Találatok a Nerea Pena címkére

Találatok száma: 96

Női kézi: „Nekem nem indokoltak semmit” – Pena a siófoki távozásáról

2020-11-27 22:40:16

A Sport Tv Kézivezérlés című műsorának vendége volt Nerea Pena, spanyol válogatott kézilabdázó, aki a decemberi Európa-bajnoksággal kapcsolatos várakozásairól, valamint a Siófokkal való szakításáról is beszélt. Többek között elmondta, életében először függesztették fel, és nem indokolták meg a történteket, de nem csinálna semmit másképp – írja a sport1tv.hu.

női kézilabda Siófok kézilabda Siófok KC Nerea Pena Esbjerg

Női kézilabda BL: Pena öt gólt lőtt, az Esbjerg kikapott

2020-11-22 17:57:34

A női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 9. fordulójában mindkét dán csapat kikapott francia ellenfelétől: a Team Esbjerg hazai pályán a Metz Handballtól, az Odense Handbold pedig idegenben a Bresttől.

női kézilabda Bajnokok Ligája női kézilabda BL női kézilabda Odense Nerea Pena Metz kézilabda

Női kézi BL: Pena két góllal debütált; először kapott ki a CSZKA

2020-11-15 18:32:14

A női kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának 8. fordulójában a Rosztov-Don drámai végjátékban 25–24-re nyert az Esbjerg otthonában. A B-csoportban a CSZKA Moszkva elveszítette a veretlenségét: az orosz csapat 26–25-re kikapott az Odense vendégeként.

női kézilabda Bajnokok Ligája női kézilabda BL női kézilabda Rosztov-Don Odense Nerea Pena

Női kézilabda: Pena a Fradi BL-riválisához igazolt

2020-11-12 19:57:46

A Ferencvárossal azonos Bajnokok Ligája-csoportban szereplő dán Esbjerg a hivatalos honlapján adta hírül, hogy az idény végéig szóló szerződést kötött a Siófokról távozó Nerea Penával. A spanyol kiválóság leigazolását szponzori segítséggel tudta végrehajtani a skandináv csapat.

női kézilabda BL női kézilabda női kézi BL kézilabda átigazolás Siófok KC Nerea Pena

Női kézi: „A legjobb döntés” – Pena és a Siófok szerződést bontottak

2020-11-12 10:32:17

Hosszas egyeztetés után közös megegyezéssel szerződést bontott Nerea Pena és a Siófok KC női kézilabdacsapata. A felek egyetértettek abban, hogy mindkét fél számára ez volt a legjobb döntés.

női kézilabda NB I női kézilabda kézilabda Siófok KC Nerea Pena

Női kézi: több BL-csapat is lecsapna Penára – sajtóhír

2020-10-28 17:51:26

Román kézilabdás berkekben az a hír járja, hogy Bukarestbe igazolhat Nerea Pena, a Siófok KC felfüggesztett játékosa – állítja a Gazeta Sporturilor román sportlap. A bukaresti újság szerint a CSM a 30 éves spanyol válogatott játékossal szeretné megerősíteni az irányító posztot, amely a csapat gyenge pontjának számít. Ugyanakkor azt is megjegyzik, hogy a dán Esbjerg jobbátlövőnek hívja Penát, aki hét éven át remekelt a Ferencvárosban ezen a poszton.     

női kézilabda kézilabda átigazolás Siófok KC Nerea Pena CSM Bucuresti

Női kézi: Dahl távozik Siófokról, Penát felfüggesztették

2020-10-19 17:34:09

A Siófok női kézilabdacsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy távozik a gárdától Bent Dahl vezetőedző, Nerea Penát pedig felfüggesztette.

női kézilabda NB I Siófok kézilabda Siófok KC Nerea Pena Bent Dahl

Női kézi NB I: edzője és kulcsjátékosa nélkül lép pályára a Siófok vasárnap

2020-09-26 20:46:26

A Siófok KC norvég vezetőedzője, Bent Dahl, és egyik kulcsjátékosa, a spanyol Nerea Pena sem lesz ott a Balaton-partiaknál a Debrecen elleni kézilabda-bajnokin. A távollét okairól maga a vezetőedző számolt be.  

Siófok KC Nerea Pena Bent Dahl

Női kézi: Túlléptem azon, hogy távoznom kellett Érdről – Tóth Gabriella

2020-07-09 17:06:42

Tóth Gabriellának nem volt a tervei között, hogy 2020 tavaszán távozik az Érd kézilabdacsapatától, a sors mégis úgy hozta, hogy a következő idényre való felkészülést már a Siófokkal kezdte meg. A magyar válogatott irányítóval beszélgetett az NSO Tv új csapata első közös edzéseinek egyikén. 

