Találatok a Kikkan Randall címkére

Találatok száma: 9

Sífutás: Pjongcsang bajnokánál mellrákot diagnosztizáltak

2018-07-13 10:24:29

Kikkan Randall, a pjongcsangi olimpia sífutóbajnoka a közösségi oldalán hozta nyilvánosságra, hogy mellrákot diagnosztizáltak nála.

téli olimpia sífutás mellrák Pjongcsang 2018 Pjongcsang Kikkan Randall

Téli olimpia: szenzáció – amerikai aranyérem sífutásban!

2018-02-21 11:56:01

A sífutók csapatsprintjeit rendezték meg szerdán, a Pjongcsangban zajló téli olimpián. A nőknél óriási meglepetésre az amerikaiak nyerték meg  az aranyérmet, a férfiaknál viszont papírforma siker született: a norvégok diadalmaskodtak.

téli olimpia sífutás Pjongcsang 2018 Pjongcsang Martin Johnsrud Sundby Marit Björgen

Sífutás: két olimpiai bajnok is esett a lahti döntőben

2014-03-01 14:44:44

A finnországi Lahtiban férfi és női szabad stílusú sprintversennyel folytatódott a sífutók világkupa-sorozata. A győzelmet az előbbieknél a norvég Paal Golberg, utóbbiaknál pedig az amerikai Kikkan Randall szerezte meg.

sífutó-vk Paal Golberg Kikkan Randall

Sífutás: észak-amerikai sikerek a sprintben

2014-01-18 16:01:12

A lengyelországi Szklarska Porebában a férfiak és a nők szabad stílusú csapatsprintjével folytatódott a sífutók világkupa-sorozata. Előbbieknél a kanadai Alex Harvey, a hölgyeknél pedig az amerikai Kikkan Randall diadalmaskodott, míg az északiösszetett-versenyzők az ausztriai Seefeldben mérték össze az erejüket, és náluk a német Eric Frenzel nyert.

északi összetett sífutó-vk sífutás Kikkan Randall Eric Frenzel Alex Harvey

Sífutó-vk: Jönsson és Randall nyerte Lahtiban a sprintet

2013-03-09 12:42:46

A finnországi Lahtiban férfi és női szabad stílusú sprintversennyel folytatódott a sífutók világkupa-sorozata. A győzelmet előbbieknél a svéd Emil Jönsson, utóbbiaknál pedig az amerikai Kikkan Randall szerezte meg.

sífutó-vk Lahti Kikkan Randall Emil Jönsson

Sífutás: Northug és Randall nyerte a sprintet Szocsiban

2013-02-01 13:45:57

A jövő évi téli olimpia helyszínén, az oroszországi Szocsiban a férfiak és a nők szabad stílusú sprintversenyével folytatódott a sífutók világkupa-sorozata. Előbbieknél a norvég Petter Northug, utóbbiaknál pedig az amerikai Kikkan Randall szerezte meg a győzelmet.

Sífutás Szocsi Petter Northug Kikkan Randall

Tour de Ski: Kikkan Randall külön kategória a sprintben

2013-01-01 17:10:05

Szokatlan fölénnyel nyerte meg Kikkan Randall a női sífutók sprint világkupaversenyét, a Tour de Ski-sorozat harmadik versenyén. Az amerikai 8.7 másodperccel előzte meg a norvég Ingvild Flugstad Östberget az 1.4 kilométeres távon. A férfiaknál csak egy másodperces fórral győzött a norvég Finn Haagen Krogh, de már a célegyesbe fordulván látszott, hogy megelőzi a többieket, elsősége nem forgott veszélyben.

sífutás Val Müstair Tour de Ski Marit Björgen Marcus Hellner Kikkan Randall

Tour de Ski: Randall nyerte a nők prológját

2012-12-29 14:13:14

A németországi Oberhofban a nők 3 kilométeres szabad stílusú prológjával megkezdődött a Tour de Ski. Az első szakaszt az amerikai Kikkan Randall nyerte meg a svéd Charlotte Kalla és a lengyel Justyna Kowalczyk előtt.

Tour de Ski Sífutás Kikkan Randall

Sífutás: amerikai és svéd győzelem a québeci sprinten

2012-12-08 21:04:51

Férfi és női szabad stílusú sprintversennyel folytatódott a sífutók világkupa-sorozata a kanadai Québecben. Előbbieknél a svéd Emil Jönsson, utóbbiaknál pedig az amerikai Kikkan Randall győzött.

sífutás Québec Kikkan Randall Emil Jönsson