Találatok a Stephen Maguire címkére

Találatok száma: 7

Sznúker-vb: O'Sullivan csúcsot döntött, bombaerős elődöntő jön

2022-04-27 16:39:03

Elsőként Ronnie O'Sullivan jutott be az elődöntőbe a sheffieldi Crucible színházban zajló sznúker-világbajnokságon, miután 13:5-re legyőzte Stephen Maguire-t. A legjobb négy közé csak korábbi világbajnok jutott.

sznúker-vb sznúker snooker-vb snooker Stephen Maguire Stephen Hendry

Sznúker: briliáns lökés, az ellenfél is csak ámult – videó

2020-01-17 11:24:44

Stephen Maguire talán a 2020-as évek egyik legtrükkösebb lökését vitte véghez a 2020-as sznúker Mastersen. Az egyetlen szépséghiba a lökésében, hogy a fehér golyó is lement, ám ez mit sem von le a briliáns trükk szépségéből. A szerencsés lökést látva az ellenfél, Niel Robertson is csak ámult.

sznúker Stephen Maguire Niel Robertson Masters

Sznúker: három világbajnok jutott a négy közé a Mastersen

2015-01-16 22:52:22

A pénteki két mérkőzéssel kialakult a legjobb négy mezőnye a sznúker londoni Masters-bajnokságán. Az elődöntő négy résztvevője között három korábbi világbajnok is megtalálható.

sznúker snooker Stephen Maguire Shaun Murphy Masters

Videó: borult a palack, kiakadt a sznúkerbajnok az újoncra

2013-04-26 11:05:46

A sznúker-világbajnokság újonca, Decsavat Pumjang az első fordulóban 10:9-re legyőzte, s ezzel kiejtette a világranglistán ötödik Stephen Maguire-t. A 34 éves thaiföldi sznúkeres furcsa viselkedésével – játék közben felborította vizespalackját – kissé felidegesítette Maguire-t. A találkozót követően a sznúkerbajnok elmondta: Pumjang őrült dolgokat művelt, s az biztos, hogy nincs ki mind a négy kereke. Íme!

videó sznúker Stephen Maguire Dechawat Poomjaeng

Ronnie O’Sullivan nyerte az Egyesült Királyság Bajnokságát

2009-01-09 10:47:20

Elmaradt a sokak által jósolt nagy csata Telfordban az Egyesült Királyság Bajnokságának (UK Championship) döntőjében. A mérkőzés már az első felvonásban eldőlt, ugyanis Ronnie O’Sullivan mind a nyolc frame-et megnyerve hamar eldöntötte a trófea sorsát. Az esti szakasz már csak formalitás volt. Ezzel O’Sullivan megszakította rossz sorozatát és 32 hónap után újra ranglistaversenyt nyert, egyben negyedik UK trófeáját, továbbá győzelmével az előzetes világranglista élén is ő áll a mai naptól.

Ronnie O’Sullivan Stephen Maguire snooker. Egyesült Királyság Bajnoksága

Létrejött az álomdöntő, O’Sullivan maximum breakkel finalista

2009-01-09 10:47:20

Száznegyvenhetes breakkel örvendeztette meg a közönséget a telfordi Egyesült Királyság Bajnokságának (UK Championship) elődöntőjében Ronnie O’Sullivan, aki a mindent eldöntő 17. frame-ben hajtotta végre a bravúrt Mark Selby ellen. A másik mérkőzésen, ahol Stephen Maguire és Shaun Murphy csapott össze, az eredmény sokkal simábban alakult, ennek ellenére remek játék és több 100+ break jellemezte a párharcot. Így kialakult az álomdöntő a nemrég Premier Ligát nyerő Ronnie O’Sullivan és az Észak-Ír Kupa győztese Stephen Maguire között.

Mark Selby snooker Ronnie O’Sullivan

Hozták a kötelezőt a „nagyágyúk” az Egyesült Királyság Bajnokságán

2009-01-09 10:47:20

Rendkívül sima mérkőzésekkel folytatódott a snooker-szezon második legfontosabb ranglistaversenye Telfordban, hiszen az állva maradt hat kiemelt könnyedén nyerte második fordulós mérkőzését és csak egy meccs jutott el a 17., döntő frame-ig. Az összecsapások java már az első nyolc frame alatt eldőlt. Ronnie O’Sullivan, Stephen Maguire, Ding Junhui, Shaun Murphy és Mark Williams is bejutott a negyeddöntőbe.

snooker UK CHAMPIONSHIP Ronnie O’Sullivan Stephen Maguire