Találatok a Melityina Sztanjuta címkére

Találatok száma: 18

Rio 2016: a fehérorosz szépségétől hőhullám lett az olimpiai faluban

2016-08-13 22:57:12

Sportága világklasszisa, riói éremesélyes, modellalkat, a tipikus szláv szépség megtestesítője, hazája egyik legnépszerűbb sportolója: a fehérorosz ritmikus gimnasztikázó, Melityina Sztanjuta garantáltan feltűnést kelt majd az olimpiai faluban. Illetve már meg is kezdte, elég volt kimennie a medencéhez, hogy kisebb hőhullám induljon el.

ritmikus gimnasztika rg olimpia Rio 2016 Melityina Sztanjuta Marosi Gergely

Rg Eb: a 26. nagy arany 19 évesen, már csak az olimpia hiányzik

2016-06-19 00:42:57

A vártnál is sokkal simább egyéni összetett versenyt hozott a holoni ritmikus gimnasztika Európa-bajnokság: a top 20-as Eb-n a favorit orosz Jana Kudrjavceva közel fél ponttal előzte meg honfitársát, Margarita Mamunt. A szőke világbajnoknak azt követően nem kellett izgulnia, hogy Mamun karikával rontott, így úgy is könnyen megnyerte a versenyt, hogy egyik szerrel sem az övé volt a legmagasabb pontszám.

ritmikus gimnasztika Eb ritmikus gimnasztika rg Eb rg Váray Míra Viktoria Veinberg-Filanovszki

Rg: Vass Dóra 14. Thiais-ben, az oroszoknál valami nagyon nem stimmel

2016-03-27 17:29:05

Vass Dóra összetettben a 14. helyen végzett a ritmikus gimnasztika Grand Prix-sorozat franciaországi, thiais-i állomásán, szezonbeli legjobb összetett pontszámát elérve. Az összetett versenyt az orosz Margarita Mamun nyerte meg a szintén orosz Alekszandra Szoldatova és a fehérorosz Melityina Sztanjuta előtt, a szerenkénti döntőkben Mamun és Szoldatova igazságosan elosztotta az aranyérmeket.

ritmikus gimnasztika rg GP rg Vass Dóra Thiais Melityina Sztanjuta

Átöltöztették a vb-ezüstérmest, elállt a lélegzet - képek!

2016-03-07 12:04:20

Egy napra saját szavaival élve „a mesébe költözött” Fehéroroszország egyik legjobb, legnépszerűbb és legszebb sportolónője, Melityina Sztanjuta: a világ- és Európa-bajnokságokon összesen 24 érmet nyert ritmikus gimnasztikázót divattervezők segítségével „alakították át” a tut.by hírportál kérésére.

ritmikus gimnasztika rg divatfotózás divat Melityina Sztanjuta

Rg: a világsztár álmos macska, Vass Dóra 4., 5. és 6. volt

2016-02-08 10:11:59

Több mint négyszáz ritmikus gimnasztikázó vett részt a hétvégi, XII. Grácia Fair Kupán, mely egyben az olimpiai év európai versenyszezonjának egyik nyitó eseménye is volt – nem véletlen, hogy a Rióra pályázók közül többen is eljöttek a pestszentimrei Sportkastélyba. Az olimpiai kvalifikációs tesztversenyre készülő Vass Dóra egy negyedik, három ötödik és egy hatodik hellyel zárta első 2016-os versenyét. A Grácia-kupa legeredményesebbje a két-két aranyéremmel záró orosz Marija Pavlova és Liana Szemjonova lett –a sportág első számú hatalmának sztárjai még vagy pihentek, vagy Kazanyban szerepeltek a hétvégén, de a „harmadik vonal” sem gyenge, sőt! Az orosz tarolást a bolgár Katrin Taszeva akadályozta meg, aki karikával bizonyult a legjobbnak.

ritmikus gimnasztika rg Vass Dóra Szabina Asirbajeva Melityina Sztanjuta Marija Pavlova

Rg: világsztárt is csodálhatnak az évnyitó magyar versenyen

2016-01-26 16:50:54

Február 5. és 7. között a Pestszentimrei Sportkastélyban rendezik meg a XII. ritmikus gimnasztika Grácia Fair-kupát, amely a 2016-os, olimpiai szezon egyik első nemzetközi – és első európai – versenye lesz. A szervezők huszonöt ország képviseletében mintegy 430 tornászt várnak – köztük több világklasszist is.

ritmikus gimnasztika rg Melityina Sztanjuta Arina Csaropa Anasztaszija Mulmina

Szépség a köbön: ki a leggyönyörűbb nő a legszebb sportágban?

