Találatok a Pittsburgh Pirates címkére

Találatok száma: 7

MLB: most nem a vírus – drón miatt szakadt félbe a játék

2020-08-05 07:11:58

Félbe kellett szakítani a Minnesota Twins–Pittsburgh Pirates MLB-mérkőzést, miután egy drón jelent meg a pálya fölött.

drón baseball Pittsburgh Pirates Minnesota Twins MLB

Videó: hatalmas tömegverekedés tört ki a játékosok közt

2019-07-31 09:41:21

A tengerentúli profi baseball-ligában (MLB) szereplő Cincinnati Reds és a Pittsburgh Pirates játékosainál kevesen utálják jobban egymást a sportvilágban mostanában. Az utóbbi években a két együttes meccsén ritkán maradt el a verekedés, így persze most sem maradhatott el a balhé. Az egész egy (szándékosan?) eltévedt dobással kezdődött, ami kis híján levitte az egyik Pirates-játékos fejét. Ezután nem sokkal kezdődött a szóváltás, amiből az alábbi tömegverekedés lett.

videó verekedés baseball balhé Yasiel Puig Trevor Bauer

MLB: nyolc évet várt a bemutatkozásra, megérte – videó

2018-05-03 11:45:47

Nick Kingham, a Pittsburgh Pirates játékosa nyolc évet várt draftolása után, hogy bemutatkozhasson az MLB-ben – emlékezetessé tette a nagy napot.

baseball Pittsburgh Pirates Nick Kingham MLB Itt van Amerika

MLB: engedjünk el mindenkit! – ez lehet a Pirates jelszava

2018-01-18 13:46:08

Bob Nutting, az MLB-ben szereplő Pittsburgh Pirates tulaja mindent elkövet, hogy a legtöbb pénzt sajtolja ki a csapatából — legalábbis erre enged következtetni az, hogy rövid időn belül két kiváló játékosát is elcserélte.

Pittsburgh Pirates MLB Itt van Amerika

Videó: 150 km/h-val száguldó labda találta szájon a játékost

2017-05-13 16:13:18

Borzasztó fájdalmas sérülést szenvedett Chris Iannetta, az észak-amerikai profi baseball-ligában (MLB) szereplő Arizona Diamondbacks játékosa. A Pittsburgh Pirates elleni találkozón egy kereken 150 km-es sebességgel száguldó labda találta szájba a 34 esztendős elkapót.

videó sérülés baseball Pittsburgh Pirates MLB Chris Iannetta

Öngyilkos hősök: Bréking! Van értelme a baseballnak!

2016-04-04 15:23:51

Ismét van apropója, úgyhogy folytatódik Öngyilkos hősök fedőnevű rovatunk, amelyben Magyarországon népszerűtlen vagy ismeretlen sportágakba, sporteseményekbe mélyedve töltünk el felesleges órákat önfeláldozó módon, hogy önöknek már ne kelljen, de mégis megtudják, milyen volt. Mivel hétfőn hajnalban elkezdődött a tengerentúlon az MLB-szezon, most a baseball jön: tavaly nyáron munkatársunk halált megvető bátorsággal alászállt az amerikai kultúra legmélyebb bugyrába, és három órát ácsorgott a pittsburghi baseballpálya szélén, hogy megtudja, mit esznek ezen a sporton a tengerentúlon. Nos, bármit, a vattacukortól a chipsen és a hamburgeren át a csirkeszárnyig, sőt lehetőleg mindezeket egyszerre, de a végén kiderül, miért nem hányingert keltő az egész ennek ellenére sem – sőt.

öngyilkos hősök étel baseball Pittsburgh Pirates Pittsburgh Pirates

Baseball: a kissrác feje felé szállt az ütő, majd... – képek

2016-03-07 12:00:58

A tengerentúli profi baseballbajnokságban (MLB) szereplő Pittsburgh Pirates egyik szurkolója megmentette a mellette ülő kisfiút a nagy csapástól.

baseball Pittsburgh Pirates MLB