Találatok a Magyar Kupa címkére

Találatok száma: 1911

A III. Kerületi TVE pünkösdi királysága

2021-05-18 14:18:15

Talán az óbudai fiúk sem hitték el, hogy sikerült nekik: 1931 pünkösdjének hétfőjén megnyerte a Magyar Kupát a III. Ker. TVE. A döntőben a válogatott sztárjaival felálló Ferencváros már dél-amerikai túrájára készült, és elnöke, Vértes Imre halála miatt kettőzött erővel küzdő kiscsapat simán elvitte a zöld-fehérek elől a trófeát.

népsport Magyar Kupa III. Kerületi TVE Ferencváros FTC

Újpest: Onovo az MU-nak nem mondana nemet, de más ajánlatot is meghallgat

2021-05-12 13:04:51

Az Újpest középpályása, Vincen Onovo egy nigériai lapinterjúban beszélt a lehetséges jövőjéről. A 25 esztendős labdarúgó emellett az Újpest kupamenetelésének legnehezebb meccséről, válogatottságról, családról is beszélt az allnigeriasoccer.com-nak.

Újpest labdarúgó NB I labdarúgás Vincent Onovo Nigéria NB I

NB I: Kupagyőzelem? Újpesti csoda! A többiről nehéz nyugodtan beszélni...

2021-05-09 01:34:20

Számítottak-e rá, hogy idén még lesz mit ünnepelni Újpesten? Hogyan élték meg a Magyar Kupa döntőjét, amelyen csapatuk elhódította a serleget? Ki most a legnagyobb kedvenc a lilák közül? Sajnálják-e, hogy nincs újpesti az Eb-re készülő magyar labdarúgó-válogatott bő keretében? Többek között ezeket a kérdéseket tettük fel a ZTE elleni, utolsó bajnokira érkező Újpest-szurkolóknak – ezúttal többnyire a legifjabb lila szimpatizánsok véleményét kértük ki. 

Újpest szurkolók magyar labdarúgó-válogatott lilák labdarúgó NB I kupagyőztes

MK: 1.5 milliós büntetés és szektorbezárás az Újpestnek

2021-05-06 22:30:45

Egy pozitív és egy kevésbé örömteli hozadéka is van a járványügyi korlátozások feloldásának. Visszatértek a szurkolók – és a Magyar Labdarúgó-szövetség nézőtéri rendbontások miatt kiszabott büntetéseiről szóló híreink is. Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága csütörtöki ülésén súlyos bírságot szabott ki az Újpest FC-re – egyrészről egészségvédelmi szabályok megszegése, másrészről egyes drukkereinek viselkedése miatt.

Újpest FC labdarúgó NB II Zuigeber Ákos Mol Magyar Kupa Magyar Kupa Dorog

Újpest: A mögöttünk hagyott nehéz időszak összekovácsolt bennünket – Simon Krisztián

2021-05-05 10:23:27

Izomsérülése dacára sem akart lemaradni a Mol Fehérvár elleni összecsapásról Simon Krisztián, aki csereként pályára lépve lett a Magyar Kupa-finálé részese.     

Újpest Simon Krisztián Mol Fehérvár FC Magyar Kupa MOL Magyar Kupa

NB I: ezért óriási bravúr az Újpest kupagyőzelme

2021-05-04 09:46:58

Az Újpest FC hétfőn óriási bravúrt bemutatva, a Mol Fehérvár 1–0-s legyőzésével megszerezte a klub történetének 11., a belga tulajdonos, Roderick Duchatelet nevével fémjelezett éra 3. kupagyőzelmét. Nemcsak azért beszélhetünk bravúrról, mert a Fehérvár a bajnokságban háromszor is megverte ebben az idényben az Újpestet (a három meccsen 14 gólt szerzett, egyet kapott), hanem azért is, mert a fővárosiak legjobb esetben is csak a 6. helyen fejezhetik be a bajnokságot, márpedig a 12 csapatos, 33 fordulós NB I 2015–2016-os bevezetése óta a bajnokságban ennél gyengébben szereplő kupagyőztes nem volt.

Újpest FC Újpest NB I Mol Magyar Kupa Mol Fehérvár Magyar Kupa

MK: három méretes zakóért akar visszavágni az Újpest

2021-05-02 09:08:02

A Fehérvár hetedszer, az Újpest tizennyolcadszor szerepel hétfő este a labdarúgó Magyar Kupa döntőjében. A piros-kékek eddig kétszer, a lila-fehérek tízszer hódították el a trófeát. Egymás ellen eddig csak egyszer, 1982-ben meccseltek a fináléban, akkor meglepetésre a Törőcsik Andrást és Kiss Sándort nélkülöző újpestiek nyertek, és most is esélytelenebbek, hiszen a bajnokságban három méretes zakót szenvedtek el Nikolicséktól. A kupában viszont egy mérkőzésen bármi megtörténhet, ráadásul Simon Krisztiánéknak ez az egyetlen lehetőségük a nemzetközi szereplés kivívására...

Újpest döntő Magyar Kupa MOL Magyar Kupa Fehérvár

MK: „Csúszni-mászni kell!” – a Vidi a 3., az Újpest a 11. sikerére készül

2021-05-03 08:56:15

A fehérváriak támadója, Nikolics Nemanja, valamint  az Újpestet irányító Michael Oenning egyaránt mesélhetne arról, milyen érzés elbukni a finálét – ám hétfő este az egyikük révbe ér.

