Találatok a Thomas Drouet címkére

Találatok száma: 5

Tenisz: korábbi edzőjével folytatja a munkát Babos Tímea

2020-10-20 22:33:34

Babos Tímea pénteken a hivatalos Instagram-oldalán bejelentette, hogy amerikai edzőjével, Mike Joyce-szal úgy döntöttek: nem folytatják a közös munkát, s kedden este már ki is derült, hogy korábbi trénerével, Thomas Drouet-val folytatja tovább.

tenisz edzőváltás Thomas Drouet Babos Tímea

Tenisz: pizzafutár lesz Babos Tímea korábbi edzője

2020-04-20 16:06:12

Thomas Drouet nem kap pénzt tanítványától, az első számú kínai teniszezőtől, ezért a Mauritiuson élő edző aggódik: megtakarításai legfeljebb fél évre elegendők.

Vang Csiang Thomas Drouet Babos Tímea

Tenisz: Babos Tímea szakított edzőjével

2018-09-13 09:49:49

Babos Tímea négy és fél év után szakított edzőjével, Thomas Drouet-val, a teniszező erről a közösségi oldalán számolt be.

tenisz női tenisz Thomas Drouet Babos Tímea

Aus. Open: edzője büszke, hogy Babos Tímea tenisztörténelmet írt

2018-01-27 09:45:46

Thomas Drouet büszkén nyilatkozott tanítványa, Babos Tímea teljesítményéről, aki első magyarként megnyerte pénteken az ausztrál nyílt teniszbajnokság női páros versenyét.

tenisz Thomas Drouet Babos Tímea Australian Open

Brutalitás – Tomic apja lefejelte fia edzőpartnerét

2013-05-07 13:48:08

Madridban hallgatta meg egy bíróság John Tomicot, aki arról nevezetes, hogy teniszedző, és sokáig a fiát, az ausztrál Bernard Tomicot edzette. A heves vérmérsékletű férfi a hírek szerint nem válogatja meg az eszközöket, ha a tanítványok „nevelésére” kerül sor. A fia is sokat szenvedett tőle, például egy tavalyi miami tornán beszólásaival, viselkedésével annyira felzaklatta őt, hogy megkérte a bírót, vezettesse ki a lelátóról a magáról megfeledkezett férfit.

tenisz balhé Thomas Drouet John Tomic Bernard Tomic