Találatok a Taribo West címkére

Találatok száma: 6

Nigéria: ezért zúgtak ki a '98-as vb-ről a Szuper Sasok a 16 között

2020-04-12 10:20:49

Az 1998-as világbajnokság egyik titkos esélyesének tartott Nigéria a csoportjából két győzelemmel és egy vereséggel az első helyen jutott tovább, és a dánok elleni nyolcaddöntőre már egyértelmű favoritként készülhetett a brigád, hogy aztán alig negyedóra alatt kétgólos hátrányba kerüljön. Taribo West, a Szuper Sasok ikonikus hajviselettel megáldott védője elárulta, mi állhatott a kudarc hátterében, amit az afrikai országban ma is a futballválogatott egyik legfájóbb vereségeként tartanak számon.

vb 1998 Taribo West Nigéria

Benzema a séróbáró? Van rosszabb is nála! – képek

2013-09-13 15:34:17

Karim Benzema, a Real Madrid csatára azzal sokkolta az őt kedvelőket, hogy új frizurával jelent meg a legutóbbi fotózáson. Sok mindent láttunk már a futballban, de bízvást mondhatjuk, ilyet nem. Kicsit a francia nyelvterületen roppant népszerű Tintin-képregényfigurára hasonlít Benzema, csak egy fokkal vadabb kiadásban...

Vagner Love Taribo West Karim Benzema Joe Cole Giovanni Simeone David Beckham

Videó: parádés cselek, vad divat - Taribo West

2013-08-27 15:39:22

A nigériai Taribo Christopher Tom-West remek középső védő, emberfogó volt, aki a hazai Enugu Rangers és Julius Berger után az Auxerre-ben futott be, aztán eltöltött két idényt az Internazionale (1997–1999), majd egyet az AC Milan színeiben. Az alábbi videó az 1998-as világbajnokságon a franciák elleni zseniális megmozdulásait mutatja be. Íme!

videó Taribo West Inter Milan

Partizan: az elnök szerint West hazudott az életkoráról

2013-04-05 08:22:56

A Parizan Beograd korábbi elnöke, Zsarko Zecsevics azt állítja, a volt nigériai futballista, Taribo West hazudott az életkoráról, amikor átigazolták: 2002-ben nem huszonnyolc éves volt, hanem negyven.

Zsarko Zecsevics Taribo West Partizan Beograd

Hová lett Taribo West?

2012-06-01 12:47:53

„Hová tűnt Damon Hill?" – röppent a magyar légtérbe 1997-ben egy mára szólássá váló kétségbeesés, amely megihlette szerkesztőségünket is, hiszen a tavasszal induló sorozatunkban egykori kedvencek visszavonulás utáni sorsával foglalkozunk. Postás, színész, alkoholista, szakértő, kommentátor, feltaláló, lelkész, punkzenész és szexipari munkás: bizony, változatos ösvényeken vonulnak az örök sportpályák felé az egykori közönségkedvencek.

Taribo West Nigéria Hová lett?

Te hogy nézel ki? Focizni jöttél vagy divatbemutatóra?

2009-01-03 04:00:21

Örökérvényű a mondás, miszerint az a játékos, aki játékával nem képes felhívni magára a figyelmet, gyakrabban burkolózik extravagáns külsőségek mögé, hogy így maradjon meg a nézők, klubvezetők, menedzserek emlékezetében. Természetesen kivételek mindig vannak, valamint aki válogatottságig viszi, és hazáját képviselheti egy-egy világversenyen, az nyilvánvalóan tehetséges és jó labdarúgó. Azonban, ha őszinték akarunk lenni, egy „sportlegek” sorozaton belül aligha emlékeznénk meg mondjuk Abel Xavierről vagy Jorge Camposról, ha nem lógtak volna ki fizimiskájukkal, öltözetükkel, személyiségükkel az átlagos labdarúgók tömegéből. Most őket, azaz a futballtörténelem legkülönösebb megjelenésű játékosait vesszük szemügyre.

hajviselet Taribo West Jorge Campos Edgar Davids Carlos Valderrama