Találatok a Férfi kézilabda Eb címkére

Találatok száma: 672

Férfi kézi Eb: A franciák megtörtek minket az agresszív játékukkal – Rasmus Lauge

2022-01-27 01:11:30

Sokáig úgy tűnt, a pihentetett kulcsjátékosai nélkül is magabiztosan győzi le Dánia a franciákat a férfi kézilabda Európa-bajnokság budapesti középdöntőjének utolsó mérkőzésen. Hugo Descat szerint azonban végig bíztak abban, hogy ez a meccs visszahozható a sírból, s habár a döntetlen is elődöntőt ért volna számukra, végül 30–29-re nyertek. Rasmus Lauge úgy véli, a franciák felőrölték őket az agresszív játékukkal. 

francia férfi kézilabda-válogatott elődöntő dán férfi kézilabda-válogatott Rasmus Lauge Hugo Descat Franciaország

Férfi kézi Eb: a franciák a sírból jöttek vissza – elődöntősök

2022-01-26 21:11:24

Franciaország remek hajrával megfordította a Dánia elleni rangadót a magyar–szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság budapesti középdöntős csoportjában, és 30–29-es sikerével kiharcolta a továbbjutást, egyben megszerezte az első helyet, míg Izland lemaradt az elődöntőről. A négy között pénteken Franciaország–Svédország és Dánia–Spanyolország meccset rendeznek. 

férfi kézilabda Európa-bajnokság 2022 férfi kézilabda Európa-bajnokság férfi kézilabda Eb férfi kézilabda francia férfi kézilabda-válogatott dán férfi kézilabda-válogatott

Férfi kézi Eb: a magyarok legyőzése volt a hollandok legnagyobb élménye

2022-01-26 21:06:36

A hollandok még nehezen hiszik el, hogy Európa tíz legjobb csapata közé kerültek a 2022-es férfi kézilabda Európa-bajnokságon. Ellenben nagyon büszkék arra, hogy a többiektől eltérő kézilabdával sikeresek tudtak lenni, és a szurkolóktól is pozitív visszajelzéseket kaptak. A két irányító, Dani Baijens és Luc Steins is azt mondja, a legszebb élmény számukra a magyarok legyőzése volt. 

férfi kézilabda Európa-bajnokság férfi kézilabda Eb Luc Steins Hollandia Dani Baijens

Férfi kézi Eb: Izland akkor sem lesz csalódott, ha az 5. helyért játszik

2022-01-26 19:04:45

Izland tíz góllal győzte le Montenegrót a középdöntő utolsó játéknapján, az azonban majd csak a dán–francia összecsapás után derül ki, hogy bejutott-e az elődöntőbe. A góllövőlistát jelenleg vezető Omar Ingi Magnússon az NSO Tv-nek elmondta, megérti, ha a dánok már pihentetik néhány kulcsjátékosukat az elődöntőre, de bíznak abban, hogy akik a pályán lesznek, azok mindent megtesznek azért, hogy legyőzzék a franciákat. 

férfi kézilabda Európa-bajnokság férfi kézilabda Eb Omar Ingi Magnússon Nebojsa Szimics Montenegró Izland

Férfi kézi Eb: az izlandi kapitány nem nézi a dán–francia meccset

2022-01-26 18:40:46

Az izlandi férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Gudmundur Gudmundsson elárulta, nem fogja nézni az Európa-bajnoki elődöntős helyükről döntő Dánia–Franciaország összecsapást.

izlandi férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Európa-bajnokság 2022 férfi kézilabda Európa-bajnokság férfi kézilabda Eb férfi kézilabda Gudmundur Gudmundsson

Férfi kézi Eb: Izland nyert, de ez kevés volt a négy közé jutáshoz

2022-01-26 16:09:10

Izland tíz góllal legyőzte Montenegrót a magyar–szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság budapesti középdöntős csoportjában, ezzel pénteken az ötödik helyért játszhat. Az elődöntőhöz a franciák vereségére is szükség lett volna. Egy már tét nélküli mérkőzésen döntetlent játszott egymással Horvátország és Hollandia.

montenegrói férfi kézilabda-válogatott izlandi férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Európa-bajnokság 2022 férfi kézilabda Európa-bajnokság férfi kézilabda Eb férfi kézilabda

Férfi kézi Eb: a német klasszis végleg elköszönt a válogatottól

2022-01-26 10:26:18

Nem lép többet pályára német férfi kézilabda-válogatottban a 39 éves Johannes Bitter, aki a tokiói olimpiai után egyszer már elköszönt a nemzeti csapattól, de mégis játszott a magyar-szlovák közös rendezésű Európa-bajnokságon – írja a Handball World.

férfi kézilabda Európa-bajnokság 2022 férfi kézilabda Európa-bajnokság férfi kézilabda Eb férfi kézilabda férfi kézi Eb Johannes Bitter

Férfi kézi Eb: a svédek hőse nem emlékszik a győztes góljára

2022-01-26 09:12:16

Mint ismert, a svéd válogatott 24–23-ra legyőzte Norvégiát a magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság pozsonyi középdöntőjének utolsó fordulójában, s így elődöntőbe jutott, míg riválisa az 5. helyért játszhat. Valter Chrintz nem emlékszik a mindent eldöntő góljára, a norvég kapitány ennél keserűbb vereséget még nem élt át.

férfi kézilabda Európa-bajnokság 2022 férfi kézilabda Európa-bajnokság férfi kézilabda Eb férfi kézilabda férfi kézi Eb Valter Chrintz

