Találatok a Finn Haagen Krogh címkére

Találatok száma: 7

Sífutás: hatból öt – parádéztak a norvég szuperklasszisok

2016-12-17 15:09:05

Óriási norvég fölényt hozott a férfiak és a nők sífutó világkupaversenye a franciaországi La Clusaz-ban. A hat dobogós helyből öt lett a skandináv országé, csak egy orosz, Alekszandr Legkov képviselte a világ többi részét egy bronzzal.

északi összetett sífutás Johannes Rydzek Finn Haagen Krogh

Tour de Ski: elmúlt a világbajnok krízise, nagy előnnyel vezet

2016-01-08 14:21:18

A második helyen végzett Martin Johnsrud Sundby a sífutól Tour de Ski hatodik állomásán Toblachban a férfiaknál, ezzel a norvég megtartotta vezető helyét a sorozatban. A szakaszgyőzelmet a honfitárs, Finn Haagen Krogh szerezte meg. A hölgyeknél némi meglepetésre az amerikai Jessica Diggins győzött.

sífutás Tour de Ski Martin Johnsrud Sundby Jessica Diggins Ingvild Flugstad Östberg Finn Haagen Krogh

Sílövő-vb: orosz arany női 15 km-en

2015-03-11 19:21:00

Szerdán a női 15 km-es versennyel folytatódott a sílövők világbajnoksága a finnországi Kontiolahtiban. A győzelmet az orosz Jekatyerina Jurlova szerezte meg. Eközben a norvégiai Drammenben a sífutók világkupájában rendeztek sprintversenyt, s mind a nőknél, mind a férfiaknál a hazai versenyzők voltak fölényben.

sílövő-vb sílövészet sífutó-vk sífutás Marit Björgen Maiken Caspersen Falla

Sílövő-vk: nagy hajrában dőlt el a férfi váltó aranyérme

2015-02-15 16:44:50

Vasárnap a férfiak és a nők váltóversenyével folytatódott a sílövők világkupa-sorozata a norvégiai Oslóban. A győzelmet előbbieknél az oroszok, utóbbiaknál a csehek szerezték meg. Az östersundi sífutó-vk-n a svéd Charlotte Kalla majd' fél perccel győzte le a norvég Marit Björgent.

sílövő-vk sílövészet sífutó-vk sífutás Finn Haagen Krogh Charlotte Kalla

Sílövő-vk: helycsere a nőknél, Fourcade kikapott a férfiaknál

2015-02-14 16:34:54

Szombaton a férfiak és a nők sprintversenyével folytatódott a sílövők világkupa-sorozata a norvégiai Oslóban. A győzelmet előbbieknél a német Arnd Peiffer, utóbbiaknál pedig a fehérorosz Darja Domracseva szerezte meg, aki ezzel át is vette a vezetést az összetett világkupában. A sífutók östersundi sprintje óriási norvég fölényben zajlott.

sílövő-vk sílövészet sífutó-vk sífutás Marit Björgen Finn Haagen Krogh

Sífutás: norvég fölény a sprintversenyeken is

2014-12-14 16:11:20

A svájci Davosban férfi és női szabad stílusú sprintversennyel folytatódott a sífutók világkupája. Előbbieknél a norvég Finn Haagen Krogh, utóbbiaknál pedig honfitársnője, Ingvild Flugstad Östberg győzött.

sífutó-vk sífutás Ingvild Flugstad Östberg Finn Haagen Krogh

Tour de Ski: Kikkan Randall külön kategória a sprintben

2013-01-01 17:10:05

Szokatlan fölénnyel nyerte meg Kikkan Randall a női sífutók sprint világkupaversenyét, a Tour de Ski-sorozat harmadik versenyén. Az amerikai 8.7 másodperccel előzte meg a norvég Ingvild Flugstad Östberget az 1.4 kilométeres távon. A férfiaknál csak egy másodperces fórral győzött a norvég Finn Haagen Krogh, de már a célegyesbe fordulván látszott, hogy megelőzi a többieket, elsősége nem forgott veszélyben.

sífutás Val Müstair Tour de Ski Marit Björgen Marcus Hellner Kikkan Randall