Találatok a Kincsem park címkére

Találatok száma: 22

Négyesfogat-hajtó Eb: Németország átvette a vezetést a csapatversenyben

2021-09-04 18:59:52

A német Michael Brauchle nyerte meg a látványos maratonhajtást a Kincsem Parkban megrendezett négyesfogathajtó Európa-bajnokságon, amelyen a legjobb magyar eredmény szombaton ifjabb Dobrovitz Józsefé volt.

négyesfogathajtó Eb lovassport Kincsem Park

Négyesfogat-hajtó Eb: Anna Sandmann toronymagasan vezet az első nap után

2021-09-02 16:23:16

Tíz nemzet részvételével csütörtökön megkezdődött a négyesfogathajtó Európa-bajnokság a Kincsem parkban, ahol a legjobb teljesítményt a német Anna Sandmann nyújtotta, s toronymagasan vezet a díjhajtás első fele után.

négyesfogathajtó Eb lósport Kincsem Park

Négyesfogat-hajtó Eb: magyar versenyzők díjhajtásával kezdődött a verseny

2021-09-02 11:31:54

Három hazai versenyző díjhajtásával kezdetét vette a Kincsem parkban a vasárnapig tartó négyesfogat-hajtó Európa-bajnokság.

négyesfogathajtó Eb Vida József Szakács Róbert Papp János Kincsem Park

Lovassport: rekordszámú nevezés érkezett a budapesti négyesfogathajtó Eb-re

2021-08-18 10:37:54

Rekordszámú nevezés érkezett a szeptember 1. és 5. között sorra kerülő budapesti négyesfogathajtó Európa-bajnokságra – írja az MTI.

négyesfogathajtó Eb Kincsem Park

Rögbi Eb: többmilliós kárt okozott a jégverés a Kincsem Parkban

2021-07-10 09:56:41

Több millió forintos kárt okozott a pénteki vihar a budapesti Kincsem Parkban, amely otthont ad az olimpiai hetes rögbi másodosztályú (Trophy) Európa-bajnokságán a második fordulónak – számolt be a Magyar Távirati Iroda.

vihar Rögbi Eb Kincsem Park

Ennyiért nem szabad itt hagyni – Overdose tulajdonosa az árverésekről

2020-04-13 17:11:07

A Kincsem park április 5-én nyitotta volna meg kapuit, a 32 versenynapra tervezett 2020-as galoppszezon nagy kérdése így szólna: megtaláljuk-e Overdose utódját? Az elmúlt idény végén Nancho történelmi bravúrja a legendás telivér sikerkorszakát idézte. A 15 évvel ezelőtt, április 2-án Angliában született Overdose szenzációs futásait a Dunaszerdahelyen élő Mikóczy Zoltánnal, a csodaparipa egykori tulajdonosával elevenítettük fel.

lovassport Overdose NS Hosszabbítás Mikóczy Zoltán Kincsem Park

Öttusa-vb: Albert hercegnek tetszett a helyszín és a rendezés

2019-09-08 18:19:57

A Budapesten rendezett öttusa-világbajnokság egyik díszvendége II. Albert monacói herceg volt, aki szűk körű sajtóbeszélgetésén kedélyesen mesélt sportpályafutásáról, az idényt pocsékul kezdő Monaco focicsapatáról és a Kincsem park vasárnapi lóversenyeiről is.

öttusa-vb öttusa Kincsem Park II. Albert monacói herceg

Öttusa-vb: „Brad Pitt sok erőt adna a versenyen, meg nagyon jól is néz ki!”

2019-09-01 13:08:06

Szeptember 2-án kezdődik Budapesten az öttusa-világbajnokság, amely előtt a magyar szövetség közösségi oldalán megjelent kis videók egyikében arról faggatták versenyzőinket, hogy ha meghívhatnának egy különleges vendéget a vb-re, akkor ki lenne az. Legtöbben a sportág legendáját, Balczó Andrást mondták, de Hosszú Katinka, Szilágyi Áron, Kimi Räikkönen, Usain Bolt, valamint Brad Pitt neve is felröppent. 

öttusa-világbajnokság öttusa-vb Usain Bolt Szilágyi Áron Málits István Kincsem park

Rögbi: a Kincsem Parkban épül fel a budapesti rögbistadion

2019-04-09 11:48:14

A Kincsem Parkban épül fel a budapesti rögbistadion, az erről szóló koncepciót legutóbbi elnökségi ülésén fogadta el a Magyar Rögbiszövetség elnöksége.

Rögbi Kincsem Park

Öttusa: egyetlen helyszínen, a Kincsem Parkban lesz a vb

2019-04-05 13:42:58

A Kincsem Parkban, a nézők által jól követhetően, egy helyszínen rendezik meg szeptember 2. és 8. között az olimpiai kvalifikációs öttusa-világbajnokságot.

