Találatok a rg GP címkére

Találatok száma: 5

Rg: remek magyar 7. és 8. hely a franciaországi GP-versenyről

2019-03-31 18:48:37

Igen jól szerepelt a magyar felnőtt kéziszercsapat a franciaországi Thiais-ben megrendezett ritmikus gimnasztika Grand Prix-versenyen, a sportág egyik legnagyobb presztízsű hagyományos seregszemléjén. A Borda Korinna, Borsányi Patrícia, Földi Cintia, Kovács Jázmin, Németh Virág, Wehovszky Vivien összeállítású kéziszercsapat összetettben a 8. helyet szerezte meg, az 5 labda döntőjében pedig a 7. pozícióban zárt.

ritmikus gimnasztika rg GP rg magyar kéziszercsapat Thiais Linoj Asram

Rg: szép magyar szereplés érmekkel Kijevben; ukrán rekordpontszám

2019-03-18 14:37:59

Pigniczki Fanni labdával a 6., összetettben a 20. helyen végzett a ritmikus gimnasztikázók kijevi Grand Prix-versenyén. A tradicionális Gyerjugina-kupán igen jól szerepeltek az érmes helyezéseket begyűjtő magyar juniorok, a felnőtteknél pedig az ukrán együttes kéziszercsapat nehézségi pontrekordot állított fel.

ritmikus gimnasztika rg GP rg Pigniczki Fanni Juhász Anna Gyerjugina-kupa

Rg: Váray Míra egy helyre a dobogótól a brnói GP-n

2017-10-22 19:19:27

Lassan a végéhez ér a 2017-es ritmikus gimnasztika versenyszezon, melynek hagyományosan egyik utolsó versenye a brnói Grand Prix – Váray Míra szép eredményekkel tér haza a felnőtt viadalról, melynek minden aranyérme orosz „zsákmány” lett.

ritmikus gimnasztika rg Grand Prix rg GP rg Váray Míra Julija Bravikova

Rg: Vass Dóra 14. Thiais-ben, az oroszoknál valami nagyon nem stimmel

2016-03-27 17:29:05

Vass Dóra összetettben a 14. helyen végzett a ritmikus gimnasztika Grand Prix-sorozat franciaországi, thiais-i állomásán, szezonbeli legjobb összetett pontszámát elérve. Az összetett versenyt az orosz Margarita Mamun nyerte meg a szintén orosz Alekszandra Szoldatova és a fehérorosz Melityina Sztanjuta előtt, a szerenkénti döntőkben Mamun és Szoldatova igazságosan elosztotta az aranyérmeket.

ritmikus gimnasztika rg GP rg Vass Dóra Thiais Melityina Sztanjuta

Rg: rémisztő nagyot esett a világbajnok, izraeli bravúrarany

2014-03-30 14:46:20

Két világkupa-viadal után a hétvégén az izraeli Holonba repült a ritmikus gimnasztikázók elitje: az egyszerre megrendezett GP-versenyen és nemzetközi viadalon nagy meglepetésre a hétvégét hibátlanul végigversenyző hazai Neta Rivkin is elvitt egy aranyat az oroszok mellett.

ritmikus gimnasztika rg GP rg Margarita Mamun Kécza Daniella Jana Kudrjavceva