-01-24 13:28:06

Bryce Harper és Manny Machado is csapat nélkül teng január végén, noha februárban elkezdődnek a tavaszi edzőtáborok az MLB-ben. Hogy ennek mi az oka? Természetesen a pénz.

Washington Nationals Manny Machado Los Angeles Dodgers Bryce Harper

A pénz most sem számít – letaszítanák az Astrost az MLB trónjáról

2018-03-28 12:19:17

A Houston Astros arra készül, ami 2000 óta egyik bajnokcsapatnak sem sikerült: megvédené tavaly megszerzett címét a csütörtökön rajtoló MLB-ben. Nemcsak a pénzt játékkelléknek tekintő nagycsapatok, mint a New York Yankees, vagy a Los Angeles Dodgers állhatják útját, hanem az olyan, sikert régen vagy még sosem arató kisebb csapatok is, mint a Cleveland Indians és a Washington Nationals.

Washington Nationals MLB Los Angeles Dodgers Itt van Amerika Houston Astros Cleveland Indians

MLB: nem minden játékos lelkesedik az All Star-gáláért

2017-12-21 13:24:15

Ugyan jövőre Washington rendezi az MLB All Star-gáláját, éppen a Nationals egyik sztárja közölte, hogy szerinte ő kihagyja az eseményt...

Washington Nationals Stephen Strasburg MLB Itt van Amerika All Star-gála

Videó: ez történik, ha egy olimpiai bajnok tornász dobhat…

2016-09-04 12:51:56

A mindössze 16 esztendős, Rióban olimpiai bajnok Laurie Hernandezt kérte fel a New York Mets baseballcsapata a Washington Nationals elleni meccsen az ünnepélyes első dobásra. A tornász pedig hozta, amit vártak tőle…

videó torna olimpia Washington Nationals New York Mets MLB

MLB: visszautasíthatatlan, csaknem 200 millió dollár a dobóért

2016-05-10 11:10:17

A Washington Nationals profi baseballcsapata 175 millió dolláros (48.56 milliárd forint) szerződéssel tartotta meg dobóját, Stephen Strasburgot.

baseball Washington Nationals MLB

MLB: az égbolt miatt senkit sem érdekeltek a meccsek – képek

2015-06-24 10:53:10

Viszonylag ritka az olyan pillanat, amikor az amerikaiak szeme nem tapad a pályára egy baseballmeccs közben, a keddi találkozókon azonban eljött a nagy pillanat, ráadásul egészen különös módon az ég vonta el a figyelmet. A New York Yankees, a Washington Nationals és a Boston Red Sox stadionja felett nem mindennapi látvány fogadta a drukkereket.

égbolt képek baseball Washington Nationals New York Yankees MLB

Videó: „lyukas kéz” segítette győzelemhez a Washingtont

2013-09-19 16:38:17

Váratlan hiba segítette győzelemhez a Washington Nationals csapatát az Atlanta Braves elleni mérkőzésen az észak-amerikai baseballbajnokságban (MLB). Az utolsó játékban az Atlanta 5–4-re vezetett, amikor a hazaiak egy gyengén elütött labdáját az atlantai védő nem tudta megfogni. Így két washingtoni játékos még idejében vissza tudott futni a bázispontra, két pontot szerezve, ami egyben 6–5-ös győzelmet jelentett a fővárosiaknak.

videó baseball Washington Nationals MLB Atlanta Braves