öttusa-vb öttusa Kincsem Park

Lóverseny: Overdose óta nem látott hasonlót a Kincsem Park – videó

2018-05-09 16:17:37

Május első vasárnapján, azaz anyák napján az NSO Tv stábja kilátogatott a Kincsem Parkba, ahol egész hétvégén zajlott a Tavaszi Lóverseny és Food Truck Show Fesztivál, amelyen a remek időnek köszönhetően rekordok egész sora dőlt meg: több mint 20 000 látogató fordult meg a budapesti lóversenypályán a három nap alatt, Tour To Paris az ötödik versenyét is megnyerve elhódította a Nemzeti Díjat, és rekordmennyiségű fogadást regisztráltak a szervezők. Ráadásul még mi is jól jártunk, hiszen megtudtuk: Sárkányfű nemcsak a sárkányok ellen hasznos, még a favoritok ellen is megéri rá fogadni.

lóverseny lósport fesztivál Kincsem Park

Lóverseny: ügető - galopp, sulky - nyereg, hajtó - zsoké – kisokos a lovakrul

2018-05-02 16:31:47

A hétvégén rendezik a Kincsem Parkban a Tavaszi Lóverseny és Food Truck Show-t, ahol amellett, hogy közel 50 food truck kínálatából válogathatunk, a délután folyamán lóversenyre is lehet fogadni. Pénteken ügető- és agár-, szombaton ügető-, vasárnap galoppfutamok várják a látogatókat. Na de mi a különbség az ügető és galopp között? Nemcsak erre válaszolunk, de bemutatjuk a legrangosabb hazai versenyt, a Magyar Derbyt is, melyet idén július 1-jén futnak majd.

ügető lóverseny lósport galopp Kincsem Park

Lóverseny: 300 milliót akar nyerni? Fogadjon lovakra!

2018-04-19 13:07:30

Nem sokat változott a lóverseny 1827 óta, vagyis amióta az első versenyt lefutották hazánkban. Ugyan maga a verseny valóban ugyanarról szól az elmúlt 191 évben – ki lesz a leggyorsabb –, a lovakra való fogadás terén óriási változások zajlanak jelenleg – legalábbis a korábbi csaknem két évszázadban megszokottakhoz képest.

sportfogadás lóverseny fesztivál Lósport Kincsem Park Egyéb egyéni

Lóverseny: Tavaszi Fesztivál a Kincsem Parkban

2018-04-11 17:02:59

Háromnapos tavaszi fesztivált rendez a Kincsem Park május elején: a Tavaszi Lóverseny és Food Truck Show keretein belül agárversenyek, ügetőfutamok és galoppversenyek várják a nézőket, akik 50 food truck kínálatából válogathatnak. Az első májusi hétvégén rendezendő eseményen a 18 éven aluli látogatók számára a belépés ingyenes, a rendezvény kutyabarát.

lóverseny fesztivál Lósport Kincsem Park

Videó: több ezren futottak a Kincsem Parkon keresztül

2017-01-15 18:04:13

A Hungexpo már második alkalommal adott otthont a Zúzmara Félmaratonnak és Futófesztiválnak, amelyen a résztvevők három távon (félmaratoni, 5 és 10 kilométer) álltak rajthoz. A verseny pályáját a kőbányai vásárváros mellett a Kincsem Parkban és az Albertirsai úton alakították ki.

futás Zúzmara Félmaraton és futófesztivál Kincsem Park

Ismét Szuper lesz az Ügetőszilveszter?

2013-12-20 08:54:39

A hagyományoknak megfelelően idén is klasszis sportolók és művészek részvételével rendezik meg az Ügetőszilvesztert a budapesti Kincsem parkban. Nemcsak „kétlábú”, hanem négylábú sztárokból sem lesz hiány… (x)

Ügetőszilveszter Szuper Levente Lázár Vilmos Kincsem park

Sportlétesítmény: légi felvételek a BS-ről és a loviról

2013-10-17 13:08:14

Látványos légi felvételek jelentek meg a Papp László Budapest Sportarénáról és a fővárosi Kincsem Parkról. Az ORFK légi fotósa, H. Szabó Sándor így látta szolgálati repülése során a létesítményeket a Készenléti Rendőrség Különleges Szolgálatok Igazgatóság Légirendészeti Parancsnoksága MI-2-es helikopterének fedélzetéről!

légifotó Papp László Aréna Kincsem Park Budapest Sportaréna

Lósport: Overdose nem tud rajthoz állni a búcsúversenyén

2013-08-22 22:56:18

Overdose kisebb sérülést szenvedett egy hete, amely ugyan a két hete beharangozott futását önmagában még nem gátolta volna meg, de a rásérülés veszélye olyan kockázatot jelentett volna, amit nem lehetett vállalni. Így Overdose szeptember elsején felvezetéssel búcsúzik a Kincsem Park közönségétől, féltestvére ugyanezen a napon mutatkozik be.

lósport Overdose Kincsem Park

Lósport: Overdose szept. 1-jén búcsúzik a Kincsem Parkban

2013-08-07 12:24:46

Overdose szeptember 1-jén, az 1200 méteres Kozma Ferenc Emlékversenyen fut utoljára Magyarországon, ekkor búcsúzik a Kincsem Park közönségétől – adta hírül a pannoniaoverdose.hu. Mikóczy Zoltán azt is elmondta a honlapnak, hogy ugyanekkorra tervezi Overdose nemrég vásárolt kisöccsének bemutatkozó futását is. Overdose körül az elmúlt két évben sok volt a bizonytalanság, Mikóczy viszont ígéretet tett arra, hogy – bár nem számolnak semmi ilyennel, de ha valami mégis hátráltatná Overdose-t a hátralévő szűk egy hónapban – a ló mindenképpen elbúcsúzik a közönségtől, adott esetben felvezetik.

lósport Overdose Kincsem Park

Lósport: egy héttel később lesz a galopp szezonnyitó

2013-03-28 16:10:23

Egy héttel elhalasztották a 2013-as galopp szezonnyitót, így idén jövő hét vasárnap lépnek először pályára a telivérek a Kincsem Parkban.

lósport galopp szezonnyitó Kincsem Park