Találatok a Hans Niemann címkére

Találatok száma: 5

Sakk: Niemann beperelte az őt csalással vádoló sakkvilágbajnokot

2022-10-21 12:32:10

Az amerikai Hans Niemann beperelte Magnus Carlsent és legalább százmillió dollárra tart igényt hitelrontás címén, amiért a norvég sakkvilágbajnok csalással vádolta meg őt – írja az MTI.

sakk Magnus Carlsen Hans Niemann

Sakk: színes joghurt, árulás, mobiltelefon – a csalások rövid története

2022-10-11 21:40:03

A világbajnok Magnus Carlsent legyőző Hans Niemann különleges, nem szakmai újításáról beszél a világ, ami miatt újra előtérbe került a nem megengedett eszközök használata a sportágban.

videó sakk dopping csalás Polgár Judit Magnus Carlsen

Sakk: több mint 100 alkalommal csalhatott a Carlsent legyőző Niemann

2022-10-05 16:16:44

Ahogy korábban mi is beszámoltunk róla, a világbajnoki címvédő Magnus Carlsen illegális módszerek használatával vádolta meg fiatal ellenfelét, az őt legyőző Hans Niemannt. Úgy tűnik, nem a norvég az első, akinek gyanús volt az amerikai sakknagymester hirtelen előretörése a ranglistán. A chess.com jelentése szerint Niemann akár több mint száz online versenyen is csalhatott.

sakk Magnus Carlsen Hans Niemann

Sakk: Magnus Carlsen a 2. lépésben feladta Hans Niemann ellen a partit

2022-09-20 14:48:54

Folytatódik a Magnus Carlsen–Hans Niemann csörte: miután két héttel ezelőtti veresége után a norvég otthagyta a tornát, ezzel burkoltan csalással megvádolva az amerikait, ezúttal a második lépés után feladta ellene a partit – számolt be róla a Magyar Nemzet.

sakk Magnus Carlsen Hans Niemann

Sakk: Carlsen rosszul játszott – Karpov Niemann sikere után

2022-09-08 10:59:12

Anatolij Karpov szerint „gyanús” Hans Niemann amerikai sakkozó rohamos előretörése a világranglistán, de nem tekinthető igazságtalannak a győzelme, amelyet a vb-címvédő norvég Magnus Carlsen felett aratott.

sakk Magnus Carlsen Hans Niemann Anatolij Karpov