2015-09-18 23:23:53

Messze van már az a korszak, amikor a ritmikus gimnasztika végtelenül elegáns, ám egyben végtelenül vékony lányok sportága volt – a mai rg-sek sokkal erősebbek, kisportoltabbak, nőiesebbek és kétségtelenül továbbra is gyönyörűek. No de ki a legszebb közülük? Az előző héten befejeződő stuttgarti olimpiai kvalifikációs világbajnokság egyéni versenyzői közül még válogatni is nehéz – mi azért megpróbáltuk tízesre szűkíteni a mezőnyt. Bemutatjuk a versenyzőket civilben, a szőnyegen, no meg mozgás közben – szavazzanak!

szépségverseny ritmikus gimnasztika rg-vb Stuttgart rg-vb rg Viktoria Veinberg Filanovszki

Rg-vb: hihetetlen Kudrjavceva – tényleg vasból van az angyal!

2015-09-11 22:16:45

Rengeteg váratlan rontást és totális drámát hozott a stuttgarti olimpiai kvalifikációs ritmikusgimnasztika-világbajnokságon az egyéni összetett döntő: három szer után még az orosz Margarita Mamun tűnt világbajnoknak, hogy aztán az idegei már megint felmondják a szolgálatot – a sérülése miatt vasakarattal és pokoli kínokkal versenyző Jana Kudrjavceva pedig tökéletes labdagyakorlatával előzött, így sorozatban harmadszor lett világbajnok, negyedikként hajtotta végre ezt a bravúrt a sportág történetében.

összetett döntő ritmikus gimnasztika rg-világbajnokság rg-vb Stuttgart rg-vb rg

Rg-vb: az oroszoknak arany, Vass Dórának szinte biztos előolimpia

2015-09-10 18:57:04

Vass Dóra a 41., Kiss Boglárka a 74., Margaritisz Lili a 96., a magyar csapat a 23. helyen végzett a stuttgarti olimpiai kvalifikációs ritmikusgimnasztika-világbajnokságon. Vass Dóra minden bizonnyal utazhat a riói előolimpiára, ahol kiosztják az utolsó hat helyet az ötkarikás játékokra – az más lapra tartozik, hogy ennél biztosan sokkal több kell a kvalifikációhoz, hivatalos utazólista pedig pénteken lesz. Az egyéni csapatverseny teljesen papírforma eredményt hozott: Oroszország aranyérmes, Fehéroroszország és Ukrajna előtt.

ritmikus gimnasztika rg-világbajnokság rg-vb Stuttgart rg-vb rg Vass Dóra

Rg-vb: hősies – járni alig tud, de megnyerte az aranyat!

2015-09-08 21:37:54

Orosz versenyzők szerezték meg az első két aranyérmet a 2015-ös, stuttgarti ritmikusgimnasztika-világbajnokságon: karikával a selejtezőbeli rontását alaposan kijavító Margarita Mamun, labdával a sérült bokával, láthatóan nagy fájdalmakkal versenyző Jana Kudrjavceva diadalmaskodott.

ritmikus gimnasztika rg-világbajnokság rg-vb Stuttgart rg-vb rg Melityina Sztanjuta

Rg vk: továbbra is az orosz Jégkirálynő uralja a mezőnyt

2015-08-08 19:48:35

A kétszeres egyéni összetett világbajnok orosz Jana Kudrjavceva győzelmével végződött a IV. magyar ritmikus gimnasztika világkupaverseny szombati napja. Kudrjavceva honfitársát, Margarita Mamunt és a fehérorosz Melityina Sztanjutát előzte meg. Vass Dóra a 27. helyen végzett – buzogánnyal szezonbeli legjobbját nyújtotta, szalaggal viszont nem dolgozott hibátlanul. A versenyen kívül, házigazdai kvótával induló Kiss Boglárka 58.400-as összpontszámmal végzett.

rg vk Budapest rg vk magyar kéziszercsapat Vass Dóra Melityina Sztanjuta Margarita Mamun

Rg vk: királynői bemutató, villogott a szőke orosz világelső

2015-08-07 20:06:09

A papírformának megfelelően a kétszeres összetett világbajnok orosz Jana Kudrjavceva és az orosz kéziszercsapat vezet az első napi kvalifikáció után a IV. magyar ritmikus gimnasztika világkupaversenyen. Vass Dóra karikával rontott, labdagyakorlata sokkal jobban sikerült, de így sem volt esélye a szerenkénti döntőbe jutásra, csakúgy, mint a Boldizsár Blanka, Ludányi Laura, Sipos Emma, Szakály Borbála, Wehovszky Vivien összeállítású együttes kéziszercsapatnak.

rg vk Budapest rg vk rg magyar kéziszercsapat Vass Dóra Melityina Sztanjuta

Rg: ennél szebb sportprogram nem lesz a hétvégén!

