Találatok a NSO dartssorozat címkére

Találatok száma: 13

Darts: „Szerencse nem létezik”; „Az ellenem szurkolókat is tisztelem”

2019-01-02 10:01:24

Bárki lehet dartsversenyző – állítja Székely „Penge” Pál, akinek hihetünk is, hiszen ő Magyarország első profi nyíldobálója. De mégis hogyan? Például az NSO Tv videosorozatának segítségével! Székely kalauzol minket a dartsvilágbajnoksággal egy időben a sportág rejtelmeibe, amihez segítőtársai is akadnak. Sorozatunk utolsó részében Penge saját alaptörvényeivel foglalja nekünk össze, hogy mit is tanultunk meg a segítségével az elmúlt hetekben.

darts Torghelle Sándor Székely Pál NSO dartssorozat NSO Tv MTK Budapest

Darts: Így találjam el a bullt? Gyorsan tanulok... – Torghelle

2018-12-27 17:47:58

Bárki lehet dartsversenyző – állítja Székely „Penge” Pál, akinek hihetünk is, hiszen ő Magyarország első profi nyíldobálója. De mégis hogyan? Például az NSO Tv videosorozatának segítségével! Székely kalauzol minket a dartsvilágbajnoksággal egy időben a sportág rejtelmeibe, amihez segítőtársai is akadnak. Sorozatunk következő részében Penge bemutatja, hogyan törekedjünk a tökéletességre, ami természetesen Torghelle Sándornak elég gyorsan összejött...

darts Torghelle Sándor Székely Pál NSO dartssorozat NSO Tv MTK Budapest

Darts: Phil Taylor az evezőpadon – hogyan néz ki a fizikai felkészülés?

2018-12-27 11:22:45

Bárki lehet dartsversenyző – állítja Székely „Penge” Pál, akinek hihetünk is, hiszen ő Magyarország első profi nyíldobálója. De mégis hogyan? Például az NSO Tv videosorozatának segítségével! Székely kalauzol minket a dartsvilágbajnoksággal egy időben a sportág rejtelmeibe, amihez segítőtársai is akadnak. Sorozatunk 7. részében Pengétől megtudjuk, hogyan néz ki a mentális és a fizikális felkészülés, miközben Torghelle Sándor utóbbival kapcsolatban még tanáccsal is ellátta.

darts Torghelle Sándor Székely Pál Phil Taylor NSO dartssorozat NSO Tv

Darts: Torghelle Sándor követné Gerwyn Price útját?

2018-12-21 14:49:05

Bárki lehet dartsversenyző – állítja Székely „Penge” Pál, akinek hihetünk is, hiszen ő Magyarország első profi nyíldobálója. De mégis hogyan? Például az NSO Tv videosorozatának segítségével! Székely kalauzol minket a dartsvilágbajnoksággal egy időben a sportág rejtelmeibe, amelyhez segítőtársai is akadnak. Sorozatunk 6. részében bemutatja, mik a legfontosabb szabályok ahhoz, hogy kezdőjátékosból versenyzővé váljunk. Torghelle Sándor el is játszik a gondolattal: mi történne, ha a labdarúgást darstra cserélné?

darts Torghelle Sándor Székely Pál NSO dartssorozat NSO Tv MTK Budapest

Darts: Pont olyan, mint amikor jön középre a passz, de luftot rúgsz – Torghelle

2018-12-21 14:17:33

Bárki lehet dartsversenyző – állítja Székely „Penge” Pál, akinek hihetünk is, hiszen ő Magyarország első profi nyíldobálója. Mégis hogyan? Például az NSO Tv videosorozatának segítségével! Székely kalauzol minket a dartsvilágbajnoksággal egy időben a sportág rejtelmeibe, amelyhez segítőtársai is akadnak. Sorozatunk 5. részében bemutatja az első 180-hoz vezető utat, melyben Torghelle Sándor még a futballal is talált párhuzamot.

darts Torghelle Sándor Székely Pál NSO dartssorozat NSO Tv MTK Budapest

Darts: amikor Van Gerwen megkérdezi tőled, alszol-e

2018-12-20 14:21:27

Bárki lehet dartsversenyző – állítja Székely „Penge” Pál, akinek hihetünk is, hiszen ő Magyarország első profi nyíldobálója. De mégis hogyan? Például az NSO Tv videosorozatának segítségével! Székely kalauzol minket a dartsvilágbajnoksággal egy időben a sportág rejtelmeibe, amelyhez segítőtársai is akadnak. Sorozatunk 4. részében a PDC Europe magyar írója, Vereczkey Lajos meséli el, hogyan is kell közreműködniük egy-egy tornán, illetve személyes történetét is megosztotta velünk arról, amikor Michael van Gerwen mérkőzésén kicsit kihagyott a figyelme.

darts Torghelle Sándor Székely Pál NSO dartssorozat NSO Tv MTK Budapest

Darts: A szurkolók is mondják néha, hogy amatőr vagyok – Torghelle

2018-12-18 14:46:25

Bárki lehet dartsversenyző – állítja Székely „Penge” Pál, akinek hihetünk is, hiszen ő Magyarország első profi nyíldobálója. De mégis hogyan? Például az NSO Tv videosorozatának segítségével! Székely kalauzol minket a dartsvilágbajnoksággal egy időben a sportág rejtelmeibe, amelyhez segítőtársai is akadnak. Sorozatunk 3. részéből kiderül, hogyan kell megfognunk és eldobnunk a nyilat ahhoz, hogy oda érkezzen, ahová szeretnénk. A fortélyokat Badár Sándor humorista mellett az MTK Budapest labdarúgója, Torghelle Sándor is élesben teszteli.

darts Vass Ádám Torghelle Sándor Székely Pál NSO dartssorozat NSO Tv

Darts: meztelen nő vagy ottfelejtett „galamb” – Badár Sándor így zavarná az ellenfelet

2018-12-16 10:05:14

Bárki lehet dartsversenyző – állítja Székely „Penge” Pál, akinek hihetünk is, hiszen ő Magyarország első profi nyíldobálója. De mégis hogyan? Például az NSO Tv videosorozatának segítségével! Székely kalauzol minket a dartsvilágbajnoksággal egy időben a sportág rejtelmeibe, amelyhez segítőtársai is akadnak. Sorozatunk 2. részében a PDC írója, Vereczkey Lajos mesél személyes tapasztalatairól, míg Badár Sándor humorista eszement dolgokat talál ki arra, hogyan zavarná meg az ellenfelét.

darts Vereczkey Lajos Székely Pál NSO dartssorozat NSO Tv Badár Sándor

Darts: ez is magyar találmány? És hogy jön ide az angol sörösrekesz?

2018-12-12 17:02:22

Bárki lehet dartsversenyző – állítja Székely „Penge” Pál, akinek hihetünk is, hiszen ő Magyarország első profi nyíldobálója. De mégis hogyan? Például az NSO Tv most kezdődő videosorozatának segítségével! Székely kalauzol minket a darts-világbajnoksággal egy időben a sportág rejtelmeibe, amihez segítőtársai is akadnak, például a népszerű humorista, Badár Sándor. S akkor a legégetőbb kérdések, amikre az első részben választ kapunk: tényleg magyar találmány a darts? Mi közük a sportághoz az angol sörösrekeszeknek? Hogyan nyerhetek bármikor 1 millió angol fontot egy dartstábla segítségével? Most minden kiderül!

darts Székely Pál NSO dartssorozat NSO Tv Badár Sándor videó