Találatok a St. Louis Cardinals címkére

Találatok száma: 6

Videó: összebalhéztak a hölgyek, óriási verekedés lett belőle

2021-05-26 10:53:56

A Chicago White Sox és a St. Louis Cardinals csapata a 8–3-as chicagói győzelemmel záruló meccsen az MLB-ben mindent megtett, hogy szórakoztassa a szurkolókat, azok azonban találtak így is jobb elfoglaltságot. A lelátón ugyanis a White Sox és a Cardinals hölgy drukkerei összeszólalkoztak, majd egymásnak estek. A hölgyeket a férfiak próbálták szétválasztani, igaz, nem túl nagy erőbedobással, ők ugyanis nagyon élvezték a harcot…

videó verekedés baseball balhé St. Louis Cardinals MLB

MLB: újabb koronavírusos esetek, ismét meccset halasztanak el

2020-08-07 19:24:41

Egybehangzó sajtóhírek szerint újabb meccsét halasztják el a St. Louis Cardinals baseballcsapatának, miután pénteken ismét pozitív lett néhány játékos koronavírustesztje.

koronavírus baseball St. Louis Cardinals MLB Chicago Cubs

MLB: újabb koronavírusos esetek, már hétfőn véget érhet az idény

2020-08-01 16:18:27

Vízválasztó lesz ez a hétvége az észak-amerikai profi baseball-ligában (MLB), miután az elmúlt napokban egyre-másra halasztják el a mérkőzéseket: a Miami Marlinsnél huszonegyen fertőződtek meg koronavírussal, míg a Philadelphia Philliesnél két stábtag, a St. Louis Cardinalsnál pedig két játékos tesztje lett pozitív – ezzel veszélybe került a bajnokság befejezése.

koronavírus baseball St. Louis Cardinals Philadelphia Phillies Miami Marlins MLB

Videó: villantott, elterelte a dobó figyelmét a szurkoló!

2017-05-11 13:15:50

Az egyik szurkoló ötletes módszerrel próbálta elterelni a vendégek dobójának figyelmét a Miami Marlins–St. Louis Cardinals baseballmérkőzésen. Az éppen a hazai csapat lapkája (home plate) mögött ülő hölgy ugyanis gondolt egyet, és úgy döntött, mindent bevet: kebleivel próbálta elvonni a Cardinals játékosának figyelmét. Ám hiába a határozott fellépés, a Miami-rajongó nem járt sikerrel: a St. Louis 7–5-re megnyerte a mérkőzést.

videó baseball St. Louis Cardinals Miami Marlins

Videó: ilyen nincs! Háromszor találták el az ütőjátékost

2017-04-06 12:21:55

Karrierje (egyik) legnehezebb meccsén van túl Stephen Piscotty, a tengerentúli profi baseball-bajnokságban (MLB) szereplő St. Louis Cardinals játékosa.

videó headshot baseball Stephen Piscotty St. Louis Cardinals MLB

MLB: Boston-St. Louis döntőt rendeznek a baseball-ligában

2013-10-20 09:18:29

A Boston Red Sox 5–2-re legyőzte a Detroit Tigerst, így 4–2-re megnyerte az Amerikai Liga főcsoportdöntőjét, kiharcolva helyét a World Seriesben, ahol az ellenfele a már korábban bejutó St. Louis Cardinals lesz.

baseball St. Louis Cardinals MLB Boston Red Sox