Férfi kézi Eb: óriási fordítás, a svédek drámai hajrával a négy között

2022-01-25 20:56:44

Svédország is bejutott az elődöntőbe a magyar–szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság pozsonyi középdöntőjének 4. fordulójában, mivel a csoport utolsó meccsén hatgólos hátrányból fordítva 24–23-ra legyőzte Norvégiát.

férfi kézilabda Eb férfi kézi Eb Svédország Pozsony Norvégia

Sportrádió: Nemcsak az Eb-t, az elmúlt éveket is vizsgálni kell – Kocsis Máté

2022-01-25 20:35:02

Kocsis Máté, a Magyar Kézilabda-szövetség elnöke a Sportrádióban elmondta, jóval az Európa-bajnokság előtti időt is vizsgálniuk kell, az elmúlt évek elvégzett és elvégzetlen munkáit, majd olyan statisztikai adatokat osztott meg a hallgatókkal, amelyek a tizenötödik Eb-helyünknél súlyosabb gondokat jeleznek.

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Európa-bajnokság 2022 férfi kézilabda Európa-bajnokság férfi kézilabda Eb férfi kézilabda férfi kézi Eb

Férfi kézi Eb: a németek kínai figurával verték az oroszokat

2022-01-25 19:45:48

Németország 30–29-re legyőzte az orosz csapatot a magyar–szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság pozsonyi középdöntőjének 4. fordulójában.

videó férfi kézilabda Eb férfi kézi Eb Pozsony Orosz csapat Németország

Férfi kézi Eb: Corrales-bravúrokkal Spanyolország elődöntős

2022-01-25 16:40:52

Spanyolország 28–27-re legyőzte Lengyelországot a magyar–szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság pozsonyi középdöntőjének 4. fordulójában, ezzel eldőlt, hogy bejut az elődöntőbe.

férfi kézilabda Eb férfi kézi Eb Spanyolország Rodrigo Corrales Pozsony Lengyelország

Férfi kézi Eb: a svédek nem játszanák le a helyosztót, ha nem jutnak elődöntőbe

2022-01-25 12:21:13

Kedd este eldől, hogy a magyar–szlovák rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének II. csoportjából mely két együttes jut be a legjobb négy közé. A svéd válogatott – a norvéghoz és a spanyolhoz hasonlóan – legrosszabb esetben a harmadik helyen végez a hatosában, ám az északiak jelezték, az ötödik és a hatodik pozícióról döntő találkozón nem vennének részt.

svéd kézilabda-válogatott kézilabda férfi kézilabda Európa-bajnokság 2022 férfi kézilabda Európa-bajnokság férfi kézilabda Eb férfi kézilabda E

Férfi kézi Eb: „Köszönet a horvátoknak, hogy nyertek Izland ellen!”

2022-01-25 00:11:40

A franciák óriási motivációval léptek pályára Montenegró ellen, miután az izlandiak kikaptak a horvátoktól a férfi kézilabda Európa-bajnokságon. Kilencgólos győzelmük után fiatal irányítójukkal, Aymeric Minne-nel beszélgetett az NSO Tv. 

férfi kézilabda Európa-bajnokság férfi kézilabda Eb francia férfi kézilabda-válogatott Franciaország Aymeric Minne

Férfi kézi Eb: a franciák a 2. félidőben átgázoltak Montenegrón

2022-01-24 19:41:03

Franciaország 36–27-re legyőzte Montenegrót a magyar–szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság budapesti középdöntőjének 3. fordulójában.

férfi kézilabda Európa-bajnokság 2022 férfi kézilabda Európa-bajnokság férfi kézilabda Eb férfi kézilabda férfi kézi Eb

Férfi kézi Eb: „A horvát politikusok tanulhatnának a magyar sportberuházásokból”

2022-01-24 20:22:30

Hogyan érzik magukat Budapesten a férfi kézilabda Európa-bajnokság külföldi szurkolói? Horvátokkal, izlandiakkal, hollandokkal és montenegróiakkal beszélgettünk a hétfői meccsek előtt.

videó férfi kézilabda Európa-bajnokság 2022 férfi kézilabda Európa-bajnokság férfi kézilabda Eb férfi kézilabda férfi kézi Eb

Férfi kézi Eb: Gústavsson csak viccelt! Messze vagyok a sztárságtól – Hallgrímsson

2022-01-24 19:09:39

A koronavírus-járvány által megtizedelt Izland nem tudta hozni ugyanazt az elképesztő teljesítményt, amivel két napja legyőzte a franciákat, s az elődöntő kapujában egy góllal kikapott a horvátoktól a férfi kézilabda Európa-bajnokságon. Bár a csapathoz visszatért Björgvin Gústavsson, ezúttal is Viktor Hallgrímsson védett, a kapusok csatáját azonban Ivan Pesic nyerte meg.

férfi kézilabda Európa-bajnokság férfi kézilabda Eb Viktor Hallgrímsson Izland Horvátország Björgvin Gustavsson

Férfi kézi Eb: Dánia kiütötte Hollandiát, és elődöntős

2022-01-24 17:49:19

Dánia kiütéses győzelmet aratott (35–23) Hollandia felett a magyar–szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság budapesti középdöntőjének 3. fordulójában.

férfi kézilabda Európa-bajnokság 2022 férfi kézilabda Európa-bajnokság férfi kézilabda Eb férfi kézilabda férfi kézi Eb

Férfi kézi Eb: Izland 5 góllal is vezetett, de kikapott a horvát csapattól

2022-01-24 15:50:07

Horvátország legyőzte Izlandot (23–22) a magyar–szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság budapesti középdöntőjének harmadik fordulójában.

férfi kézilabda Európa-bajnokság 2022 férfi kézilabda Európa-bajnokság férfi kézilabda Eb férfi kézilabda férfi kézi Eb