Találatok a Dunai Ede címkére

Találatok száma: 5

Labdarúgás: Dunai Ede szívszorító története Kolár Endréről

2022-02-01 08:25:23

Az Újpest ötszörös bajnoka és ötszörös válogatott labdarúgója, Kolár Endre ma is élne, ha a Fülöp-szigetekről küldött, segélykiáltásnak beillő e-mailjei eljutnak a megfelelő helyre: a lila-fehér futballtörténetek ihletett ismerője, Dunai Ede könyvéből befolyt összeg lehetővé teszi a tragikus sorsú játékos hamvainak hazahozatalát.

Újpest NB I Kolár Endre Dunai Ede

NB I: hazahozzák a tragikus sorsú Kolár Endre hamvait

2022-01-26 11:44:04

Szerzői jogdíjnak és egy Újpest-drukker üzletembernek köszönhetően megoldható a korábbi ötszörös válogatott labdarúgó, Kolár Endre hamvainak hazahozatala.

Újpesti Dózsa Újpest labdarúgó NB I NB I Kolár Endre Dunai Ede

Patkányok között, iszonyatos nyomorban halt meg az Újpest ötszörös bajnoka

2021-10-02 23:23:58

A magára hagyott futballgeneráció egy újabb tagjának tragikus sorsa és halála két napja foglalkoztat minden futball iránt érdeklődő embert. Pedig a legendás Újpesti Dózsa játékosa, Kolár Endre nem a napokban, hanem hét évvel ezelőtt, 2014. április 15-én halt meg a Fülöp-szigeteken – borzalmas körülmények között. A rettenetes történetre csak most derült fény, mert Dunai Ede könyvet írt Kolár Endre sorsáról. Az ötszörös magyar bajnok, a BEK elődöntőjét is megjárt labdarúgó életútját az Origo elevenítette fel.

Újpesti Dózsa Újpest labdarúgás Kolár Endre Dunai Ede

Újpest: újabb könyv jelent meg Törőcsik Andrásról

2019-11-27 20:01:21

Budapest IV. kerületének Önkormányzata és az Aposztróf Kiadó Újpesten mutatta be szerdán Dunai Ede Törő visszatér című könyvét, és megemlékezett a lila-fehér labdarúgócsapat 1969-es bajnoki aranyérmének ötvenedik évfordulójáról.

Újpest könyvbemutató UTE Törőcsik András Dunai Ede

UEFA: a „mágikus magyarokról” emlékezett meg a szövetség

2015-08-20 15:52:46

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) is megemlékezett az államalapítás ünnepéről, ennek keretében hivatalos honlapján összeszedte az európai kupasorozatok „mágikus magyarjainak” legjeit.

UEFA Szabics Imre Puskás Ferenc Palotás Péter Nyilasi Tibor Juhász Roland