Találatok a Paige VanZant címkére

Találatok száma: 3

Szexi képeivel sztárrá vált az Instagramon a UFC korábbi nagy ígérete – fotók

2021-10-15 15:52:52

Paige VanZant még középiskolás korában kezdett el bunyózni. Mikor bekerült a UFC-be, a fejesek úgy gondolták, ő lesz a következő nagy szupersztár, ám mostanra már a 27 éves sportolónő influenszer lett, celebvetélkedőkben produkálja magát, s az Instagramra posztolt képeiből és modellkedésből él meg, sőt, a közösségi oldalain a saját ruhamárkáját is hirdeti. Állítása szerint sokkal jobban meg tud élni a reklámokból és a közel hárommillió Instagram-követőjéből, mintha harcolna. 2019-ben például csak a különböző reklámokból, fotózásokból és szponzorációkból több millió dollárt keresett.

szexi képgaléria kép ketrecharc galéria UFC

Videó: fájdalmas pörgés, így törte el a karját a ketrecharcos

2018-01-17 11:24:41

Ez egyelőre nem Paige VanZant éve. A 23 éves amerikai ketrecharcos rögtön vereséggel mutatkozott be a UFC-ben új súlycsoportjában, és ha ez nem lenne elég, a karját is eltörte ugyanazon a találkozón.

videó ketrecharc UFC Paige VanZant

Videó: váratlan fordulatot vett a mérlegelés a vetkőzés után

2016-12-17 21:36:10

Paige VanZant és Michelle Waterson mérlegelése valószínűleg úgy vonul be a UFC történetébe, mint a ketrecharcosok egyik legfurcsább eseménye. Ugyanis miután VanZant meztelenre vetkőzött, hogy megfelelő legyen a súlya a nagy meccsre, kitört egy táncpárbaj, minden előzmény nélkül.

videó mérlegelés ketrecharc UFC Paige VanZant Michelle Waterson