Találatok a Sven Mislintat címkére

Találatok száma: 7

Akik felfedezték Mbappét, Lewandowskit, Ramost – a futball aranyásói

2019-12-10 11:07:04

A közelgő átigazolási időszak kapcsán szeretném egy kicsit közelebbről bemutatni azokat a szakembereket, akik a háttérben folytatott munkájuk révén alapjaiban befolyásolják a nemzetközi játékospiac történéseit. Lássuk Európa, illetve a topbajnokságok ismertebb scoutjait, akik több esetben elismert megfigyelőkből váltak sportigazgatóvá – Paunoch Péter blogja, a játékosügynök szemével.

scouting scout Sven Mislintat Riccardo Guffanti Paunoch Péter blogja Paunoch Péter

Bundesliga: új munkahelye van az Arsenaltól távozó szakembernek

2019-04-11 15:02:44

A német élvonalbeli VfB Stuttgart labdarúgócsapata a hivatalos honlapján közölte, hogy Sven Mislintatot nevezte ki sportigazgatónak. A legutóbb az Arsenalnál dolgozó szakember kétéves szerződést írt alá, s máris munkába állt.

német foci VfB Stuttgart Sven Mislintat VfB Stuttgart Bundesliga Borussia Dortmund

Az Arsenalnál összekuszálódtak a pozíciók – mi a helyzet itthon?

2019-02-04 14:34:56

Vezetői és futballszakmai pozíciók, klubmodellek itthon és külföldön – kiválasztás, oktatás, feladatkörök. Paunoch Péter blogja.

scoutképzés scoutin scout arsenal Sven Mislintat Paunoch Péter blogja

Jön az MU, a színfalak mögött meg nagy a felfordulás az Arsenalnál

2019-01-25 11:06:48

Az angol labdarúgó FA-kupa 4. fordulójának kétségkívül legnagyobb rangadója az Arsenal és a Manchester United összecsapása. Mivel mind a két csapat kiesett már a Ligakupából és mindkettő 16 ponttal lemaradt a bajnoki versenyfutásban éllovas Liverpool és Manchester City mögött, így egyértelmű: hazai porondon ebben az idényben az egyik klub minden trófeaálmától elbúcsúzhat. A Solskjaer kinevezése óta megtáltosodott MU-val már többször foglalkoztunk, helyezzük most az Arsenalt a reflektorfénybe, melynél a színfalak mögött közel sincs nyugalom.

Sven Mislintat Stan Kroenke Raul Sanllehi Premier League PL Monchi

Arsenal: alig egy év után távozik a „gyémántszemű juhász”

2019-01-21 14:28:46

Az angol élvonalbeli Arsenal labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy távozik Sven Mislintat vezető játékos-megfigyelő. A szakember 2017 decemberében csatlakozott a londoniakhoz a Borussia Dortmundtól, és február másodikán köszön el.

angol foci Sven Mislintat Premier League Arsenal

Amatőr edzőből „gyémántszemű juhász” – ő a jövő az Arsenalnál?

2017-12-21 14:16:49

Feltételezzük, még az európai topligákat hétről hétre követőknek sem mond sokat Sven Mislintat neve. Legalábbis így volt ez egészen november végéig, amikor az Arsenal bejelentette, hogy szerződteti a Borussia Dortmundtól távozó szakembert. A német transzferguru José Mourinho segítőjével is dolgozott együtt, 29 évesen már edzőnek állt, és olyan csillagokat fedezett fel, mint Ousmane Dembélé vagy Kagava Sindzsi. Bemutatjuk a „gyémántszemű juhászt”.

angol foci Sven Mislintat Borussia Dortmund Arsenal

Arsenal: milliókért igazoltak Dortmundból, de nem játékost!

2017-11-20 09:04:42

A Bild információi szerint napokon belül hivatalossá válhat, hogy Sven Mislintat az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Arsenalnál folytatja pályafutását. Nem sokkal később az „ágyúsok” hivatalosan is megerősítették a hírt.

Sven Mislintat Borussia Dortmund Arsenal