Találatok a Romano Fenati címkére

Találatok száma: 10

MotoGP: nem az elsőt nyerte, de ismét új győztes 2020-ban

2020-09-20 15:51:27

A MotoGP-hullámvasút maximális sebességgel robog tovább, továbbra is minden verseny ezernyi meglepetést és csavart tartogat. Az egész futam alatt biztos volt (már amennyire bármit is biztosnak lehet venni...), hogy új győztes iratkozik fel az idei listára, a kérdés csak az volt, hogy az illető először éli-e át ezt az élményt vagy sem.

Valentino Rossi Romano Fenati MotoGP Maverick Vinales Aleix Espargaró

Motorsport: jövőre visszatér a riválisát befékező olasz versenyző

2018-11-19 11:46:02

A technikai sportágak világában az idei év egyik kirívóan sportszerűtlen jelenetét összehozó Romano Fenati jövőre a Moto3-ban kap motort – ráadásul volt csapatánál indulhat az olasz, amely két hónapja még azt közölte, amikor kirúgta Fenatit, hogy „megbocsáthatatlan” a pilóta tette.

Romano Fenati Moto3

Fenati nem gyilkos, mindenki érdemel egy második esélyt. Vagy nem?

2018-09-21 17:29:12

Csaknem két hetünk volt megemészteni a misanói Moto2-es futamon történteket, amikor Romano Fenati elvesztette a fejét a Stefano Manzi ellen vívott csatában a pontszerző helyek egyikéért. A kedélyek mégsem csillapodnak, miközben Carmelo Ezpeleta a visszatérésben segítene az olasznak, addig az olasz szövetség után a FIM is bevonta idei versenyengedélyét.

Romano Fenati Moto2

Motorsport: visszavonul a rivális gépét verseny közben lefékező pilóta

2018-09-11 11:06:37

Visszavonul a versenyzéstől az olasz Romano Fenati, aki vasárnap, a gyorsaságimotoros-világbajnokság San Marinó-i Nagydíján 200 km/órás sebességnél meghúzta egyik riválisa fékkarját.

motorsport Romano Fenati Moto2

Moto2: kirúgták az életveszélyes sportszerűtlenséget elkövető motorost

2018-09-10 13:04:20

Kirúgták csapatától a gyorsaságimotoros-világbajnokság San Marinó-i nagydíján életveszélyes sportszerűtlenséget elkövető Romano Fenatit. Korábban már bejelentették a motoros jövő évi csapatát, de az MV Agusta első embere közösségi oldalán jelezte: azon lesz, hogy minden létező módon megakadályozza a szerződtetését. Nem sokkal később hivatalos közlemény is született, amelyben megerősítik, megszüntették a jövő évre szóló megállapodását.

gyorsaságimotoros-vb Romano Fenati Moto2 motorsport

Moto2: hihetetlen képsorok – örökös eltiltás lenne a méltó büntetés?

2018-09-09 21:41:13

Nézzük először is a tényeket! A Moto2-es futam második felében járunk, amikor Romano Fenati és Stefano Manzi pontszerző helyekért küzdenek egymással egy kilenc fős boly elején. Lehetetlen felidézni minden egyes momentumot, hiszen értelemszerűen nem őket mutatták a kamerák, de az biztos, hogy tíz körrel a leintés előtt Manzi a 14-es kanyarban nagyon elmérte a távot, amikor meg akarta előzni honfitársát, emiatt összeütköztek, és mindketten elhagyták a pályát.

Stefano Manzi Romano Fenati Moto2

Moto2: Fenatit életveszélyes sportszerűtlenség miatt kizárták – videó

2018-09-09 14:27:52

Akár tragédiával is végződhetett volna Romano Fenati ámokfutása a gyorsaságimotoros-világbajnokság San Marinó-i Nagydíján. A Moto2-es futamban az olasz versenyző egyszerűen átnyúlt Stefano Manzi járművéhez, és megpróbálta behúzni a féket – a versenybíróság őrült tette miatt azonnal kizárta a viadalról.

gyorsaságimotoros-vb Romano Fenati Moto2

Moto2, Moto3: német és olasz rajtelsőség Katarban

2016-03-19 18:33:29

A VR46 Akadémia egyik legnagyobb reménysége, Romano Fenati szerezte meg az év első rajtelsőségét a gyorsaságimotoros-világbajnokság Katari Nagydíjának időmérő edzésén a Moto3-as géposztályban. Az olasz mindössze 47 ezredmásodperccel előzte meg a belga Livio Loi-t, aki az első két szabadedzésen az élen végzett. Az első sort a dél-afrikai Brad Binder teszi teljessé.

gyorsaságimotoros-vb Romano Fenati MotoGP Moto3 Moto2 Katari Nagydíj

MotoGP: a vb-éllovas spanyol 22 éves rekordot állított be

2014-05-04 16:31:42

Akárcsak a gyorsaságimotoros-világbajnokság MotoGP kategóriájának első három futamát, a Spanyol Nagydíjat is Marc Márquez nyerte meg, és Mick Doohan 1992-es teljesítménye óta az első versenyző, aki négy győzelemmel kezdi az évadot. A dobogó második fokára Valentino Rossi, a harmadikra Dani Pedrosa állhatott fel. A vb-éllovas Márquez – aki pályafutása 100. versenyén van túl – előnye az összetettben már 28 pont honfitársa előtt.

Valentino Rossi Romano Fenati MotoGP Moto3 Moto2 Mika Kallio

MotoGP: tripla - Márquezt ezúttal sem lehetett megverni

2014-04-27 22:01:57

A gyorsaságimotoros-világbajnokság MotoGP kategóriájának Argentin Nagydíja is Marc Márquez sikerével zárult. A Honda spanyol versenyzője mögött honfi- és márkatársa, Dani Pedrosa végzett, míg a dobogó harmadik fokára Jorge Lorenzo állhatott fel.

Romano Fenati MotoGP Moto3 Moto2 Marc Márquez Jorge Lorenzo