Találatok a Mark Sanchez címkére

Találatok száma: 7

NFL: irányítókeringő - Vick a Jetsben, Schaub Oaklandben

2014-03-24 18:45:17

A bajnok tovább erősödhet. A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) legutóbbi kiírását megnyerő Seattle Seahawks ligaközeli információk szerint közel áll Jared Allen leszerződtetéséhez.

holt szezon Seattle Seahawks Oakland Raiders New York Jets NFL Michael Vick

NFL: Sanchez vállsérülése miatt veszélyben az idénye

2013-09-12 14:06:06

Szalagszakadást szenvedett a jobb vállában Mark Sanchez, az NFL-ben szereplő New York Jets irányítója, akinek műtétre is szüksége lehet, így előfordulhat, hogy ebben a szezonban nem játszik.

New York Jets NFL Mark Sanchez

NFL: RG III játszhat a nyitányon, Mark Sanchez aligha kezd

2013-08-30 23:08:38

A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Washington Redskins irányítója, Robert Griffin III zöld utat kapott az orvosoktól, így pályára léphet az első fordulóban.

Robert Griffin III Ras-I Dowling RG III NFL Mark Sanchez Jake Ballard

Nagyon vonzódik a fenekekhez az NFL-irányító – videók

2013-06-26 17:54:25

Mark Sanchezt, a Jets NFL-csapatának irányítóját egy fenék tette híressé tavaly, és most újabb fenékkel hódít, ezúttal a sajátjával. Mint az az első videónkon látszik, még tavaly a Patriots elleni meccsen saját csapattársa fenekének szaladt neki arccal, majd nagyot esett, a kezéből kieső labdából pedig a Pats touchdownt ért el. Ciki... Most sokkal vállalhatóbbnak tűnő videón került Sanchez renoméja közelebb a fenekéhez. Egy buliban ugyanis a laza sportolót letolt nadrággal vették fel, ahogy hölgyek társaságában élvezi az édes életet. Csak lazán, Márkó!

New York Jets NFL Mark Sanchez

Longoria kisasszony cicit villantott a Golden Globe-on

2013-01-17 14:39:27

Eva Longoria szépségét számos alkalommal megénekeltük már mi is, köszönhetően annak, hogy a gyönyörű színésznő előszeretettel fordul elő a sportpályák környékén.

szakítás cicivillantás Tony Parker Mark Sanchez Eva Longoria

Feleségét tetováltatta magára - kedvenc játékosa mezében - fotó

2013-01-05 16:50:23

Az NFL rájátszásáról lemaradó New York Jets edzőjét a Bahamákon fotózták le. Rex Ryan egy nem mindennapi tetkót villantott.

Rex Ryan New York Jets NFL Mark Sanchez

NFL: A Jets kikapott, és kiszállt a versenyből

2012-12-18 06:03:19

A hazai pályán idén folyamatosan szenvedő Tennessee Titans látta vendégül a rájátszásért küzdő New York Jets csapatát magyar idő szerint kedd hajnalban Nashville-ben, a tengerentúli profi amerikaifutball-liga 15. fordulójának záró mérkőzésén. Az egész évben gyengén teljesítő jetses támadósort a védelem ezen a meccsen egészen az utolsó percig folyamatosan ki tudta húzni a bajból, de a hatodik labdavesztés után a hazaiaknak már csak térdelniük kellett a győzelemhez.

Tennessee Titans New York Jets NFL Mark Sanchez MNF Jake Locker