Találatok a Nikola Vucsevics címkére

Találatok száma: 4

NBA: Lowry maradt Torontóban, Vucsevics a Chicagóhoz került

2021-03-26 13:00:51

Lezárult az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA) a játékoscserék időszaka, melynek végén Kyle Lowry maradt a Toronto Raptorsnál, Victor Oladipo viszont Houstonból Miamiba költözött, a Chicago Bulls pedig megszerezte Nikola Vucsevicset az Orlando Magictől – írja az MTI.

kosárlabda Victor Oladipo Toronto Raptors Rajon Rondo Orlando Magic Nikola Vucsevics

Nikola Vucsevics: A magyarok végig harcoltak, nem érdekelte őket az állás, elismerésem

2017-09-03 09:41:25

Nikola Vucsevics egyértelműen a montenegrói kosárlabda-válogatott csapat legmagasabban jegyzett játékosa. A center az NBA-ben szereplő Orlando Magic egyik kulcsembere, aki 2011 óta szerepel a tengerentúlon, az előző szezonban dupla duplát átlagolt 75 alapszakaszban játszott mérkőzésén (14.6 pont, 10.4 lepattanó). A pályán szorgalmas, minden sztárallűrtől mentesen dolgozó kosárlabdázó mintegy fél órán keresztül válaszolt a montenegrói újságírók kérdéseire az anyanyelvén, de szerencsére nem unta meg a kérdezz-feleleket, a Nemzeti Sportnak is készségesen nyilatkozott.

kosár Eb férfi kosár Eb Nikola Vucsevics

Kép: Griezmann eltörpül a Knicks sztárcentere mellett

2016-12-23 13:36:05

Az Atlético Madrid sztárcsatára, Antoine Griezmann az Egyesült Államokban pihente ki az év fáradalmait, de a sporttól ott sem tudott elszakadni.

Serge Ibaka Orlando Magic Nikola Vucsevics New York Knicks NBA Kristaps Porzingis

NBA: Vucsevics a dudaszó pillanatában döntött

2016-02-07 23:21:29

Nikola Vucsevics utolsó pillanatban dobott duplájával az Orlando Magic 96–94-re nyert hazai pályán az Atlanta Hawks ellen az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság vasárnapi játéknapján, amelyen a Super Bowl miatt a szokásosnál hamarabb lejátszották a mérkőzéseket.

kosárlabda Orlando Magic Nikola Vucsevics NBA Atlanta Hawks