Találatok a Martin Mutumba címkére

Találatok száma: 11

Játékossors: öngyilkos akart lenni a Videoton volt ugandai légiósa

2020-08-20 13:50:51

Az akkor 25 éves Martin Mutumba 2010 nyarán érkezett a Videotonhoz a svéd AIK-tól, ám mindössze fél év – és három NB I-es bajnokin 70 perc játéklehetőség – után vissza is tért a stockholmi gárdához. Az augusztus végén megjelenő önéletrajzi könyvében bevallotta, visszavonulása után olyan súlyos depresszió gyötörte, hogy kétszer is megpróbált véget vetni az életének.

öngyilkosság Videoton Martin Mutumba

Videó: az év legszebb csele a korábbi Vidi-légióstól

2013-09-02 11:01:54

A svéd élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában az AIK 3–0-ra nyert a Gefle ellen. A találkozón a korábbi Videoton-légiós, Martin Mutumba parádés csellel vágta át védőjét. Íme!

videó Videoton Martin Mutumba Gefle AIK

Videoton: Martin Mutumba visszatért az AIK-hoz - hivatalos

2011-02-04 15:06:38

Ahogy azt a Nemzeti Sport Online már a múlt héten előre jelezte, a Videoton ugandai származású középpályása, Martin Mutumba visszatért az AIK Solnához – a szerződéskötés tényét a svéd klub hivatalos honlapja is megerősítette.

Videoton Martin Mutumba

Mutumba még hozhat pénzt a Videoton konyhájára

2011-02-03 21:37:52

Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4 Az Aftonbladet értesülései szerint a Videoton labdarúgócsapata és az AIK Solna megegyezett egymással Martin Mutumba ügyében. Ezek szerint az ugandai származású szélsőt csekély összegért visszavásárolja a svéd klub, ám ha a következő három évben eladja, akkor az érte kapott pénz mintegy 50 százaléka a fehérváriakat illeti meg.

Videoton Martin Mutumba AIK Solna

Videoton: svéd lapértesülések szerint Mutumba nyárig biztosan marad

2011-01-03 08:18:26

Svéd lapértesülések szerint hiába küzd honvággyal Martin Mutumba, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton svéd légiósa, s hiába vette föl a kapcsolatot az AIK vezetősége a fehérváriakkal, a középpályás hazatérésére csak nyáron mutatkozik esély.

Martin Mutumba NB I Videoton labdarúgás

Videoton: az elvágyódó Mutumbát a télen kölcsönadhatják

2010-11-22 20:27:09

Korábban már beszámoltunk arról, hogy Martin Mutumba, a Videoton svéd középpályása távozni szeretne a fehérvári klubtól. Információink szerint a labdarúgót a télen kölcsönadja Mezey György együttese.

labdarúgás Videoton Martin Mutumba

Videoton: a svéd Mutumba hazavágyik, az AIK-ba igazolna

2010-11-11 09:33:47

A jelek szerint hamarosan távozik a Videotontól a nyáron nagy reményekkel szerződtetett svéd középpályás, Martin Mutumba.

labdarúgás Videoton Martin Mutumba

A svéd Mutumba hazavágyik a Videotonból

2010-11-11 09:25:08

A jelek szerint hamarosan távozik a Videotontól a nyáron nagy reményekkel szerződtetett svéd középpályás, Martin Mutumba.

labdarúgás Videoton Martin Mutumba

Videoton: Az ősszel kiderül, hogyan alakul Mutumba sorsa - Mezey

2010-09-27 16:12:10

A Videoton vezetőedzője, Mezey György a fehérváriak hivatalos honlapjának beszélt arról, hogy miért nem kapott még lehetőséget a nagycsapatban a nyáron a svéd bajnok AIK-tól érkezett Martin Mutumba.

labdarúgás Videoton Mezey György Martin Mutumba

„Sztárok” az NB I-ben: Veróntól a volt Barca-csatárig

2010-09-03 10:39:27

Augusztus 31-én Magyarországon is lezárult az átigazolási időszak, ezek után már csak lejárt szerződésű labdarúgókat szerződtethetnek a klubok. Az NB I-ben történt nyári játékosmozgások kapcsán két fontos tanulság állapítható meg. Az egyik, hogy az elmúlt két átigazolási időszakkal ellentétben a magyar utánpótlás- és felnőttválogatott játékosok ezúttal nem külföldről jöttek haza, hanem innen mentek ki, míg a másik megállapítás szerint folytatódott a világ különböző pontjairól érkező légiósok inváziója. A nyár magyar vonatkozású átigazolásaival két részletben foglalkozunk, az 1. részben a hazai élvonal csapatai vannak terítéken.

átigazolások Pintér Ádám NB I Martin Mutumba Iani Matín Verón Goran Marics

A svédek nem értik a 600 ezer eurót fizető Videotont

2010-08-25 12:00:00

Svédországban nem értik... A tekintélyes svéd lap, az Aftonbladet sportrovatánál továbbra is téma a bajnoki címvédő AIK Solna két labdarúgójának, Bojan Djordjicnak és Martin Mutumbának a Magyarországra szerződése. A lap annak próbált utánajárni, hogy a két játékos hogyan került a Videoton látószögébe, és miként lehetséges az, hogy miután 600 ezer eurót kifizettek értük, még egyetlen percet sem játszottak a magyar élvonalban, miközben Svédországban meghatározó játékosnak számítottak. Az AIK-szurkolók egy csoportja bízik benne, hogy Mutumbáék egyszer még visszatérnek a csapathoz.

Videoton Martin Mutumba Bojan Djordjic AIK Solna