Találatok a John W. Henry címkére

Találatok száma: 5

Szuperliga: mindenkitől bocsánatot kért a Liverpool tulajdonosa

2021-04-21 12:23:04

Mint arról beszámoltunk, mind a hat angol klub (Manchester City, Manchester United, Liverpool, Tottenham Hotspur, Chelsea, Arsenal) kilépett a két nappal ezelőtt megalapított, rövid életűnek tűnő európai Szuperligából. A Liverpool tulajdonosa, John W. Henry videoüzenetben kért bocsánatot a klub szurkolóitól.

Szuperliga Liverpool John W. Henry

A Liverpoolnak nem kell félnie az FFP-től, nélküle vissza sem tért volna a csúcsra

2020-02-18 09:42:18

A Liverpool élt, a Man. City a jelek szerint csak visszaélt az UEFA pénzügyi fair play-szabályaival. Ami most történik, csak a régóta érő következmény – leginkább így lehetne összefoglalni a The Athletic cikkét a két angol gigász jelenlegi helyzetéről. De vajon ezzel véget is ért a két csapat versenyfutása?

pénzügyi fair play Tom Werner Roman Abramovics Pep Guardiola Manszúr sejk Manchester City

Hát ti meg mit szívtatok? A Pool tulaja kinevette az Arsenalt

2013-07-24 11:36:48

A Premier League-ben szereplő, a nyári átigazolási szezonban Luis Suárez megtartásáért foggal-körömmel harcoló Liverpool tulajdonosa, John W. Henry nem tudta komolyan venni az Arsenal legutóbbi ajánlatát az elvágyódó uruguayi csatárért. Henry Twitterre írt – iróniát sem nélkülöző – bejegyzésében azt feltételezte, az „ágyúsok" vezetői tudatmódosítót szívtak, mielőtt megkeresték a klubot 40 millió (plusz egy) fontot tartalmazó kivásárlási tervükkel.

Luis Suárez Liverpool John W. Henry Arsenal

Liverpool: az amerikai tulaj eladná a stadion nevét

2012-08-09 19:07:29

A Liverpool amerikai tulajdonosa, John W. Henry különös módját választotta annak, hogy klubja szurkolóinak kegyeibe férkőzzön: bejelentette, kész eladni a legendás stadion, az Anfield nevét.

Liverpool John W. Henry Anfied

Liverpool: fellélegezhet a klub, pozícióba került az új tulajdonos

2010-10-15 18:14:13

Péntek kora este John W. Henry, a New England Sports Ventures vezetője bejelentette: cége tulajdonába került az angol labdarúgó-bajnokság egyik legpatinásabb csapata, a pénzügyi gondokkal küzdő Liverpool.

angol labdarúgás Liverpool John W. Henry