Puskás Aréna Nemanja Nikolics Mol Magyar Kupa Michael Oenning Magyar Kupa

Magyar Kupa: „Végre visszaadhatunk valamit...” – szurkolók előtt a finálé

2021-04-30 15:29:11

Hétfő este 8 órától rendezik meg a labdarúgó Magyar Kupa fináléját, melynek felvezető sajtótájékoztatóján bejelentették: szurkolókat is beengednek a Puskás Arénába. A Mol Fehérvár vezetőedzője, Szabics Imre nagyon örül a döntésnek, míg az újpestiek trénere, Michael Oenning úgy érzi: végre valamit visszaadhatnak szurkolóiknak. Simon Krisztián is bízik a támogatásukban. Nikolics Nemanjától megtudtuk: Szabicsnál mindenki tiszta lappal indult.

Újpest Szabics Imre Simon Krisztián Nikolics Nemanja Mol Fehérvár FC Mol Fehérvár

Magyar Kupa: az MLSZ úgy készül, lehetnek nézők a döntőn

2021-04-29 14:40:25

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) úgy készül, hogy a Mol Magyar Kupa hétfői döntőjében már lehetnek nézők a Puskás Aréna lelátóján – számolt be róla az MTI.

Újpest Sipos Jenő Mol Fehérvár FC Magyar Kupa MOL Magyar Kupa MLSZ

MK: A mérkőzések színvonala minden várakozásunkat felülmúlta – Hernádi Zsolt

2021-04-27 19:14:17

Hernádi Zsolt, a Mol-csoport elnök-vezérigazgatója a reményei szerint közönség előtt rendezendő Mol Magyar Kupa-döntőről, a sikeres lebonyolításról, egy sorsfordító sikerről és az új fehérvári stábról is beszélt lapunknak.

Újpest Mol Fehérvár FC Mol Fehérvár Mol Magyar Kupa MOL Magyar Kupa

NB I: az MLSZ készen áll, lehet, hogy nézők előtt zárul a bajnokság

2021-04-23 18:45:19

Orbán Viktor miniszterelnök pénteki bejelentése után elképzelhető, hogy lehetnek majd nézők a lelátókon a labdarúgó NB I utolsó két fordulójában, valamint a Puskás Arénában május 3-án rendezendő Mol Fehérvár–Újpest döntőn is – de csak védettségi igazolvány birtokában.

magyar válogatott koronavírus Sipos Jenő NB I Magyar Kupa MLSZ

MK: A Liverpool ellen sem parkolnánk le a kapu elé a buszt – Boris

2021-04-15 21:10:44

A labdarúgó Magyar Kupa második elődöntőjében az MTK 2–1-re kikapott odahaza a Mol Fehérvár FC-től, így a fehérváriak jutottak be a májusi döntőbe, ahol az Újpest lesz az ellenfelük. A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők.

Szabics Imre Mol Fehérvár Michael Boris Magyar Kupa MTK MOL Magyar Kupa

Magyar Kupa: Újpest–Mol Fehérvár döntő lesz májusban

2021-04-15 18:12:36

A labdarúgó Magyar Kupa második elődöntőjében az MTK 2–1-re kikapott odahaza a Mol Fehérvár FC-től, így a fehérváriak jutottak be a májusi döntőbe, ahol az Újpest lesz az ellenfelük.

online! közvetítés Schön Szabolcs Nikolics Nemanja Mol Fehérvár Magyar Kupa

MK: iskoláskori példakép – az MTK védője Szabics Imre ellen készül

2021-04-15 08:51:59

Mérnöki precizitással készül Nagy Zsombor, az MTK labdarúgója a Mol Fehérvár elleni csütörtöki Magyar Kupa-elődöntőre, ráadásul iskoláskori példaképével, Szabics Imrével is találkozhat.

Nagy Zsombor Mol Magyar Kupa Mol Fehérvár FC Magyar Kupa MTK

MK: a Puskás Aréna lilába borult, miután az Újpest a döntőbe jutott

2021-04-15 10:25:03

Mint ismert, az Újpest FC 1–0-ra legyőzte a Kisvárdát a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjében, így bejutott a sorozat fináléjába. A találkozó után a Puskás Aréna lila díszkivilágítással tisztelgett a fővárosi csapat előtt!

Puskás Aréna Mol Magyar Kupa Magyar Kupa MK Kisvárda Újpest

MK: Cseke Benjámin szerint a legfontosabb meccs jön

2021-04-14 17:29:18

A kék-fehéreket erősítő Cseke Benjámin bízik benne, hogy csapata harmadszor is megveri a fehérváriakat.

Mol Fehérvár FC Mol Fehérvár Magyar Kupa MTK MOL Magyar Kupa Cseke Benjámin

Döntőbe jutott az Újpest a Magyar Kupában

2021-04-14 17:14:58

A Magyar Kupa elődöntőjében az Újpest 1–0-ra nyerni tudott a Kisvárda otthonában, a továbbjutás kérdése egyetlen mérkőzésen dőlt el. A másik ágon az MTK és a Mol Fehérvár vív meg egymással, csütörtökön.

Újpest online! közvetítés Magyar Kupa MOL Magyar Kupa MK-elődöntő

MK: Nagy eredmény lenne a döntő kiharcolása – Supka

2021-04-14 18:38:00

Ami Supka Attila negyedik esélye lehet, az Kisvárdán az első és talán soha vissza nem térő alkalom: a döntőbe jutás.

Újpest Supka Attila Magyar Kupa MOL Magyar Kupa Kisvárda