2015-08-06 17:18:48

Szebb sportprogram aligha akad augusztus 7. és 9. között Budapesten, magasabb színvonalú se nagyon. Avagy: rg-világkupaversenyt rendez – immár negyedszer – Magyarország, először nyáron, és először „tízpontos” sztármezőnnyel. Olyannal, amilyenhez hasonló erősségű a 2003-as olimpiai kvalifikációs vb óta egyszer sem járt hazánkban.

rg vk program rg vk indulók rg vk Budapest rg vk rg Vass Dóra

Megmutatjuk Európa legszebb, leghajlékonyabb sportolónőit - galéria!

2015-05-04 13:49:34

Vasárnap Minszkben befejeződött a 2015-ös ritmikus gimnasztika Európa-bajnokság, mely a várakozásoknak megfelelően nagy orosz fölényt hozott. A magyar felnőtt egyéni válogatott a 17., a junior kéziszercsapat a 10. helyen végzett. Képgalériánkban az rg Eb legjobb fotóiból válogattunk – a sportvilág alighanem legügyesebb mozdulatművészei lélegzetelállító dolgokat mutattak. Ami itt nem látszik: a több ezer óra edzés, gyakorlás, kín és verejték, ami után szőnyegre lehet állni.

ritmikus gimnasztika rg Eb rg képgaléria galéria Vass Dóra

Rg Eb: hétből hat orosz arany; az azeriek óvtak maguknak egy érmet

2015-05-03 15:05:39

A szerenkénti döntőkkel befejeződött vasárnap Minszkben a 2015-ös ritmikus gimnasztika Európa-bajnokság: a hét aranyéremből hat az oroszok nyakába került, az egyetlen „kakukktojás” a junior kéziszercsapatok versenye, itt a házigazda fehéroroszok örülhettek.

szerenkénti döntők ritmikus gimnasztika Eb ritmikus gimnasztika rg Eb rg Minszk

Rg-vb: két orosz zseni begyűjtött kettőből három aranyat

2014-09-23 20:25:53

Az oroszok hegemóniája kapott egy csapást a 2013-as kijevi rg-világbajnokságon, de Izmir nem Kijev: Jana Kudrjavceva és Margarita Mamun révén a világ első számú ritmikus gimnasztika nagyhatalma kettőből három aranyat gyűjtött be a világbajnokság első fináléiban. Ázsia is boldog lehet: a kontinens egyik legnagyobb sportolósztárjának számító dél-koreai Szon Jon Dzse is hazavisz egy bronzérmet. Akik nem örülnek: az ukránok, akik egyrészt elvesztették tavalyi karikaaranyukat, másrészt érmet se nyertek az első két döntőben.

ritmikus gimnasztika rg-vb rg Szon Jon Dzse Soós Viktória Melityina Sztanjuta

Rg vb: szőke csoda, trónon a valaha volt legfiatalabb világelső

2013-08-30 19:39:50

A még 16. évét sem betöltött orosz Jana Kudrjavceva szenzációs versenyzéssel nyerte meg Kijevben a ritmikus gimnasztika-világbajnokság egyéni összetett fináléját, ezzel a sportág történetének valaha volt legfiatalabb összetett aranyérmese lett. A hibák és meglepetések sorát hozó döntőt követően több mint két évtizede először fordult elő, hogy az első öt helyezett öt különböző országot képviseljen. Kudrjavceva mögött az ezüst az ukrán Ganna Rizatdinováé, a bronz a fehérorosz Melityina Sztanjutáé, a távol-keleti tornászok pedig sosem voltak ilyen jók összetettben: negyedik a kínai Deng Szen-jüe, ötödik a dél-koreai Szon Jeon Dzse.

ritmikus gimnasztika rg vb Kijev rg vb rg Szon Jeon Dzse Melityina Sztanjuta

Rg: a lányok a lehetetlent véghezviszik, a csodához kis idő kell - videók

2013-06-02 17:27:59

A vasárnapi szerenkénti döntőkkel (junior és felnőtt), valamint a gálával véget ért Bécsben a 29. ritmikus gimnasztika Európa-bajnokság, amelyen a sportág vezető nagyhatalmának számító Oroszország 2010 után ismét az összes aranyérmet be tudta gyűjteni.

ritmikus gimnasztika rg Eb Bécs rg Eb rg Melityina Sztanjuta Margarita Mamun