Találatok a Scott Macaulay címkére

Találatok száma: 6

Scott Macaulay: A karrierem csúcsa, hogy magyar válogatott lehettem

2022-11-25 10:39:08

Amikor Scott Macaulay megérkezett Magyarországra, azt gondolta, legfeljebb két idényt tölt itt el. Ebből végül öt lett, és a kanadai születésű hátvéd emellett négy jelentős tornán is erősítette a magyar jégkorong-válogatottat. Most azonban – 31 évesen – úgy döntött, befejezi a pályafutását.

magyar jégkorong-válogatott Scott Macaulay Képes Sport

Jégkorong: Büszke vagyok rá, hogy magyar válogatott lehettem – Scott Macaulay

2022-11-03 22:22:35

Scott Macaulay jövő héten minden bizonnyal jégre lépne a magyar jégkorong-válogatott soraiban a Sárközy Tamás Emléktornán, a kanadai születésű hátvéd azonban a ljubljanai divízió 1/A világbajnokság után szögre akasztotta a korcsolyáját. Bár azt, hogy végleg befejezi a profi karrierjét, csak bő öt hónappal később mondta ki. 

magyar jégkorong-válogatott jégkorong Scott Macaulay Kanada A-csoportos világbajnokság

Jégkorong: A fejemmel is védtem, mégsem tudtunk nyerni... – Hetényi Zoltán

2021-04-17 23:25:21

Vezetett is az A-csoportos világbajnokságra készülő fehéroroszok ellen a magyar férfi jégkorong-válogatott, de végül 3–2-es vereséget szenvedett a Vasas Jégcentrumban rendezett Három Nemzet-tornán. Pedig Hetényi Zoltán az első harmadban még fejjel is védett, Scott Macaulay pedig megszerezte az első gólját a magyar nemzeti csapatban. Velük beszélgetett az NSO Tv.

magyar jégkorong-válogatott Sean Simspon Scott Macaulay Három Nemzet-torna Hetényi Zoltán Fehéroroszország

Hoki-vb: Ennél csak jobb lehet – Bálizs Bence

2019-04-29 11:44:47

A Kazahsztánban zajló divízió 1/A-világbajnokság első mérkőzésén a magyar válogatott súlyos, 5–1-es verést kapott Dél-Koreától. A magyar csapat játékosai egyaránt elismerik: hibáztak. Ugyanakkor azt is tudják, mit kell tenni azért, hogy a folytatásban javulást mutasson a gárda.

magyar jégkorong-válogatott divízió 1/A vb Szirányi Bence Scott Macaulay Bálizs Bence