Találatok a Thierry Anti címkére

Találatok száma: 5

Férfi kézi BL: a Szeged spanyol világbajnoka még nem élt ilyen országban

2018-09-24 01:33:04

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 2. fordulójában a magyar bajnok Mol-Pick Szeged hazai pályán 30–28-ra legyőzte a francia Nantes-ot. A találkozó után az NSO Tv stábja a magyar csapat új spanyol játékosaival, a már BL-t és világbajnokságot is nyerő Joan Canellasszal és Jorge Maquedával beszélgetett.

videó férfi kézi BL Thierry Anti Nantes NSO Tv Pick Szeged

Férfi kézi: a BL-döntős edzője csalódott – „Bodó Ricsi szétlőtt minket”

2018-09-24 00:07:34

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 2. fordulójában a magyar bajnok Mol-Pick Szeged hazai pályán 30–28-ra legyőzte a francia Nantes-ot. A találkozó után a franciák trénere, Thierry Anti csalódott volt csapata gyenge végjátéka miatt. A szegediek edzője, Carlos Pastor nem értett vele egyet, szerinte korábban is ők ajándékozták meg a vendégeket lehetőségekkel. A Nantes magyarja, Faluvégi Rudolf a félelmetes hangulatot teremtő szurkolókról is szót ejtett.

férfi kézi BL Thierry Anti Nantes Pick Szeged Juan Carlos Pastor Faluvégi Rudolf

Kézi: ilyen tiltakozást még nem látott, letolta gatyáját az edző!

2014-10-23 09:34:45

Úgy tűnik, az aktuális francia férfi kézilabda-bajnokság a kiélezett küzdelem mellett a botrányoktól lesz hangos. Azt követően, hogy nemrégiben a párizsi Marko Kopljar harapással került be a hírfolyamba, a szerda esti fordulóban a Nantes edzője, Thierry Anti letolta a nadrágját, így tiltakozva a játékvezető-páros ítéletével szemben.

férfi kézilabda férfi kézi Thierry Anti PSG kézilabda