Találatok a Lars Windhorst címkére

Találatok száma: 9

Hertha: kémkedési botrány után kiszállna a balhés nagybefektető

2022-10-05 16:37:20

Ismét botrányt okozott a Hertha BSC háza táján Lars Windhorst: a klubot tulajdonló egyik cég, a Tennor résztulajdonosa megbízott egy izraeli céget a korábbi elnök, Werner Gegenbauer elleni kémkedéssel, hogy ennek segítségével lejárathassa és megbuktathassa a klubvezetőt. Miután próbálkozására a Financial Times fényt derített, az üzletember cége kijelentette: a klubbal való együttműködésnek nincs jövője – írja a Kicker.

kémkedés Lars Windhorst Hertha Bundesliga

Hertha: elárverezhetik a nagybefektető részvényeit – sajtóhír

2022-04-06 19:41:01

A Business Insider egy terjedelmes beszámolóban pedzegette, hogy a nagybefektető Lars Windhorst elzálogosította azt a cégét, melyben az által birtokolt Hertha-részvényeket „parkolta”, így elárverezhetik az üzletember által birtokolt értékpapírokat.

német labdarúgás német foci német bajnokság Lars Windhorst Hertha Bundesliga

A számok nem hazudnak: Dárdai leváltása óta semmivel sem lett jobb a Hertha!

2022-02-23 10:30:03

A Hertha BSC ősszel, Dárdai Pál irányításával, 6–0-s vereséget szenvedett az RB Leipzig vendégeként, és az a meccs is hozzájárult ahhoz, hogy novemberben a klub vezetősége Fredi Bobic sportigazgatóval az élen az edzőváltás mellett döntött, akkor 14 ponttal a 14. helyen álltak a fővárosiak. Azóta eltelt tíz forduló, s a múlt héten otthon kapott ki 6–1-re a Hertha a lipcseiektől és a 15. helyen áll a tabellán az immár a török Tayfun Korkut irányította csapat. Adódik a kérdés: mi változott Berlinben az edzőváltás óta?

Tayfun Korkut Michael Preetz Lars Windhorst Hertha Fredi bobic Dárdai Pál

Hertha: már bánja a nagybefektető, hogy a klubba invesztált

2022-02-16 12:48:57

Csakúgy, mint az elmúlt idényben, a Hertha a jelenlegi kiírásban is a bennmaradásért küzd a német Bundesligában. A korábban Dárdai Pál által is irányított, a tabella 14. helyén álló berlini egylet jelenleg egy pontra van a kiesőzónától, ez pedig természetesen nem csak a szurkolóknak nincs ínyükre. A klubba 2019 júniusa óta 375 millió eurót feccölő Lars Windhorst élesen kritizálta a klubvezetést, továbbá azt mondta a Capital című üzleti lapnak, hogy jelenleg úgy tűnik, hiba volt a Herthába invesztálni. 

német labdarúgás német foci német bajnokság Lars Windhorst Hertha Fredi Bobic

Hertha: a nagybefektető ismét elégedetlenkedett, az elnök visszaszólt

2021-10-11 17:28:33

A német Bundesligában szereplő Hertha BSC-t tulajdonló egyik cég, a Tennor résztulajdonosa, a jelentős befolyással rendelkező Lars Windhorst újfent elégedetlenségének adott hangot a csapat teljesítménye miatt – ezúttal a Berlin-Brandenburgi közmédiának (RBB) nyilatkozott. A befektető szavaira reagált a klub elnöke, Werner Gegenbauer, aki kiemelte: szakmai kérdésekben nem az üzletember az illetékes.

Lars Windhorst Hertha BSC Dárdai Pál

Hertha: a nagybefektető is kritizálta Dárdait – „ez így nem megy!”

2021-09-11 10:28:18

A német bajnokságban szereplő Hertha BSC-t tulajdonló egyik cég résztulajdonosa, a jelentős befolyással rendelkező Lars Windhorst kemény kritikát fogalmazott meg a csapat magyar vezetőedzőjével, Dárdai Pállal szemben, a Süddeutsche Zeitungnak adott interjújában.

Lars Windhorst Hertha BSC Dárdai Pál Bundesliga

Hertha: Dárdai Pál marad a következő idényben is a vezetőedző – hivatalos

2021-05-30 12:41:01

Igaznak bizonyultak lapunk korábbi értesülései, a német labdarúgó Bundesligában szereplő Hertha BSC a hivatalos Facebook-oldalán bejelentette: a következő idényben is Dárdai Pál lesz a csapat vezetőedzője. A döntést először a klub vasárnapi taggyűlésén az ügyvezető, Carsten Schmidt hozta nyilvánosságra.

Lars Windhorst Hertha Fredi Bobic Dárdai Pál Carsten Schmidt

Hertha: Klinsmann sokat veszített a szavahihetőségéből – Windhorst

2020-02-13 13:04:31

Mint az várható volt, a Hertha BSC futballklub tanácsadói testületéből is kikerült Jürgen Klinsmann, aki kedden tíz hét után távozott vezetőedzői posztjáról.

Lars Windhorst Jürgen Klinsmann Hertha

Hertha: edzőkérdés és belső viszályok – nagyon mély a gödör

2020-02-12 12:09:51

Nincs könnyű helyzetben a Hertha BSC labdarúgócsapata: kedden némileg váratlanul lemondott Jürgen Klinsmann vezetőedző, az irányítást átmenetileg Alexander Nouri másodedző vette át. A berliniek 21 forduló után a 14. helyen állnak a Bundesligában, hat pontra vannak a kiesőzónától. Pedig a téli átigazolási időszakban 78 millió eurót (!) költöttek el a keret megerősítésére, mégis a legsúlyosabb válságban vannak a 2011-es élvonalbeli visszatérésük óta.

német foci Michael Preetz Lars Windhorst Jürgen Klinsmann Hertha BSC Hertha