Találatok a Guillermo Vilas címkére

Találatok száma: 4

Tenisz: Nadaltól McEnroe-ig – a legjobb balkezes játékosok

2020-07-22 11:31:36

Nem kétbalkezes teniszezők, akik heten együtt összesen 51-szer emelhették a magasba a négy nagy Grand Slam-torna egyikének serlegét, és ha nem is mindig bal kézzel emelték az ég és a fotósok objektíve felé azt a kupát, mind a hét most bemutatott játékos életében közös pont, hogy azon az ominózus tornán bal kézzel szerezték meg az utolsó pontjukat.

Rod Laver Rafael Nadal Petr Korda John McEnroe Jimmy Connors Guillermo Vilas

Tenisz: elnézték, Nadal mégsem érte utol Vilast

2015-03-02 11:05:37

A korábbi hírekkel ellentétben mégsem érte utol Guillermo Vilast a Buenos Aires-i tenisztornán vasárnap pályafutása 65. trófeáját elhódító Rafael Nadal.

tenisz rekord Rafael Nadal Guillermo Vilas

Görcsös fordítás, nevetséges finis a Garroson

2012-06-07 06:41:51

A Francia nemzetközi bajnokság férfi egyesének újabb kori történetében 2004 kakukktojásnak számít a megelőző és a következő évek között, tulajdonképpen jól illeszkedett a nem sokkal korábbi labdarúgó BL-döntő, illetve a közelgő kontinenstorna végeredményéhez. Hiszen emlékszünk: 2004 a portugálok (Porto-győzelem, Európa-bajnoki rendezés és ezüstérem), de még inkább a görögök (Eb-diadal, újra saját olimpia) esztendeje volt. Meg az argentinoké, akik Athénból a legnagyobb presztízsű aranyak közül kettőt is hazavihettek: a férfi kosárét és a futballét. A nagy párizsi teniszviadal is róluk szólt az uraknál – egy szép kis csavarral...

tenisz sportnaptár Roland Garros Párizs Guillermo Vilas Guillermo Coria

Tenisz: Bruguera kihasználta a 20 év különbséget Vilas ellen

2008-10-16 04:00:26

Sergi Bruguera, a katalán salakkirály két sima játszmában legyőzte Guillermo Vilast, az argentin pampák bikáját a Legendák csatája elnevezésű szenior tenisztorna első összecsapásán, a Papp László Sportarénában.

Segi Bruguera Guillermo Vilas