Érd kézilabda koronavírus Tóth Gabriella Siófok KC Nerea Pena Gnonsiane Niombla

Női kézilabda: Siófokon a cél változatlan és egyben szép

2020-07-08 20:06:02

A Siófok női kézilabdacsapatánál szívük szerint valószínűleg az NB I friss ezüstérmeseként (a bajnokság befejezettnek nyilvánításakor az előző, 2018–2019-es idény helyezései voltak az irányadók, így hiába állt a 2019-ben harmadik SKC idén tavasszal a második helyen) és egy újabb EHF-kupa-győzelem után (az elődöntők előtt törölték az aktuális kiírást) vágtak volna bele ezen a héten a nyári felkészülésbe. Na, meg Bajnokok Ligája-indulóként, ám az európai szövetség nem fogadta be a klub szabadkártyaigényét.

női kézi kézilabda Siófok KC Siófok Nerea Pena Bent Dahl

Női kézi: „Ez nem igazságos” – Pena a Facebookon üzent

2020-04-10 09:21:30

Két siófoki játékos, Nerea Pena és Szikora Melinda is reagált a Facebookon a Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) csütörtöki határozatára, mely szerint a szervezet a koronavírus-járvány okozta helyzetre tekintettel befejezettnek nyilvánítja az égisze alá tartozó összes bajnokságot. A döntés hátrányosan érintheti a női NB I-ben második helyen álló Siófokot, amely megdöbbenéssel fogadta az MKSZ határozatát.

női kézilabda Tomori Zsuzsanna Szikora Melinda Siófok kézilabda Nerea Pena női kézilabda NB I

Női kézi: Én is félek, amikor kimegyek az utcára – Nerea Pena

2020-04-05 17:30:41

Nerea Pena, az EHF-kupa-címvédő Siófok spanyol kézilabdázója szerint június előtt biztosan nem folytatódhat az idény a koronavírus-járvány miatt.

női kézilabda koronavírus Siófok KC Nerea Pena

Női kézi NB I: nem súlyos a sérülése a Siófok kapitányának

2020-01-24 18:09:34

Nerea Pena, a Siófok női kézilabdacsapatának csapatkapitánya a Győri Audi ETO KC elleni NB I-es mérkőzésen sérült meg. A klub a hivatalos honlapján közölte, hogy a spanyol játékos sérülése nem súlyos.

női kézilabda NB I női kézilabda Siófok KC Siófok Nerea Pena Győri Audi ETO KC

Női kézi: ezért bírja Pena a vb-ezüst után is csúcsformában a sorozatterhelést

2020-01-05 21:32:13

Fölényes győzelemmel kezdett a Siófok a női kézilabda EHF-kupában: a címvédő a dán Köbenhavn HB-t verte meg 36–23-ra a csoportkör 1. fordulójában, vasárnap. Az NSO Tv stábja a találkozón 11 gólt szerző friss vb-ezüstérmes Nerea Penával és a kapuban parádézó Szikora Melindával beszélgetett.

videó női kézilabda EHF-kupa női kézilabda női kézi EHF-kupa Szikora Melinda Siófok kézilabda

Női kézi EHF-kupa: címvédőhöz méltó módon kezdett a Siófok

2020-01-05 18:25:35

Fölényes győzelemmel kezdett a címvédő Siófok a női kézilabda EHF-kupában: Nerea Penáék a dán Köbenhavn HB együttesét verték meg 36–23-ra a csoportkör első fordulójában vasárnap.

női kézilabda EHF-kupa női kézilabda női kézi EHF-kupa Siófok kézilabda Nerea Pena

Női kézi-vb: „Végre mi is számítunk” – a miniszterelnök is gratulált a hollandoknak

2019-12-15 19:20:55

Mint beszámoltunk róla, Kumamotóban története első világbajnoki győzelmét ünnepelhette a holland női kézilabda-válogatott. A játékosoknak az eredményhirdetés után telefonon gratulált a holland miniszterelnök is. A gólkirály és a mindent eldöntő hetest értékesítő Lois Abbingh kiemelte, jó érzés, hogy végre ők is számítanak.

női kézilabda-világbajnokság 2019 női kézilabda-vb női kézilabda női kézi-vb Spanyolország Nerea Pena

Női kézi-vb: Abbingh csattanós választ adott az őt mellőző Martínnak

2019-12-14 07:53:30

Mint beszámoltunk róla, meglepetésre Hollandia és Spanyolország játszhatja a döntőt vasárnap a Japánban zajló női kézilabda-világbajnokságon. A hollandok átlövője, Lois Abbingh nyolc góllal „válaszolt” klubedzőjének, Ambros Martínnak, aki kevesebb lehetőséget adott neki az utóbbi hónapokban. A pénteki mérkőzések után a győztes gólt szerző Laura van der Heijdennel és a kisírt szemű Stine Oftedallal is beszéltünk, míg a spanyolok, élükön a születésnapos Nerea Penával már a lefújás után megkezdték az ünneplést.

női kézilabda-világbajnokság 2019 női kézilabda-vb női kézilabda női kézi-vb Stine Oftedal Spanyolország